ροή ειδήσεων

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΚΑ ΡΟΔΟΥ: ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΈΣ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ !!!

Το στίγμα της εύρυθμης λειτουργίας στο ΕΟΠΥΥ Ρόδου υποσχέθηκε ο διοικητής του υποκαταστήματος Ρόδου μιλώντας στην οικογένεια που κατάγγειλε τον εκμεταλλευτή ιατρό.... επίσης ξεκαθάρισε πως θα πατάξει τους κράχτες ιατρούς που αθετούν την συμφωνία που έκαναν με τον ΕΟΠΥΥ αλλά και τα φαινόμενα διαφθοράς που καταγγέλλονται.

Παρών στο ραντεβού που είχε με την καταγγέλουσα οικογένεια σήμερα 29-4-2013 ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ ΙΚΑ Ρόδου συνεργάσιμος και φιλικός άκουσε τον καταγγέλλων πολίτη και του προέτρεψε να κάνει έγγραφη αναφορά καταγγελία,γιατί όπως τους είπε πολύ καταγγέλλουν αλλά λίγοι καταγγέλλουν επώνυμα,έτσι τους είπε, αν θέλουν να κάνουν έγγραφη αναφορά για να μπορεί και ο ίδιος να επέμβει επί του ζητήματος αποφασιστικά.

Οπότε ο καταγγέλλων πολίτης θα παραδώσει αύριο κιόλας την εγράφη αναφορά καταγγελία στον διευθυντή !!!! Τέρμα τα ψέματα και η απάτες λοιπόν για κάποιους,όλα έχουν τα όρια τους !!!

Εύγε στον κ. Γ. Συμεωνίδη. 

Σχετικά άρθρα:

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/4/13 09:03

    Σε ποσο χρονικό διάστημα πιστεύεις ότι θα ξεχαστεί απ την μεριά τους??? και ότι στοίχημα θες ο γιατρός θα τους βγάλει πολύ απλά τρελούς και θα ισχυριστεί αλλου είδους πράγματα και έτσι θα βγει λάδι. Εδώ βγαίνουν λάδι σε σοβαρότερα περιστατικά από θανάτους και άλλες μόνιμες βλάβες που προκαλούνται από δικά τους λάθη, και το πρόβλημα δεν είναι ντόπιο και σημερινό, αλλα αφορά όλη την επικράτεια. Όσο για τις προφορικές και όχι γραπτές καταγγελίες απλά ο κόσμος φοβάται για τον λόγο ότι υπάρχουν λίγοι γιατροί εντός ΕΟΠΥ και φοβούνται μην τυχόν και τους πολεμήσουν με διαφορους τρόπους όπως για πχ κακή διάγνωση, άσχετα φάρμακα, και γενικά τρέμουν για την ίδια τους τη ζωή. Το μονο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι κάποιοι "μεγαλογιατροί" όταν καταλάβουν ότι θεωρούνται απ τους καλύτερους εκμεταλλεύονται την κατάσταση στο έπακρο, με σκοπό τον πλουτισμό εννοείτε, και δεν φταίει κανεις άλλος εκτος από τον ίδιο τον ασθενή ο οποιος ευθύνεται για την άνθηση στο φακελάκι και έγινε πλέον παράδοση από το σύνολο των γιατρών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/13 09:24

      Συγγνώμη αλλα παρέλειψα κάτι σημαντικό.
      Α) Όλοι οι γιατροί ανήκουν πλέον στο ΕΟΠΥΥ ακόμα και οι νοσοκομειακοί, και όλοι μπορούν να συνταγογραφούν ανεξαιρέτως μέσο ΕΟΠΥΥ για όλους τους ασφαλισμένους, το ερώτημα μου είναι γιατί εφόσον είναι όλοι οι γιατροί στον ΕΟΠΥΥ, δεν είναι όλοι συμβεβλημένοι, αλλα μπορούν όλοι να συνταγογραφούν???? δλδ την επίσκεψη σε μη συμβεβλημένο θα την πληρώσω αλλα στην συνταγογράφηση δεν υπάρχει πρόβλημα.
      Β) Υπάρχει και μια απάτη με τα μακροχρόνια ραντεβού των ασφαλισμένων. Όταν είναι να κλείσω κάποιο ραντεβού ως ασφαλισμένος με βάζουν μετά από 2 μήνες, αλλα όταν παω την ίδια στιγμή χωρίς ραντεβού αλλα με πληρωμή επίσκεψης με δέχονται επί τόπου, δλδ στα ραντεβού μέσο ΕΟΠΥΥ υπάρχει φόρτο εργασίας και μεγάλη αναμονή, αλλα χωρίς ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχει τίποτα από τα δυο...αυτό πως να το χαρακτηρίσουμε????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/13 09:47

      Αν θυμαμαι καλα επειδη κι εγω ρωτησα σχετικα με την Β ερωτηση σου,ο καθε γιατρος δεχεται καθημερινα ενα ΩΡΙΣΜΕΝΟ αριθμο ασφαλισμενων,π.χ.5 ατομα.Οποτε καταλαβαινεις οτι η λιστα ειναι γεματη και πας για ραντεβου αργα.Αντιθετα περαν των 5 ασφαλισμενων μπορει να δεχτει οσους ασθενεις θελει με πληρωμη,οποτε παντα μπορεις να εξυπηρετηθεις οταν ειναι να (ξανα)πληρωσεις.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/13 10:15

    Το συστημα υγειας στην Ελλαδα βρωμαει.
    Και δεν υπαρχει θεληση να αλλαξει κατι.
    Πριν απο λιγες μερες διαβασαμε οτι με νομοθετικη ρυθμιση θα απαιτησουν οι αποκλειστικες νοσοκομες που υποχρεωνεται ο κοσμος να πληρωνει, για να μην ειναι παρατημενοι οι συγγενεις τους μες τα σκατα τους, να εχουν πτυχιο.
    Σκατα στα μουτρα σας!
    Οπου εχω παει στο εξωτερικο, το νοσηλευτικο προσωπικο κανει την δουλεια του. Εδω στην Ελλαδα, εχουμε τις περισσοτερες νοσοκομες να το ξυνουν στο γραφειο, κανοντας τσιγαρακι. Μετα βγαινουν να μοιρασουν τα φαρμακα στους ασθενεις. Εαν υπαρχει επισκεπτης εκεινη την ωρα, δεν τα δινουν οι ιδιες, αλλα απαιτουν να τα δωσει ο επισκεπτης.
    Αυτοι ειναι! Και μολις τους κοψουν κανα φραγκο, φωναζουν και θελουν την στηριξη των ασθενων. Ρε τον κωλο να σας κοψουν, και σπιτακι σας!
    Ασφαλισμενοι ειμαστε, και τον γιατρο πληρωνουμε, τις αποκλειστικες, τα φαρμακα:
    Εσεις τι σκατα κανετε λοιπον;
    Ας καταργησουν και την υποχρεωτικη ασφαλιση να δει ο καθενας τι θα κανει.
    Φτανει πια η αλητεια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/4/13 22:51

    Τώρα μάλιστα, αφού "τάδε έφη Σημαιωνίδης" .... θα γίνει. Οταν σε μια άλλη περίπτωση του παραπονέθηκα ότι ιατρός απουσίαζε από το ωράριό του μου απήντησε...... "βρείτε τα μεταξύ σας"!!!!!!!!! Είπε κανείς τίποτα περί ..... μεροληψίας?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *