ροή ειδήσεων

Δείτε πώς έγινε ο gay νταλικέρης μετά το εξώδικο των φορτιγατζήδων (VIDEO)

H εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων αναγκάστηκε να αποσύρει άρον άρον το τρελό αγόρι και τον έκανε...

δράκουλα. Την άμεση απόσυρση του τηλεοπτικού spot εταιρείας έκδοσης εισιτηρίων με το οποίο εμφανίζεται «οδηγός φορτηγού» να προσπαθεί να αποπλανήσει ερωτικά νεαρό που έκανε auto stop, ζητά με εξώδικό της η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ), αφού, σύμφωνα με την ΟΦΑΕ, η συγκεκριμένη διαφήμιση «υβρίζει, προσβάλλει, συκοφαντεί, προκαλεί, ντροπιάζει και εξευτελίζει αναίτια έναν ολόκληρο κλάδο δεκάδων χιλιάδων συνεπών και έντιμων βιοπαλαιστών, που αγωνίζονται με τις χειρότερες συνθήκες μέρα και νύχτα στο τιμόνι για να εξασφαλίσουν τον επιούσιο της οικογένειάς τους και να συμβάλλουν στην μεταφορική οδική εμπορευματική δραστηριότητα, που αποτελεί μακροχρόνια έναν από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής οικονομίας».

Οι επαγγελματίες οδηγοί στο εξώδικό τους προειδοποιούν μάλιστα ότι «πολύ σύντομα θα επιληφθούν του ζητήματος με πρωτοβουλία μας όλα τα αρμόδια δικαστήρια και αρχές, όπου και θα αντιμετωπίσετε τις έννομες συνέπειες της πράξης σας εσείς και κάθε άλλος υπεύθυνος που συνέβαλε στην έμπνευση και δημιουργία αυτής της παραγωγής».

«Προς το παρόν το ελάχιστο που οφείλετε και απαιτούμε είναι η άμεση και οριστική διακοπή κάθε προβολής, επανάληψης, αναπαραγωγής, ανάρτησης και δημοσιοποίησης της παραπάνω διαφήμισης. Και γενικά η εφεξής παύση οποιασδήποτε άλλης ενέργειας προσβλητικής για τον κλάδο μας. Και αναμένουμε την έγγραφη με ανάλογη ανακοίνωση στον τύπο και τα κανάλια συγνώμη σας προς τον κόσμο των Ελλήνων αυτοκινητιστών, τους οποίους τόσο βάναυσα και απρόκλητα εξευτελίσατε», καταλήγει το εξώδικο.

Τις τελευταίες μέρες, μετά το σάλο που είχε ξεσπάσει ότι η διαδήμιση «Πού πάει το αγόρι» είναι ομοφοβική, ο γκέι φορτηγατζής αντικαταστάθηκε από τον «Δράκουλα», ο οποίος επίσης είναι φορτηγατζής. Άραγε η εταιρεία έχει κάποια συγκεκριμένη μανία με τον κλάδο αυτόν ή απλώς έχει κολλήσει και δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιο άλλο concept;

Με αυτά και με εκείνα πάντως, η συγκεκριμένη εταιρεία που, μέχρι χθες, δεν την ήξερε ούτε ο ενοικιαστής της, κατάφερε να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο.



Πηγή: kamarinia.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *