ροή ειδήσεων

H Tουρκία προκαλεί: Η Ελλάδα θα πουλήσει ακόμα και τη θάλασσα

Η τουρκική εφημερίδα Turkiye κυκλοφορεί με τον τίτλο Aντίδραση στις ιδιωτικοποιήσεις, η Ελλάδα μπορεί να πουλήσει ακόμα και τη θάλασσα....
Συγκεκριμένα, γράφει ότι η Ελλάδα που επιτάχυνε τις ιδιωτικοποιήσεις για να αυξήσει τα έσοδά της, ξεκίνησε το χρονοδιάγραμμα για την πώληση λιμένων και μαρίνων.

Το ΚΚΕ -γράφει- αντιδρά έντονα στις ιδιωτικοποιήσεις και είπε ότι σε περίπτωση που δεν αντιταχθεί ο λαός, η κυβέρνηση θα πουλήσει ακόμα και τη θάλασσα. Σημειώνεται επίσης ότι ενώ συνεχίζονται οι επικρίσεις, η Επιτροπή Ιδιωτικοποιήσεων άναψε το πράσινο φως για να ξεκινήσει διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση 23 μικρών λιμένων και μαρίνων.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Haberturk με τον τίτλο «Θα πουλήσουν ακόμα και τη θάλασσα».

Η Aksam έχει τον τίτλο «Εξοργισμένοι οι Ελληνες Κομμουνιστές. Αν το επιτρέψουμε θα πουλήσουν ακόμα και τη θάλασσα», ενώ η Yeni Safak γράφει «Φεύγουν τα λιμάνια και οι μαρίνες του γείτονα».

Στο θέμα αναφέρεται ανταπόκριση από την Αθήνα στη Milliyet με τίτλο «Δημοκρατία της μπανανίας η Ελλάδα». Στην ανταπόκριση γράφει ότι η απόφαση της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση λιμένων και μαρίνων, εξόργισε την αντιπολίτευση. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην αντίδραση του ΚΚΕ . Επίσης απαριθμεί τα λιμάνια και τις μαρίνες που θα ιδιωτικοποιηθούν αστραπιαία.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *