ροή ειδήσεων

Mέχρι χθες το φαλιρισμένο κράτος πλήρωνε τις … διακοπές της Γιάννας.

Μισθό έως την 31.1.2013 εξακολουθούσε να λαμβάνει από το Δημόσιο η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου ως πρέσβειρα εκ …. λιποθυμισμένων προσωπικοτήτων της Ελλάδας.
Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του υπουργείου...Εξωτερικών, προς απάντηση σχετικού ερωτήματος του κ. Νίκου Νικολόπουλου, «την 31/01/2013 η κυρία Ιωάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη έπαυσε να μισθοδοτείται από το ΥΠ.ΕΞ κατόπιν σχετικής δηλώσεώς της».
Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Νικολόπουλος επικαλείται δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ο τι η κυρία Αγγελοπούλου είχε ζητήσει την διακοπή της καταβολής του μισθού από το 1998.
Συγκεκριμένα, με επιστολή που είχε αποστείλει η κυρία Αγγελοπούλου τον Ιανουάριο στον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, είχε σημειώσει πως από την ημέρα που της απονεμήθηκε ο τίτλος, την 1η Σεπτεμβρίου του 1998, είχε ζητήσει να πάψει η καταβολή σ΄εκείνη του αντίστοιχου μισθού, αλλά το αίτημά της δεν είχε γίνει αποδεκτό ελλείψει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.
«Μετά την ψήφιση του ν. 4104/2013 δηλώνω ότι παραιτούμαι του προβλεπόμενου για τη θέση εκ προσωπικοτήτων μισθού» υπογράμμιζε στην επιστολή της κ. Αγγελοπούλου.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/4/13 21:07

    Ποιό είναι το φαληρισμένο κράτος που αναφέρεται; Μήπως εσείς δεν ζείτε σ' αυτό το κράτος ή μήπως εσείς δεν είστε το κράτος; Όταν όμως για 40 χρόνια όλοι στην Ελλάδα μάθανε να κλέβουν χωρίς τιμωρία και χωρίς εμείς να αντιδράμε το κολοκράτος μας θα συνεχίζει να πληρώνει τις οποιαδήποτε Γιάννες και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα συνεχίζουν να κάνουνε μα....κίες χωρίς να φοβούνται ότι θα τιμωρηθούν αφού τα πειθαρχικά τους συμβούλια δεν λειτουργούν και ούτε θα λειτουργήσουν. Αν δεν φύγει αυτό το τεμπελοσόϊ του δημοσίου η Ελλάδα μας θα πηγαίνει συνέχεια πίσω και δεν θα έχει ποτέ παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *