ροή ειδήσεων

Oυρές στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν τα εντάλματα σύλληψης> Εκλιπαρούν τον Σαμαρά να μην συλληφθούν!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο παρασκήνιο και αν υπέθετε κανείς πως οι πιρουέτες του Βενιζέλου για τον ΦΠΑ στην εστίαση δεν είναι παρά προπέτασμα καπνού για να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης δεν θα έπεφτε έξω...

Τους πολιτικούς, επιχειρηματικούς και εκδοτικούς τριγμούς προκαλεί η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και η μη πειστική διακοπή της η οποία συνοδεύεται από την έντονη φημολογία για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για δύο πρώην υπουργούς και έναν γνωστό εκδότη.

Για την ακρίβεια όσους συναντάει ο Τσίπρας είναι υποψήφια πελατάκια του Αραβαντινού.

Όσοι παρακολούθησαν την συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στον επιδερμικό και θεατρίνο Μπογδάνο, διαπίστωσαν ότι ο συνήγορος της συζύγου του Άκη δεν αστειεύεται και επειδή ο Κούγιας δεν είναι κανας χθεσινός μπορεί να βρει ντοκουμέντα για το μισό ιστορικό ΠΑΣΟΚ και να γίνουν το Κολωνάκι, η Κηφισιά και το Παλαιό Ψυχικό κρανίου τόποι.

Οι καταιγιστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν γνωστούς επιχειρηματίες οι οποίοι εμπλέκονται στο εμπόριο όπλων να κάνουν ουρά στο Μέγαρο Μαξίμου ικετεύοντας τον Σαμαρά να μην τους βάλει φυλακή-εφτά νομά σ΄ ένα δομά.

Μόνο που τόσο ο Κούγιας, όσο και οι υπόλοιποι συνήγοροι υπεράσπισης-είναι πολλοί και καλοπληρωμένοι-δεν θα αφήσουν τους πελάτες τους να θυσιασθούν σαν Ιφιγένειες...
kourdistoportocali.com

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/13 08:45

    Καταπέλτης ο Γ Παπακωνσταντίνου: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
    Γράφει ο Ν Βράχος

    "Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης", αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει "πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και..
    ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.
    Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
    Αυτά είναι τα πιστεύω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αυτά έκανε πράξη με το νόμο 3888/10 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Πασοκ.

    Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
    Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
    Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
    Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν, για μία ακόμη φορά, να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων και θα σταματούσε η αμφίπλευρη ακραία διαδρομή..
    Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως !
    Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από το Γιώργο Παπακωνσταντίνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/13 08:48

    Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε
    Γιώργο Παπανδρέου ευχαριστούμε,
    υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσες διαρθρωτικές αλλαγές ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί, σε περιμένει και γνωρίζει ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αποτελούν την μοναδική εγγύηση των διαρθρωτικών και θεσμικών αλλαγών(ΑΣΕΠ!-ΔΙΑΥΓΕΙΑ) που έχουμε ανάγκη σαν κοινωνία και σαν κράτος.:
    Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:

    • Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
    • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
    • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
    • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
    • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
    • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
    • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...Αποτέλεσμα υπήρξε; Ναι, αλλά όχι το επιθυμητό.
    • Αλλά έγινε μια αρχή. Ελπίζω όλα αυτά που ζούμε σήμερα να μην τα θάψουν αυτά τα βήματα.

    • Η μη παραγραφή και τιμωρία των ενόχων σε ΟΠΟΙΟ κομματικό χώρο και αν ανήκουν, είναι απόδειξη της Ευνομίας και της Ισονομίας που ζητά ο πολίτης !
    Η πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά γεγονότα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! από την ενεργό Θέση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες που θα ένωναν όλα τα κόμματα, όπως απαίτησαν, ώστε να θέσουν σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι μία πράξη μοναδική, είναι ένα στεφάνι τιμής και δόξας στον πρωτεργάτη της προσπάθειας για την Σωτηρία της Ελλάδας, Γεώργιο Α. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης Μ26/4/13 14:25

    Προς τον παραπάνω κύριο.
    Πριν το 2010 ΠΑΣΟΚ,υπήρχε?
    Πριν το 2010, το ΠΑΣΟΚ, κυβέρνησε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *