ροή ειδήσεων

Νέες αποκαλύψεις για το πολυτελές κότερο Ηλιάτορας του Πάνου Καμμένου που φέρεται εγγεγραμμένο σε offshore

Θύελλα εξακολουθεί να προκαλεί η καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη ότι σκάφος της οικογένειας Καμμένου, υπό την ονομασία «Iliatoras of London» είναι εγγεγραμμένο σε εταιρεία offshore προκειμένου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να γλιτώνει φόρους... όπως λέει.

Οπως αναφέρουν τα «Νέα», σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης, το πολυτελές σκάφος Iliatoras of London, μάρκας Ferreti, μήκους 17,19 μέτρα, ανήκει στην offshore εταιρεία Cass Corporation Limited, η οποία φέρεται να έχει την έδρα της στην οδό Hill 7, στην περιοχή Douglas της Νήσου Μαν, ανάμεσα στην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επισημαίνεται ότι με απόφαση του Δεκεμβρίου 2011 για την ανταλλαγή φορολογικών δεδομένων, η Νήσος Μαν περιλαμβανόταν στη λίστα των 47 κρατών που δεν συνεργάζονταν με την Ελλάδα.

Συνδεόμενοι στην offshore που φέρεται να σχετίζεται με το σκάφος αναψυχής, σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης, εμφανίζεται ο Michael Doyle για λογαριασμό της εταιρείας Beemac και η Belinda Lanyon για λογαριασμό της Cara Consultans Limited. Και οι δύο συνδεόμενοι πάντως εμφανιζονται ως διαχειριστές σε πληθώρα offshore εταιρειών.

«Τις μετοχές τις έχουν οι δύο Αγγλοι ως πληρεξούσιοι, αλλά πού είναι το χαρτί της ιδιοκτησίας;» διερωτάται ο κ. Γεωργιάδης και υποστηρίζει ότι ο Πάνος Καμμένος «έχει ορίσει τον πατέρα του ως χρήστη και τον εαυτό του ως σκίπερ για να γλιτώνει τους φόρους».

«Ως υπουργός ο κ. Καμμένος θέριζε το Αιγαίο με αυτό το σκάφος, όλοι ξέρουν ότι είναι δικό του» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος επιτέθηκε εναντίον της ΝΔ κάνοντας λόγο για «χαλκεία της Συγγρού» που ρίχνουν λάσπη εναντίον του. Αρνείται μάλιστα ότι κατέχει το σκάφος με το όνομα Iliatoras of London, και σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει ότι «πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία Ευρωπαϊκής Ενωσης, που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος (ο πατέρας του) από το 1993, δηλωμένο και φορολογημένο στις ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα».

Ο κ. Καμμένος προειδοποιεί ακόμη ότι θα οδηγήσει στην ποινική και αστική δικαιοσύνη «τους συκοφάντες των παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα μέσα που αναπαράγουν μετά τη διάψευσή του τη λάσπη».



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/5/13 08:26

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ( ΜΠΡΙΑΜ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ)
    Η..ιδεολογική ‘’καθαρότητα’ της δεξιάς και …σία !
    ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του Πάνου
    Γράψαμε ότι όλα τα…στη δεξαμενή –χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
    Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης !
    Έγινε κι αυτό!
    Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!

    Πριν από μερικές ημέρες, διεξήχθησαν στο Ναύπλιο εκλογές για τους συνέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά με μαζική συμμετοχή του κόσμου...
    (περίπου 600 ψηφίσαντες) και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

    Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής,που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου. Εξάλλου ποτέ δεν υπήρξε μέλος της, απλά δέχτηκε την πρόταση στις περσινές εκλογές να συνεργαστεί και να κατέβει υποψήφιος κάτι που έκανε με επιτυχία καθώς είχε βγει πρώτος με διαφορά στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας, παίρνοντας κοντά στις 2000 σταυρούς. Μάλιστα είναι γνωστό πως βάσει του εκλογικού νόμου, με την κατανομή των εδρών στην τρίτη κατανομή, δεν εκλέχτηκε βουλευτής Αργολίδας για 24 ψήφους!

    Αφού πλέον πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τις βουλευτικές εκλογές, ο κ. Σωτηρόπουλος αποδέχτηκε πρόταση να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναμένεται να είναι το “πουλέν” τους όταν ξαναγίνουν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *