ροή ειδήσεων

Το κυνοκομειο Ροδου εκπεμπει sos

Αγαπητοί Συμπολίτες μας ,
Θα θελαμε να σας ενημερώσουμε πως το κυνοκομειο Ροδου εχει άμεση αναγκη απο Τροφες ,Φαρμακα και εθελοντές! Μετα απο επανειλημμένες προσπάθειες να βρεθεί λυση με τον δημο Ροδιων στο θεμα... πληρωμής των Υπαλληλων του κυνοκομειου ,οι οποιοι ειναι απληρωτοι απο τον Δεκεμβρη του 2012, απέβησαν ακαρπες.

Ο δημος προφασιζόμενος πως ο νομος απο την 01/01/2013 αλλαξε και πως δεν μπορει να αποταμιεύσει χρηματα,ενω απλα επρεπε να ειχαν φτιαξει καποια χαρτια , ετσι ωστε να υπαρχουν χρηματα για την συτιση και την πληρωμη των Υπαλληλων, αυτα τα χαρτια δεν σταλθηκαν ποτε στο αρμόδιο Υπουργειο απο αμελια.Να τονισουμε πως τα αδεσποτα συμφωνα με τον Νομο 4039/12 ειναι πλεον αρμοδιοτητα των δημων. Ειμαστε στην δυσαρεστη θεση να ανακοινωσουμε πως θα παραδωσουμε τα κλειδια και αν χρειαστει τα αδεσποτα του κυνοκομειου θα πρεπει να βγουν στους δρόμους καθως δεν υπαρχουν χρηματα για το φαγητο τους αλλα και οι υπαλληλοι θα σταματησουν να ερχονται ,καθως τοσους μηνες απληρωτοι δεν αντεχουν αλλο.Να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια αυτα γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες και την δουλεια που κανουν εκεινοι δεν μπορει ο καθενας να την κανει, παρολλα αυτα καθημερινως και αργιες και κυριακες ηταν παντα εκει.Στο κατω κατω οι 300 Ψυχες δεν φταινε για την ανευθυνοτητα των αλλων.

Δυστυχως ομως το ποτηρι εχει ξεχυλισει καθως ουτε χρηματα για βενζινη δεν εχουν πλεον.Οταν ρωτησαμε λοιπον τον Δημαρχο Κυριο Κουσουρνα τι θα απογινουν τοσα ζωα ? εκεινος ουτε καν συγκινηθηκε μπροστα στο τεραστιο αυτο προβλημα και δεν εδωσε απαντηση,οσο για τους υπαλληλους του Κυνοκομειου ειπε χαρακτηριστικα Ας πανε να δουλεψουν αλλου!! Ο δε τροπος του Κυριου Κουσουρνα με τον οποιο μας αντιμετωπισε ηταν πολυ προσβλητικος. Δεν εχουν καταλαβει πως τοσα χρονια η Φιλοζωικη και το Κυνοκομειο προσφερουν εργο σε αυτον τον Τοπο!! Η τουριστικη σεζον ειναι ετοιμη να ανοιξει και καθε καλοκαιρι ερχονται τουριστες στο καταφυγιο κλαιγοντας για την κατασταση των αδεσποτων στους δρομους του νησιου μας.Οχι ενα κυνοκομειο επρεπε να εχουμε αλλα τουλαχιστον Τρια!! Προτιστως για τα ζωα για να ειναι ασφαλης και να εχουν εξασφαλισμενη τροφη και στεγη αλλα και για να μην γινομαστε ρεζιλι στον εξω κοσμο ,που στις χωρες τους αυτο το φαινομενο δεν υπαρχει. Ποσα σκοτωμενα ζωα εχει καθε μερα στην Ροδου –λινδου? Ποσα σκελετωμενα κυκλοφορουν ? Ποσα αρρωστα που λογου ελλειψης χωρου δεν μπορουμε να τα παρουμε? Πολλα αμετρητα ζωακια που δεν φταινε σε τιποτα !! Λοιπον αν κλεισει τωρα και το ενα και μοναδικο Κυνοκομειο που υπαρχει στο νησι τι θα γινει με τα αδεσποτα ?? Σας ρωταμε δεν εχετε αναλογιστει καθολου τις συνεπειες της πραξης αυτης ? Τα γραμματα παραπονων απο το εξωτερικο που φτανουν καθημερινως στο μαιλ μας ειναι αμετρητα για ποιο λογο να γινετε αυτο ? Ειναι τοσοι πολλοι οι πολιτες που μας παιρνουν τηλ καθημερινα και τις περισσοτερες φορες δεν μπορουμε να τους εξυπηρετησουμε γιατι δεν εχουμε χωρο!! Τι θα γινει λοιπον αν κλεισει αυτος ο φορεας ?

Τι θα απογινουν οι 300 Αδεσποτες Ψυχες Κυριε Δημαρχε ? 
Δωστε μας μια απαντηση !!!!!!

Αναστασια Σταματιου –Προεδρος Φιλοζωικης -Κυνοκομειου

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/13 12:40

    Δεν ντρεπονται λεω εγω! Τιποτα δεν ειναι ικανοι να κανουν, αυτο θα καταφερναν? Ευτυχως που μαθαινουμαι να μην ξεχναμαι και αν ολα αυτα τα μικρα θεματακια δεν φτιαχτουν, η εκλογες ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/13 14:09

    KALA THA KANOYN AYTI POY EKANAN AGWNA KAI DISFMIZANE TON DHMO KAI APOKALOYSANE DHMOSIOYS YPALILOYS TOYS ERGAZOMENOYS TOY DHMOY POY SXEDON KATHE MERA ERXONTOYSAN NA ELEKSOYN TIS SINTHIKES TON ZWON KAI EFEVGAN APRAGI GIATI OLA HTAN STIN ENTELIA AYTI POY EVAZAN KATHIMERINA LITOYS KAI DEMENOYS NA PAROYN TO KYNOKOMIO PISO TWRA NA SKASOYN. KATHE VDOMADA O DHMOS EDINE 50 TSOYVALIA TROFES SIN FILOZWOI PRAGMATIKI TIS TRWFES POY EFERNAN TA SKYLIA DYO FORES TIN HMERA KATHARIZONTOYSAN YPIRXE KTHNIATROS 5 ATOMA DHNAMIKO KAI OXI DHMOSIOI YPALILI ALLA ANTHROPI POY LATREVAN TA ZWA PRAGMATIKA ESTELNE SINERGIO NA FTIAKSI TA KLOYVIA NA VAPSI TO KTIRIO FARMAKA GIA THERAPIES . KAI OMOS KATHE MERA YPIRXE TO THEMA NA TO PAROYN PISO APO TON DHMO TWRA TI ZHTANE. MIPWS KOPIKANE LOGO TIS KRISIS H DOREA MIPWS DEN FEYGOYN SKYLIA STO EKSOTERIKO. DEN THELO SE KAMIA PERIPTOSH NA YPERASPISTO TON DHMO EXEI EYTHINES POLES PARA POLES KAI H MEGALHTERI POY DEN KRATISE TO KYNOKOMIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *