ροή ειδήσεων

Ανθελληνική πρόκληση από τα supermarket LIDL

Απίστευτη πρόκληση από την γερμανική αλυσίδα LIDL! Σε διαφημιστικά φυλλάδια της γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ LIDL, που διανέμονται στις υπεραγορές της στη Γερμανία, διαφημίζεται ως προορισμός διακοπών...

η κατεχόμενη Κύπρος.

Στελέχη της εταιρείας έσπευσαν να δικαιολογηθούν αναφέροντας πως τα συγκεκριμένα φυλλάδια αφορούσαν είτε σε διαγωνισμό που απευθύνεται κυρίως στη μεγάλη τουρκική κοινότητα της Γερμανίας είτε ήταν πολύ παλιά έντυπα.

Σύμφωνα με την εικόνα που δίδει η εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας της αλλά και της πληθώρας των προσφορών και επιλογών, η πρωτοφανής αυτή επιχειρηματική κίνηση της LIDL κάθε άλλο παρά ως ένα μεμονωμένο συμβάν μπορεί να παρουσιαστεί, καθώς εμφανίζεται ως μια στρατηγική επιλογή της εταιρείας για ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των Κατεχομένων.

Προς αυτό το συμπέρασμα συνηγορεί και η υποβάθμιση των διακοπών προς την Κυπριακή Δημοκρατία. Επισκεπτόμενος κάποιος την ιστοσελίδα lidl-reisen.de θα διαπιστώσει πως διαφημίζονται ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Κερύνεια και Αμμόχωστο.

Το σχετικό ρεπορτάζ του EXTRA TV που αναμεταδίδει του πρόγραμμα του GR στην Κύπρο:

H ανακοίνωση της LIdl

Η Lidl Κύπρου ενημέρωσε τη Lidl Γερμανίας, η οποία και αντέδρασε άμεσα. «Η ιστοσελίδα της Lidl Γερμανίας χρησιμοποιεί για τις ταξιδιωτικές προσφορές που προβάλλει ένα πόρταλ, το οποίο εμπεριέχει τουριστικά πακέτα σε διάφορους προορισμούς, εκ των οποίων και στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου.

Η Lidl Γερμανίας προέβη στην απόφαση να αφαιρέσει από την ιστοσελίδα της τις προσφορές προς το συγκεκριμένο προορισμό και ξεκίνησε άμεσα διαδικασίες, ώστε το συντομότερο δυνατό να μην παρουσιάζονται τα Κατεχόμενα ως τουριστικός προορισμός. Παρόλο που η τεχνική διαδικασία είναι χρονοβόρα, η Lidl ασκεί μεγάλη πίεση, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση και να μην προβάλλονται οι παραπάνω προσφορές στην ιστοσελίδα της. Επιπλέον, έχει διακοπεί κάθε είδους διαφημιστική προβολή μέσω φυλλαδίων στη Lidl Γερμανίας».

Η απάντηση είναι μία! Μποικοτάζ στα LIDL!



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/13 22:35

    NA TA VLEPETE OLOI ESEIS POU PATE STA LIDL THS RODOU KAI PSONIZETE.MPOIKOTAZ SE OTI GERMANIKO YPARXEI STHN AGORA.NA TO KATALABOUNE GIA TA KALA STHN GERMANIA.RE,OUTE KARFITSA MHN AGORAZETE APO AYTOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/13 22:52

    poli kala ta lei o 10:35 oxi mono sta lidl ala kai se ola ta proionta tis germanias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/13 10:02

      Αν δείχνατε τόσο σθένος για την Ελλάδα, δεν θα ψηφίζατε ξανά και ξανά τα ίδια κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Δεν μας φταίνε οι Γερμανοί αλλά η κούτρα μας η κλούβια. Τον Σαμαρά που πριν λίγα χρόνια τον φωνάζαμε Αλήτη, Προδότη, αυτόν βάλατε ξανά Πρωθυπουργό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/4/13 17:35

      πολύ καλά τα λες 10:02..δεν φταίνε οι Γερμανοί, αυτοί που ψηφίζετε τόσα χρόνια φταίνε! οι Γερμανοί απλά βρήκανε ένα κράτος υπό διάλυση και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο και το χειρότερο είναι ότι "οι εθνικοί σωτήρες μας" τους προσκυνάνε αντί να σηκώσουν κεφάλι!!μήπως καλύτερα να ξεκινήσουμε να μποϊκοτάρουμε τους πραγματικούς υπαίτιους;;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/13 23:35

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ?ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΥΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/4/13 00:57

    EGO PANTOS LEO LIDL GIATI EINAI PIO FTINO APO TA ELLINIKA SOUPER MARKET SAS.. AS KATEBASOUN TIS TIMES TA GREEK KARTEL KAI TOTE TA XANALEME,,,,, AOFIDEZENNNNNNN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/4/13 08:19

    ΝΑΙ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ LILD ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΛΚΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/4/13 09:58

    Ελληνάρες μου πατριωτάρες μου που "θυμάστε" την Ελλάδα μόνο σε ποδοσφαιρικές νίκες και παρόμοιες περιπτώσεις ιδιωτικών εταιριών, δεν σας είδα να δείχνετε το ίδιο ζήλο να τηρείτε τους νόμους, να μην φοροδιαφεύγετε και να μην κάνετε λαμογιές, γιατί αν δεν το ξέρετε, είμαστε Ν.1 στην Διαφθορά στην Ευρώπη. Αντε ξυπνήστε και αφήστε την καραμέλα αυτή. Για πηγαίνετε στην βορεια Ελλάδα και δείτε από που κάνουν τα ψώνια τους όλοι εκεί πάνω και μετά ελάτε να το συζητήσουμε ξανά περί "υποστήριξης" των Ελληνικών (μαϊμού) προϊόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/4/13 10:14

    nai na mhn psonizoume apo ta lidl..doste mas eseis pou ta lete auta xrhmata gia na pame sta akriba ta dithen ellinika..edo o kosmos kaigetai kai eseis olo paparies lete.pante sta ellinika eseis pou sas poulane kreata gaidourion,alogon,tarandon..exete megalh poikilia..oute tous elegxei kaneis..toulaxiston sta lidl kanoun suxna elegxous kai oti einai na broune to biskoun..ante apo dooooooooo...kai sto kato kato ti mas to les traba esu sta ellinika kai emeis sta lidl!!!kleftarades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/4/13 10:21

    Η νοοτροποια σας φαινεται εδω , γιατι εσεις ολοι εδω γραφεται ανωνυμα...Ελληναρεεεεεεεες. Αφηστε τα λιντλ και κοιταξτε την Ελλαδα . Τι δουλεια εχουμε εμεις με την Κυπρο ; Αυτοι εκει κατω μιλανε καποια αλλα ελληνικα που εγω δεν τα καταλαβαινω . Επισης εχουν διαφορετικη σημαια , μηπως κανω λαθος ; Εδω θα γραψω και εγω ανωνυμα , αφου και εγω ελληνας ειμαι....χαχαχαχαχαχαχαχαχα . n.c.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/4/13 18:00

    Μαφού δε ντες κάμνου οι σερβιέτες που το μπακαλομπακάλικο της γετονιάς τους και πάσι και γοράζουν αμέτι μου χαμμμέτι μου σερβιέτες που τα Lidl για να φορού γερμανικές τι να τις κάμεις πιο ?

    Νου δε βάλου οι αίγες λό σε λώωωω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *