ροή ειδήσεων

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒA - TO 65% ZHTAEI NA ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ...
Την παραίτηση της κυβέρνησης και την προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος....

Το αίτημα του κ. Τσίπρα βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της σχετικής δημοσκόπησης που έκανε το Newsbomb.gr.
Ειδικότερα, στην ανοιχτή δημοσκόπηση, που ξεκίνησε το Σάββατο 13 Απριλίου και ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου 6.949 αναγνώστες απάντησαν στην εξής ερώτηση: «Παραίτηση της κυβέρνησης και προσφυγή σε πρόωρες κάλπες ζήτησε από το βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ο κ. Αλέξης Τσίπρας. Ποια είναι η άποψή σας».
Το 65,85% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, δηλαδή 4576 μοναδικοί χρήστες, απάντησαν ότι συμφωνούν με την άποψη του κ. Τσίπρα. Ζητούν δηλαδή την παραίτηση της κυβέρνησης και ταη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Είναι προφανές ότι η κοινή γνώμη έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στην παρούσα κυβέρνηση και πιστεύει ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα είναι ατελέσφορο. Επομένως, προτιμά να προσφύγει εκ νέου στις κάλπες, με την ελπίδα ότι η επόμενη κυβέρνηση θα μπορέσει να δρομολογήσει ένα εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Ένα σαφώς μικρότερο ποσοστό, συγκεκριμένα το 18,61% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, δηλαδή 1293 αναγνώστες, υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει το έργο της χωρίς προβλήματα.
Τέλος, το 13,8% τάσσεται υπέρ της συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Με άλλα λόγια, οι 959 αναγνώστες που επέλεξαν αυτήν την απάντηση φαίνεται να πιστεύουν ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων κομμάτων θα μπορούσε να διαμορφώσει το πλαίσιο που απαιτείται ώστε να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις των δανειστών και της τρόικας αλλά και τα κοινωνικά προβλήματα που πολλαπλασιάζονται.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/4/13 01:11

    ούτε άξιο σχολιασμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/13 08:25

    TA KRYFOPASOKIA TOY SYRIZA NA MHN OMILOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/13 10:55

    ΤΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ ΤΙ ΝΑ..ΘΥΜΗΘΩ. ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ..ΕΥΡΩ;
    «Γειά σου ρε Γαλάνη με τα ωραία σου. Ώστε 3 χιλιάδες ευρώ δήλωσες εισόδημα το 2009; να σου στείλω φαί με την πρόνοια...»
    «Μήπως βρίσκεται καμία βοήθεια για την κα Γαλάνη- την φίλη του Αλέξη ντε- που η κακομοίρα δηλώνει εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας;»
    «Η Δημητρούλα δεν ξεκίναγε τις συναυλίες της λέγοντας πως πρέπει να φύγει η χούντα του μνημονίου; Για να συνεχίζει να κλέβει την εφορία;»
    «Αυτό το Σάββατο μαζεύουμε τρόφιμα στο Μέγκα για τις άπορες Δήμητρα Γαλάνη και Τάνια Τσανακλίδου»
    «Η Γαλάνη μαζί με την άλλη αντιστασιακή Χαρούλα Αλεξίου- Βελουχιώτη δεν δίνουν συναυλίες; Πού πήγαν τα λεφτά οέο ;»
    «Πληροφορίες ότι η Δήμητρα Γαλάνη έκρυβε τα εισοδήματα της σαν αντίσταση στην κυβέρνηση του μνημονίου επιβεβαιώνονται.. ανάρχα η δικιά σου»
    «Αληθεύει ότι ο αγανακτισμένος Κότσιρας ξέχασε να κάνει δήλωση;»
    «Κοτσιρας + γαλάνη δεν σχολιάζουν στοιχεία ΣΔΟΕ που δείχνουν ποσό φοροφυγάδες είναι..γιατί ειναι χαλκευμένα από τους μνημονικούς εφοριακούς»
    «Η πηγή μου μου αποκάλυψε γιατί βγήκε στην αντίσταση για το μνημόνιο η Χαρούλα. Έχασε μου είπε 2 εκ από το κούρεμα των ομολόγων»
    «Κλαίω από το πρωί για το δράμα της Ζυριζαίας Δημήτρας Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.. να γιατί κάνει αντίσταση στο μνημόνιο»
    «Απόψε το βράδυ μετά την προσευχή θα κρατήσω λίγο από το βραδυνό μου να το δώσω στην Δημ.Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες το χρονο η κακομοίρα»
    «Όσοι έχετε παλιά ρούχα τα μαζεύουμε στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να τα δώσουμε στην Γαλάνη και τον Κότσιρα που υποφέρουν...»

    «Όταν η Χαρούλα έλεγε να φύγει η χούντα.. το ΣΔΟΕ εννοούσε;»

    «Αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Χαρ. Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο.. είναι οι πιό σιχαμένοι»

    «Άντε καληνύχτα Γαλάνη. Εσύ φαντάζομαι με 3000 ευρώ εισόδημα τον χρόνο... κοιμάσαι κάτω από την γέφυρα..και ετοιμάζεσαι για την ταξική μάχη»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/4/13 10:57

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Πως μαθαίνουμε για κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ;
    Με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου, κάθε έξοδο, έργων, ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ή οποιασδήποτε ΔΑΠΑΝΗΣ, τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ! ΄Ετσι, ο κάθε ένας μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
    Γιώργο Παπανδρέου,
    υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για Όσα ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/13 12:30

    65% μόνο ?????????

    Εγώ όξω που μιλούμε δεν είδα κανένα να λέει ότι του αρέσει ο Αντωνάκης Σαμαράς και τα κωλο-χαράτσια του !

    ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσομε όλοι τούτη η φορά και σας πονεί ο κώλος σας σκατο νεοδημοκράτες και πασόκοι λαμόγια !

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/13 12:59

      ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟ ΟΤΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΣΥΡΙΖΕΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΣΤΑΝ ΜΑΥΡΙΣΤΑΝ !!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *