ροή ειδήσεων

Το YouTube κλείνει, νέο project Google Nose, χάρτης θησαυρού και…Gmail Blue για την Πρωταπριλιά [Videos]

Όχι μην τρόμαζετε, φυσικά και η δημοφιλέστερη υπηρεσία video στον κόσμο δεν κλείνει… Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Google γιορτάζει την Πρωταπριλιά με τις συνήθεις φάρσες της με πρώτη και καλύτερη την όχι και τόσο πιστευτή ανακοίνωση κλεισίματος του YouTube (δυστυχώς το κλείσιμο του Google Reader δεν είναι φάρσα).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, το YouTube δεν ήταν τίποτε περισσότερο από έναν 8ετή διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου video. Στις 12 το βράδυ η υπηρεσία θα κλείσει για πάντα και αυτομάτως θα ξεκινήσει η διαδικασία εύρεσης του καλύτερου video, το οποίο θα ανακοινωθεί την 1η Απριλίου του 2023.







Δεύτερη φάρσα είναι η ανακοίνωση της υπηρεσίας Google Nose Beta για την αναζήτηση οσμών στο Διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ καθώς και στο video που ακολουθεί:



Οι φάρσες της Google όμως δε σταματούν εδώ. Ο κολοσσός της αναζήτησης ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Google Treasure Map με οδηγίες για την ανεύρεση χαμένων θησαυρών.



Συνεχίζοντας το Gmail μόνο για σήμερα “αλλάζει χρώμα” και γίνεται μπλε.



Τέλος, ανακοινώθηκε και η νέα υπηρεσία Google SCHMICK που σου επιτρέπει όχι μόνο να δεις το σπίτι σου στο Google Maps Street View αλλά και να το διακοσμήσεις όπως θέλεις με θέματα.



ΠΗΓΗ: 9to5google


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *