ροή ειδήσεων

Κινδυνεύει να μείνει παραπληγικός ο 11χρονος Ρώσος τουρίστας!

Αλλοδαπός ανιματέρ ο δράστης!
Τον κίνδυνο να μείνει παραπληγικός αντιμετωπίζει ο 11χρονος Ρώσος που βρέθηκε μαχαιρωμένος στη Χερσόνησο Ηρακλείου, όπου βρισκόταν διακοπές με την οικογένειά του...
Συγκεκριμένα, ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, μιλώντας στον Alpha 9,89, τόνισε ότι «πιθανώς να έχει προκληθεί και παραπληγία, το παιδάκι δεν κουνούσε τα πόδια του».

«Το παιδάκι είναι διασωληνωμένο αυτή τη στιγμή, διακομίζεται στην Αθήνα, είναι σε σοβαρή κατάσταση, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Δυστυχώς είναι τραγική περίπτωση απόπειρας δολοφονίας για ένα παιδάκι με 20 μαχαιριές», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, ο 11χρονος διέφυγε της προσοχής των γονιών του και εξαφανίστηκε. Επί τρεις ώρες έψαχναν να τον βρούνε με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα. Από την κινητοποίηση των Αρχών το παιδί βρέθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα σε χώρο με μπάζα απέναντι από το ξενοδοχείο στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου.

Το παιδί φέρει πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι κυρίως στην πλάτη. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 μαχαιριές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε και μετέφερε το παιδί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του θα διακομισθεί στην Αθήνα με ένα C-130.

Ο 11χρονος όταν βρέθηκε από την αστυνομία, είχε τις αισθήσεις του και φέρεται να είπε ότι δέχτηκε τις μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό διασκεδαστή του ξενοδοχείου. Ο άνδρας εντοπίστηκε να κινείται περίεργα έξω από το ξενοδοχείο, μετά την καταγγελία και κατά τη διάρκεια των ερευνών από την αστυνομία για τον εντοπισμό του παιδιού με αποτέλεσμα την σύλληψή του.

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ στην τσάντα του βρέθηκε ένα λαπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία έκλεψε από το παιδί.
Πηγή:Voria

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *