ροή ειδήσεων

Η 1Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μόδας στην Ρόδο

Το πιο εντυπωσιακό ευρωπαϊκό φεστιβάλ μόδας είναι πια γεγονός και θα διεξαχθεί στην χώρα μας! Πιο συγκεκριμένα, η 1η Ευρωπαϊκή εβδομάδα μόδας θα γίνει φέτος στο νησί της Ρόδου... και θα διαρκέσει 5 μέρες, από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου.

Η είδηση έχει στρέψει τα διεθνή βλέμματα στην χώρα μας αφού είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται τέτοιο γεγονός. Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, στην κάθε χώρα ξεχωριστά διοργανώνονται 2 φορές το χρόνο εβδομαδιαία event μόδας στα οποία παρουσιάζονται οι τάσεις της επόμενης σεζόν από διάφορους σχεδιαστές. Είναι η πρώτη φορά όμως που διοργανώνεται εβδομάδα μόδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην οποία θα συμμετάσχουν σχεδιαστές από όλες τις χώρες.

Η επιλογή του τόπου διεξαγωγής δεν είναι τυχαία καθώς, η Ρόδος θεωρείται ένας από τους ομορφότερους και πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ευρώπης.

Στο event θα συμμετάσχουν σχεδιαστές από διάφορες χώρες όπως Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Τουρκία κ.α. ενώ τα ξένα media στρέφουν όλο και συχνότερα το ενδιαφέρον των αναγνωστών τους στο «Rhodes Fashion Week» με αμέτρητα Δελτία Τύπου. Στην εβδομάδα μόδας που θα παρουσιαστούν οι στιλιστικές τάσεις για τον Χειμώνα 2013, το κοινό θα παρακολουθήσει συνολικά 35 catwalks σε ένα φαντασμαγορικό show στο οποίο εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων της Ευρώπης δέχτηκαν αμέσως την πρόσκληση να παρευρεθούν.

Ο χώρος διεξαγωγής είναι το ξενοδοχείο 5 αστέρων Atrium Platinum Hotel και η παρουσίαση του show ανατέθηκε στην δημοσιογράφο Ελεονόρα Αργύρη ενώ special guest θα είναι η ιδιαιτέρως δημοφιλής στην χώρα της Γερμανίδα παρουσιάστρια Daniela Katzenberger η οποία μάλιστα λανσάρει την δική της σειρά ρούχων και καλλυντικών.

Χορηγοί του «Rhodes Fashion Week» είναι πολλές καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο της μόδας και όχι μόνο ενώ η διοργάνωση στηρίζει τους αγώνες κατά των πειραμάτων στα ζώα από τις εταιρείες καλλυντικών επιλέγοντας ως αποκλειστική εταιρεία που θα επιμεληθεί το μακιγιάζ των μοντέλων στο show γνωστό Brand που πρωτοστατεί για τα δικαιώματα υπέρ των ζώων και συνέβαλε σημαντικά με τον αγώνα του για την απαγόρευση της δοκιμής σε πειραματόζωα στην Ευρώπη.

Το «Rhodes Fashion Week» είναι ένα event που θα βοηθήσει ιδιαιτέρως την Ελλάδα σε τουριστικό επίπεδο καθώς πρόκειται να παρευρεθούν εκπρόσωποι Τύπου από όλες σχεδόν τις χώρες και το φεστιβάλ θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ενώ παράλληλα αναμένεται να τονωθεί και η εγχώρια παραγωγή ενδυμάτων από τις επικείμενες συμφωνίες ξένων εταιριών και καταστημάτων μόδας με ελληνικές.


Parapona-Rodou

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *