ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σοβαρό τροχαίο με 2 Βέλγους τουρίστες και τραυματίας οδηγός λεωφορείου του ΡΟΔΑ


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην περιοχή της Ιξιάς (Ιππόκαμπος).

Πιο συγκεκριμένα λεωφορείο του ΡΟΔΑ συγκρούστηκε...

με μηχανή τύπου γουρούνα στην οποία επέβαιναν ένα ζευγάρι Bέλγων τουριστών που διέμεναν στο ξενοδοχείο Amathus.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άνδρας βρήκε ακαριαίο θάνατο και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρόδου πολύ σοβαρά τραυματισμένη διασολινώθηκε αμέσως αλλά δεν έχει καμιά επικοινωνία με το περιβάλλον.


Η γουρούνα η οποία κινούνταν προς Τριάντα και οδηγούσε ένα ζευγάρι ξένων, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο το οποίο πήγαινε προς Ρόδο.


Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ έτσι ώστε να καθαριστεί το πρόσωπο του από τα γυαλιά του διαλυμένου μπροστινό τζαμιου του λεωφορείου


Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργήται αυτή τη στιγμή από το τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

ifmedia.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/5/13 13:29

    ό φαλάκρας όμως μόνο τους Έλληνες ξέρει και γράφει που δεν έχουν κράνος, για σταμάτα όλους αυτούς τους ξένους να δεις ,δίπλωμα έχουν; άσχετα πλέον δεν φοράνε κράνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/5/13 13:34

    για να νοικιασουν μηχανη,λογικα δεν θα εχουν διπλωμα?το προβλημα ειναι οτι δεν θα πρεπει να νοικιαζουν αυτους τους τυπους μηχανες,ειναι πολυ επικινδυνα..ασε τα κρανη που δινουν που ειναι τελειως πλαστικα..Κριμα για τους ανθρωπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/5/13 13:53

    Οι γουρούνες είναι άκρως επικίνδυνες! πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/5/13 13:53

    o antras ipekipses sto nosokomio, h gunaika tou einai diasolinomeni. den foragan krani opos kai den eixe empiria apo odigisi gourounas. ektimate oti mperdeftike me to gkazi me apotelesma na ksefigi h gourouna.. sto velgio pantos den vgenoun na odigisoun an den foresoun full eksoplismo kai kranos, edo thn vlepoun alios. proton den sevonte tous nomous mas kai ton diethni k.o.k afou kaneis den tous mila epeidi einai touristas.. ola auta prepei na stamatisoun kapote. prepei o touristas na sevete thn ellada opos sevete thn xora tou. thes xoreston!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/13 13:59

      καλά τα λες ΑΛΛΑ , όταν ο τουριστας νοικιάζει Μηχανάκι και ΔΕΝ έχει Δίπλωμα, ο νοικιαστείς του το δίνει, για να μην χάσει το χρήμα και όταν το παίρνει ο ξένος και ζητάει κράνος σου λένε εδώ δεν έχει πρόβλημά και οδηγα χωρίς κράνος .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/5/13 23:27

      1:59 emesa me thigeis kai den me ksereis o enoikiasths den einai oute alhths oute m...kas oute k....paido gia na noikiasei xwris diplwma kai kranos ston opoiondhpote mhxanaki!!! an htan na noikiazoume se osous diwxnoume kathimerina epeidh den kseroun na odhgoun kai polles fores epimenoun na mas dwsoun to diplasio ths timhs tha hmastan ekatomuriouxoi na eisai sigouros!!! sigoura mporei na kapoioi na noikiazoun kai se tetoies periptwseis alla den mporw na kserw ti kanei o kathenas sthn epixeirish tou... exoume spitia kai oikogeneies kai na eisai sigouros de theloume na riskaroume to magazi mas, thn periousia mas..

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/5/13 14:37

    H TROXAIA TI KANEI??? BRE AXRISTOI BGESTE STOUS DROMOUS KAI KANTE ELEXOUS

    ELEOS PIA TEMPELIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/13 16:25

      Ρε φίλε τι φταίει η τροχαία αν ο άλλος τρέχει και ο άλλος δεν ξέρει να οδηγεί.Για τα πάντα φταίει η τροχαία;Αφού ο καθένας από μας κάνει του κεφαλιού του,χωρίς να σκέφτεται.Ο σωστός οδηγός είναι αυτός που τηρεί τον Κ.Ο.Κ και προβλέπει τις κινήσεις των άλλων χωρίς να έχει τον φόβο της τροχαίας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/5/13 20:12

      αν η τροχαία ξέσκιζε τους τουρίστες που δεν έχουν δίπλωμα και δεν φοράνε κράνος όπως κάνει με τους Έλληνες και γενικά όπως κάνουν και οι αστυνομίες των άλλων χωρών στους τουρίστες , δεν θα είχαμε τόσα πολλά ατυχήματα με τουρίστες. πόσοι είναι οι ντόπιοι και οι ξένοι που έχουν πεθάνει απο τροχαία επειδή οι τουρίστες που οδηγούσαν ήταν άσχετοι;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/5/13 15:51

    για να νοικιασεις γουρουνα δεν απαιτειται διπλωμα μηχανης αλλα αυτοκινητου νομιζω. Πολλοι ξενοι θεωρουν οτι ειναι ασφαλεις επειδη η γουρουνα ειναι τετρατροχη. Δυστυχως δεν ειναι ενημερωμενοι ουτε για τις αδυναμιες του οδικου δικτυου (μια γουρουνα ουσιαστικα κλεινει το ρευμα και σε υποχρεωνει να την προσπερασεις παρανομα), ουτε για την ανεπαρκεια της τροχαιας, ουτε για τις παραβιασεις των οριων ταχυτητας μεσα στην πολη απο τους ελληναρες και τους επαγγελματιες. Πολλες φορες θα δεις πουλμαν να πηγαινουν με 80 στην Ιξια, σε δρομο με δεκαδες ξενοδοχεια, εστιατορια, διαβασεις πεζων και διασταυρωσεις. Λυπαμαι για τους νεκρους της ασφαλτου, θεωρω οτι ειναι ο πιο χαζος τροπος να πεθανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/5/13 15:55

    Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΝ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/5/13 16:54

    Ο Θεος ν αναπαυσει τις ψυχες τους.
    Ηταν εκει ενα συνεργειο της τροχαιας, που εκανε μετρησεις και επαιρνε φωτογραφιες.
    Το τρακαρισμενο λεωφορειο, ηταν ακομα στο ενα ρευμα. Γειτονες συνδεσαν ενα λαστιχο, να καθαρισουν τα αιματα απο την ασφαλτο.
    Εκεινη την ωρα, το σημειο ηταν ανασφαλιστο, και κανεις δεν ρυθμιζε την κυκλοφορια.
    Με τους αναβατες της γουρουνας νεκρους/βαρια τραυματισμενους, και τον οδηγο του λεωφορειου τραυματια, κανεις δεν μεριμνησε να μπει ενα τριγωνο, και να ρυθμιστει η κυκλοφορια σε τετοιο πολυσυχναστο σημειο. Προσωπικα με το χαλι που φτασαμε, δεν κατηγορω ουτε την τροχαια γι αυτο. Απλα αναρωτιεμαι αν ειχαν δευτερο περιπολικο, για να κανουν σωστα την δουλεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/5/13 19:53

    Τις γουρουνες δεν πρεπει να τις νοικιαζουν διοτι οι δρομοι μας ειναι πολυ στενοι κλεινουν το 1 ρευμα κυκλοφοριας κ κινουνται με λιγα χιλιομετρα μ αποτελεσμα να δημιουργουν μποτιλιαρισμα.
    Το βασικοτερο νοικιαζονται με διπλωμα ΙΧ κ οχι μηχανης οποτε κυκλοφορουν πολλοι που δεν εχουν την αισθηση-τον ογκο τησ μηχανης αλλα του ΙΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/5/13 20:48

    καταρχήν δεν έχουν πεθάνει και οι δυο. ο οδηγός σκοτώθηκε μόνο. η γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/5/13 22:17

    για ολους τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ.αυτους που εβγαλαν το πορισμα πριν την τροχαια πριν τους γιατρους.ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΞΕΡΟΥΣ...μετα 39 χρονια ενοικιαστης και συντ/χος τωρα.νομιζω εχω γνωμη.πριν λιγο οδηγος εχασε τον ελεγχο της μηχανης του στις κατω πετρες και εγινε ατυχημα.μακαρι ο συμπολιτης μας ναναι καλα.προσκαλω οποιον ανωνυμο που γραφει ΟΤΙ θελει να παμε μαζι να δουμε πως δουλευουν τα μαγαζια αυτα...τι διπλωματα τι κρανη κλπ να στηθουμε σε διαφορα φαναρια να δουμε ποιοι τα παραβιαζουν...περιμενω τηλ.κε.ΑΝΩΝΥΜΕ!!!!ΑΛΕΚΟΣ 6932107343

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/13 22:57

      κύριε Αλέκο περιμένετε βιντεάκια και φωτογραφίες, καλοκαίρι έρχετε!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος12/5/13 22:25

    ποσα δικα μας παιδια σκοτωθηκαν τον χειμωνα ηταν τουριστες?????ΕΞΥΠΝΕ που εβγαλες το πορισμα!!!το βρηκες ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ και οι επικινδυνες γουρουνες να απαγορευτουν...πριν λιγη ωρα ατυχημα στις κατω πετρες με μεγαλη μηχανη...να απαγορευτουν οι μεγαλες μηχανες ετσι θελει ο ανωνυμος εξυπνακιας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/5/13 22:35

    μην κομπλαρεις απεναντι στους ξενους...μαθηματα κυκλοφοριακης αγωγης τα ειδες εστω και στον υπνο σου????τα παρκα κυκλοφοριακης αγωγης που στοιχησαν του κοσμου τα εκκατομυρια λειτουργησαν εστω ΜΙΑ ωρα???εκει δεν εφαγαν τα λεφτα μαθαινουν απο μικρα να σεβονται τον πεζο το φαναρι ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ!!!!ελα οτι ωρα θελεις να σου τεκμηριωσω αυτα που γραφω...κε ανωνυμε...τηλ.6932107343 Αλεκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/5/13 22:45

    εισαι τοσο μικρομυαλος αν νομιζεις οτι οι ενοικιαστες δεν προσεχουν πρωτα τους τουριστες και παραλληλα τις περιουσιες τους.ρισκαρουν να παρουν 20-30ε και να δωσουν την μηχανη που στοιχιζει 4000-5000ε???συμφωνω σε καθε επαγγελμα εχει τους Μ...ες αλλα οι πολλοι δεν το κανουν .τωρα το ατυχημα θα συμβει.ποσα δικα μας παιδια χασαμε χειμωνα καιρο?????ολοι πρεπει να προσεχουν και αστε τα αυτα...οι τουριστες που δεν ξερουν κλπΝΑΙ εμεις τα ξερουμε ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/5/13 22:53

    βεβαιως να γινονται ελεγχοι για ΚΡΑΝΗ,ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ,ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ειδικα στα 50κ.αν ειναι ανανεωμενες να δουμε ποιοι ειναι οι συνεπεις...ελα ανωνυμε ριξε κι αλλα πυροτεχνηματα σε περιμενω ΑΛΕΚΟΣ τηλ.6932107343

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/5/13 23:00

    κι εγω πριν 18 χρονια ειχα θανατηφορο στον περιβολο μεγαλου ξενοδοχειου.25 χρονων παλικαρι σχεδον εν σταση επεσε και πεθανε.στην εφημεριδα την αλλη μερα εγραφε καποιος για τους (δολοφονους)ενοικιαστες...ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!!!!!και επεσε αλλα η λασπη του δημοσιογραφου εμεινε!!!!αλεκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/5/13 23:09

    ενας δυστυχως ανωνυμος στις 10.57 λεει να περιμενω βιντεακια και φωτο το καλοκαιρι.γιατι ΑΝΩΝΥΜΕ δεν πας αυριο το πρωι στα φαναρια ερχομενος απο τον Αγ.Δημητριο προς το Ροδινι 7 βαγιες να μας στειλεις ποσα αυτοκινητα περνουν ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΡΙ!!!!!!παρε με τηλ.για καλο ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13/5/13 00:47

    krima kai pali krima. genika den prepei na odigoun oi touristes oxi giati den einai kaloi odigoi alla giati tous aprosanatolizei i omorfia tis rodou kai xanoun ton elegxo odigisi vlepontas deksia kai aristera. merikoi tha gelasete alla einai alitheia.den yparxei oraiotero meros apo ta ellinika nisia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μεγαλη ευθυνη φερουν οι ενοικιαστες! Δουλεψα για πεντε χρονια σε βενζιναδικο στο κεντρο της Ροδου και ειδα πολλα, μεχρι και πενηντα χρονων γυναικα να ανεβενει με αυτοματο 50αρακι τα σκαλια του απεναντι κτιριου. Ουτε ο Λυριου δεν ανεβενε εκει! Φυσικα ξερω και μερικους ενοικιαστες που ειναι επαγγελματιες και ποτε δεν ειχαν προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/13 16:09

      αφου φιλαρακι εγινες ειδικος επειδη εβαζες βενζινη,γιατι κολλησες στην 50χρονη και δεν λες ποσοι δεν ειχαν προβλημα??????γιατι ριχνετε δηλητηριο????τοσα παιδια δικα μας που χανονται χειμωνα καιρο με μηχανες με αυτοκινητα κλπ τι φταει???οι ενοικιαστες??? ΑΛΕΚΟΣ 6932107343 παρε με τηλ.για καλο ειναι...

      Διαγραφή
    2. Κυριε Αλεκο απο οτι βλεπω το εχετε παρει ζεστα το θεμα, γιατι? εχετε τυψεις η μηπως σας εβαλαν εκπροσωπο οι εκοικιαστες? Ειμαι 40 χρονων και οδηγαω 25 χρονια μεσα στους δρομους τις Ροδου, αυτα που εγραψα παραπανω ισχυουν και ειναι απο προσωπικη εμπειρια και οποιος τα διαβαζει και ζει εδω πιστευω καταλαβενει. Το να σε παρω τηλ δεν ειναι σωστο γιατι αυτα που θα πουμε δεν θα τα δει κανεις, ετσι λειτουργουν τα φορουμ. Και ψαχνοντας τις επαφες του κινητου μου οι δυο Αλεξανδροι που εχω ως φιλους εχουν αλλο αριθμο κινητου, αρα δεν ειμαστε φιλαρακια.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος13/5/13 15:59

    ειναι πολυ ωραιο να γραφει και να πυροβολει οποιος θελει στο ιντερνετ χωρις διαλογο.γραφει οτι θελει χωρις αντιπαλο ΜΑΓΚΙΑ!!!αποψη στις 12.47...ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ γιατι συγχρονως βλεπουν τις ομορφιες της Ροδου!!!!!εγω φιλε εχω μια πιο καλη ιδεα...να καταργησουμε τις ομορφιες της Ροδου...οποτε δεν θα εχουμε ατυχηματα!!!!!ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ???ελα να δουμε μαζι οπου θελεις το ρεζιλικι των περισσοτερων οδηγων.τσιγαρο,κινητο, φραπεδακι,καμμια φορα και τα ΤΡΙΑ ΜΑΖΙ!!!!!τι ειναι αυτοι τουριστες????δεν ειμαι ανωνυμος Αλεκος τηλ.6932107343 παρε με ειναι για καλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/13 00:10

      ο καμος μου Βασιλη δεν ειναι να γινουμε φιλοι.βιαστηκατε ομως ολοι να ριξετε ευθυνες εσεις οι ειδικοι εσεις οι καλοιμε τοση φορα που δεν περιμενατε να μαθετε ακομη ποσοι ειναι οι νεκροι!!!!!ουτε τυψεις εχω ουτε εκπροσωπο κανεναν εκανα την δουλεια αυτη ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ 39 χρονια.αφου εισαι 40 χρ.και οδηγεις 25 χρονια,πες μας ειληκρινα τι βλεπεις στους δρομους!!!!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ και ολοι οι αλλοι ΟΧΙ????

      Διαγραφή
    2. Το θεμα μας κυριε Αλεκο δεν ειναι ποσοι σκοτωθηκαν, αλλα με αφορμη αυτην την αναρτηση να ειπωθουν και μερικα στραβα μηπως και σωθει κανενας επισκεπτης του νησιου μας. Το θεωρω τραγικη ειρωνεια να ερχετε ο αλλος για 5 μερες διακοπες και να μενει για παντα εδω. Και για αυτο οπως και πολλα αλλα φταιει το κρατος και ειδικα η τροχαια!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος15/5/13 08:05

    ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ........ ΕΙΣΑΙ 40 ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΣΟΥ..... ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ....... ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.... ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμασε καλα τοτε με υπογραφη των γονεων στα 16 εβγαζες νομιμα διπλομα για πενηνταρη απο την τροχαια. Εγω το στρογγυλεψα αντι 24 στα 25, εκει ειναι το προβλημα? Αστο κυριε Αλεκο η συζητηση επεσε πολυ χαμηλα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *