ροή ειδήσεων

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ "ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ". ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ "ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ".

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει από τον Νοέμβριο του 2012, το σκάνδαλο της λίστας "Φαλσιανί" που έγινε γνωστή ως λίστα Λαγκάρντ, ενσωματωνει τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης.... Γι' αυτό έγινε προσπάθεια να αποσιωπηθεί, να συγκαλυφθεί, να κουκουλωθεί και τέλος, από κάποιους επίορκους πολιτικάντηδες - υπηρέτες της διαφθοράς, να "υποτιμηθεί". Το ότι οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου έκρυψαν ποσό - μαμούθ στους φορολογικούς παραδείσους της Ελβετίας, είναι απλώς η παρανυχίδα, που αρκεί βεβαίως να στείλει φυλακή με την εσχατη των ποινών τον επίορκο διορισμένο υπουργό. Όχι βέβαια
όπως αναφέρουν "δικαστικοί κύκλοι" στην Real News την "πιθανότητα κακουργηματικής δίωξης". Ο Παπακωνσταντίνου ήδη είναι αντιμέτωπος -εκτός των κατηγοριών για τις οποίες στήθηκε η εξεταστική - οπερέτα, όπου συμμετέχει όποιος είχε δευτεροξάδελφο ή πελάτη στην λίστα- με απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ο δόλος στοιχειοθετείται λόγω του χρηματικού οφέλους που απέλαβαν συγγενικά πρόσωπα από την απόκρυψη / αλλοίωση. Έπονται η ψευδορκία κατά συρροήν, η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κλπ κλπ.
Υπάρχουν όμως και οι άλλες υποθέσεις που έρχονται στο φως από την λίστα.
-Το σκάνδαλο του καλαμποκιού, που ακόμα δεν έχουμε μάθει ποιός καρπώθηκε τα εκατομμύρια για τα οποία διασύρθηκε διεθνώς η Ελλάδα, πληρώνοντας το πρόστιμο μαμούθ.
-Το μέγα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Δεν κρύβονται μόνον αυτοί που συμμετείχαν, αλλά και αυτοί που ξέπλυναν το μαύρο χρήμα
-Το σκάνδαλο των υπερτιμολογήσεων δημοσίων έργων. Μέσα στην λίστα οι μεγαλοεργολάβοι - εκδότες.
-Το σκάνδαλο των εξοπλιστικών. Μέσα στην λίστα οι υπουργοί, οι ντήλερς, οι "παράγοντες".
-Το σκάνδαλο Siemens. Μέσα στην λίστα μεγαλοστέλεχος του ΟΤΕ, όπως και συγγενικά του πρόσωπα.
-Το σκάνδαλο της Εμπορικης. Μέσα στην λίστα συνέταιρος Στουρνάρα και Προβόπουλου που εκποίησαν την κραταιά τράπεζα.
-Το σκάνδαλο των λατομείων της Μήλου, της δράσης γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία που στο παρελθόν είχε ομολογήσει ότι χρημάτιζε πολιτικούς. Δύο μεγαλοστελέχη του, βρίσκονται στην λίστα.
Η λίστα Λαγκάρντ λοιπόν, μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση των εγκλημάτων που έριξαν την Ελλάδα στον γκρεμό. Των καθαρμάτων που υποδούλωσαν την πατρίδα. των ξεπουλημένων φασισταριών, των απατεώνων που έρμαια από τις λαμογιές του παρελθόντος υπέγραφαν μνημόνια. Το ζήτημα είναι εάν θα υπάρχει ελεύθερη Ελλάδα για να τους τιμωρήσει, ή όπως έγινε μετά την κατοχή, θα υπάρξει εσωτερικό χάος για να φυγαδευθούν οι απατεώνες και να ροκανίσουν τα εγγόνια τους ότι θα έχει απομείνει από το Έθνος. Όπως έγινε με τον Παπακωνσταντίνου.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/5/13 00:01

    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος;
    Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη;
    Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/13 00:02

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Η..ιδεολογική ‘’καθαρότητα’ της δεξιάς και …σία !
    ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του Πάνου
    Γράψαμε ότι όλα τα σκ@@@…στη χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
    Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης !
    Έγινε κι αυτό!
    Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!

    Πριν από μερικές ημέρες, διεξήχθησαν στο Ναύπλιο εκλογές για τους συνέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά με μαζική συμμετοχή του κόσμου...
    (περίπου 600 ψηφίσαντες) και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

    Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής,που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου. Εξάλλου ποτέ δεν υπήρξε μέλος της, απλά δέχτηκε την πρόταση στις περσινές εκλογές να συνεργαστεί και να κατέβει υποψήφιος κάτι που έκανε με επιτυχία καθώς είχε βγει πρώτος με διαφορά στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας, παίρνοντας κοντά στις 2000 σταυρούς. Μάλιστα είναι γνωστό πως βάσει του εκλογικού νόμου, με την κατανομή των εδρών στην τρίτη κατανομή, δεν εκλέχτηκε βουλευτής Αργολίδας για 24 ψήφους!

    Αφού πλέον πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τις βουλευτικές εκλογές, ο κ. Σωτηρόπουλος αποδέχτηκε πρόταση να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναμένεται να είναι το “πουλέν” τους όταν ξαναγίνουν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/13 00:06

    Ο ίδιος πρέσβης πίσω από λίστα Λαγκάρντ και Siemens
    Πρέσβης Κ. Χαλαστάνης: Ένα πρόσωπο συνδέει δύο σκοτεινές υποθέσεις

    Ο πρώην διευθυντής του διπλωματικού γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη, Κ. Χαλαστάνης, βρίσκεται πίσω από την απώλεια εγγράφων στις δύο υποθέσεις-φωτιά
    Πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο υποθέσεις που απασχόλησαν έντονα την πολιτική σκηνή φαίνεται ότι έχει ο πρέσβης της Ελλάδας στη Γαλλία Κωνσταντίνος Χαλαστάνης. Οι παραλείψεις του πρώην διευθυντή του διπλωματικού γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη -ενώ εκείνη ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών- στη λίστα Λαγκάρντ και στη διαφυγή του εμπλεκόμενου στην υπόθεση της Siemens Χρ.Καραβέλα έρχονται στο φως με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας.

    Ο Κωνσταντίνος Χαλαστάνης είναι ο άνθρωπος που παρέλαβε το αρχικό CD με τα ονόματα των καταθετών στην HSBC από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών το Σεπτέμβριο του 2010. Στην κατάθεσή του στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο πρώην πρέσβης υποστήριξε ότι προώθησε στην Αθήνα το φάκελο με τα επίμαχα στοιχεία αλλά έχασε τα έγγραφα παράδοσης-παραλαβής. Ωστόσο, από την Τρίτη
    ====================================================
    πλέον έχει γίνει γνωστό- βάσει εγγράφου που απέστειλε το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή- ότι το επίμαχο CD έφτασε νομότυπα στην Ελλάδα άρα τα στοιχεία του μπορούσαν να αξιοποιηθούν για φορολογικές υποθέσεις (όπως προβλέπει σύμβαση μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας που ισχύει από το 1977).
    Υπόθεση Siemens
    Το 2009, ο Κ.Χαλαστάνης ήταν διευθυντής του διπλωματικού γραφείου της τότε υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη. Στις 22 Μαϊου 2009 έφτασε τηλεγράφημα από την ελληνική πρεσβεία στην Ουρουγουάη στο υπουργείο Εξωτερικών, στο οποίο αναφερόταν ότι οι αρχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής είχαν εντοπίσει το φυγά και εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Siemens Χρήστο Καραβέλα και υπήρχε η δυνατότητα σύλληψης και παράδοσής του στις ελληνικές αρχές.
    Ο κ.Χαλαστάνης είχε καταθέσει ότι το επίμαχο τηλεγράφημα έφτασε στις 25 Μαϊου και πως λόγω βεβαρυμένου προγράμματος, ενημέρωσε την υπουργό την επομένη για το ζήτημα. Ωστόσο, τα στοιχεία έδειξαν ότι το τηλεγράφημα είχε παραληθεί τουλάχιστον από το Σάββατο 23 Μαϊου και είχε την ένδειξη "εξαιρετικώς επείγον-άκρως απόρρητο". Η εντολή να ξεκινήσουν οι διαδικασίες από τις αρχές της Ουρουγουάης για τη σύλληψη Καραβέλα δόθηκε τελικώς τέσσερις ημέρες μετά την αρχική ενημέρωση και όπως αποδείχθηκε, ήταν πλέον πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/5/13 00:09

    Επιβεβαιώνει Παπακωνσταντίνου ο Αβραμόπουλος για τη διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ
    2012-10-29
    Διαβάζω στο Capital.gr:
    «Δεν έχει διακινηθεί από το υπουργείο Εξωτερικών επίσημη αλληλογραφία μεταξύ των γαλλικών και των ελληνικών αρχών», αναφέρει για την υπόθεση της λίστας Ελλήνων καταθετών σε ελβετική τράπεζα, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

    Το έγγραφο το οποίο διαβιβάστηκε προς απάντησης σχετικής ερώτησης του ...ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ενημερώνει ωστόσο ότι «τον Σεπτέμβριο του 2010 διακινήθηκε ατύπως, μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι, κλειστός φάκελος, άνευ διαβιβαστικού εγγράφου, από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών προς τον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν δύναται να βεβαιώσει το ακριβές περιεχόμενο του φακέλου».

    Σχόλιο : Με την απάντηση του, ο Υπ.Εξωτερικών επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία παράδοσης της λίστας Λαγκάρντ στις ελληνικές αρχές ήταν πράγματι αυτή που περιέγραψε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

    Αποτελεί μάλλον ντροπή για το ελληνικό Κράτος ότι μια λίστα που παραδόθηκε με τέτοια μυστικότητα λόγω της σημασίας της από τις γαλλικές αρχές, κατέληξε να αραχνιάζει στο συρτάρι του κ.Βενιζέλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/5/13 00:10

    ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ! ! !
    Και Ανα-λογική !
    ( Γράφαμε…!) Ν.Βράχος

    Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο, αφού απλά σκεπτόμενος καταλαβαίνει την ΑΤΙΜΙΑ! Τι λόγο είχε να διακινδυνεύσει ο Παπακωνσταντίνου, όταν ο ΙΔΙΟΣ ζήτησε τη λίστα; Και φυσικά ΗΞΕΡΕ ! ότι υπάρχει το πρωτότυπο, με το οποίο θα μπορούσαν να τον βρουν και να τον συντρίψουν κυριολεκτικά ΑΝ(;) τολμούσε κάτι να αλλάξει ή να αποκρύψει;
    Είναι δυνατόν να έκανε τέτοιο δώρο στον αχόρταγο και στην υπόλοιπη κλίκα; Έτσι φαίνεται από μακριά ο δράκος της ατιμίας και της εκδίκησης. Ο χοντρός και...
    ο αδίσταχτος συμφώνησαν. Και τους δύο τους βολεύει προσωρινά η.. "θυσία"! Κι όμως ,από την σκευωρία κερδισμένος βγαίνει και ο… Συριζα. Λέτε..?????

    [[Συνέχεια του μυθιστορήματος]].

    *Θα μάθουμε τελικά ποιος έδωσε τη λίστα στο Βαξεβάνη;

    *Ο Βενιζέλος ορκίστηκε στις 17 Ιουνίου του 2011. Λέει τίποτε αυτή ημερομηνία;

    * Μήπως ο Αντωνάκης μπορεί να μας διαβεβαιώσει πως …ΔΕΝ(;) ήξερε για την λίστα τίποτε;
    Πότε το έμαθε; Αν τολμά , ας απαντήσει πότε το έμαθε;

    *Η κα. Μπακογιάννη ήξερε τίποτε; Κι ο κ. Χαλαστάνης τι έκανε;

    *Τελικά το ήξερε η ΕΥΠ, η Πρεσβεία μας στη Γαλλία, ο κ. Χαλαστάνης, και …μόνο ο ..Τράγκας !!! δεν ήξερε πως είναι στη λίστα;

    *Η τράπεζα είχε ενημερώσει ΟΛΟΥΣ τους καταθέτες της( Μπόμπολα και ΣΙΑ!) όταν έγινε η κλοπή των στοιχείων,(Αλήθεια πότε έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ;) και φυσικά αυτοί δεν το είπαν σε κανένα;

    *Και ο κ. Καμμένος από πού ενημερώθηκε αφού δεν έχει χρήματα σε αυτή τη Τράπεζα;
    Μήπως από τον κ. Βουλγαράκη; Διότι αν το ήξερε ο κ. Καμμένος είναι πιθανόν να το ήξεραν και οι φίλοι του στο διαδίκτυο που ..ξέρουν τα’’πάντα’’;

    *Αλλά και ο συνιδρυτής των ΑΝ.ΕΛ κ. Γ. Τράγκας ,που είχε ενημερωθεί από την τράπεζα, το κράτησε ..μυστικό;

    *Πόσοι πολιτικοί είναι μέσα στη λίστα ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;

    *ΤΕΛΙΚΑ: Ποιος ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ(;) ΗΞΕΡΕ;
    Και συκοφάντησαν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου; Τόσο τον φοβούνται οι νταβατζήδες και τα κυκλώματα; Να που από όλη την Ιστορία βγήκε και ένα συμπέρασμα χρήσιμο για το λαό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/5/13 00:10

    μπήξτε τον μέσα μαζί με τη συμμορία του, γαμώ τη δικαιοσύνη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/5/13 00:13

    Κατάθεση Νικολούδη

    Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" σημειώνεται μετά την κατάθεση του Προέδρου της αρχής για την καταπολέμηση του βρόμικου χρήματος και αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Νικολούδη, στον εισαγγελέα Πλημμελιοδικών.

    Ο κ. Νικολούδης είπε ποιά είναι η πραγματικότητα την οποία αρνούνται να δουν τα πολιτικά κόμματα που μεθόδευσαν την παραπομπή του πρώην υπουργού μόνο και μόνο για να αντλήσουν πολιτικά οφέλη. Ο κ. Νικολούδης καταρρίπτει το "κίνητρο" που θεώρησαν δεδομένο τα πολιτικά κόμματα, του ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβανομένου, προκειμένου να παραπέμψουν τον πρώην υπουργό στο Ειδικό Δικαστήριο.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος της Αρχής για το βρόμικο χρήμα, οι συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου, τα ονόματα των οποίων διαγράφηκαν από τη λίστα, όχι μόνο καλύπτουν τα συγκεκριμένα ποσά, αλλά τα υπερκαλύπτουν με τις φορολογικές τους δηλώσεις και τους φόρους που κατέβαλαν. Ο κ. Νικολούδης, από τη θέση του, έχει πλήρη γνώση όλων των στοιχείων που αφορούν στην υπόθεση και το λέει και ο ίδιος.

    Είναι απορίας άξιο γιατί αυτό που βρήκε τόσο γρήγορα, μελετώντας όλα τα στοιχεία, δεν μπόρεσε να το βρει ακόμα η Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής, η οποία, απόένα σημείο και μετά παίζει, καθαρά, πολιτικά παιχνίδια.

    Είναι προφανές ότι θέλουν να κρατούν την υπόθεση στην επικαιρότητα για να διατηρούν τα πολιτικά κεκτημένα ή και να τα αυξήσουν, χωρίς να ενδιαφέρονται για την αλήθεια. Η Προκαταρκτική Επιτροπή έχει ξεφύγει από το πλαίσιο της εντολής που της δόθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, να ερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων σχετικά με την αλλοίωση στοιχείων της "λίσταςΛαγκάρντ", η οποία, όπως τονίζει ο κ. Νικολούδης, δεν αποτελεί νομικό έγγραφο, άρα δεν μπορεί να αυσταθήσει κατηγορία για αλλοίωση δημοσίου εγγράφου, ενώ έχει καταρριφθεί και η ύπαρξη "κινήτρου". Επομένως ούτε ο πρώην υπουργός ούτε οι συγγενείς του είχαν κανένα λόγο να επιδιώξουν τη διαγραφή των ονομάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/5/13 00:18

    Το έγγραφο το οποίο διαβιβάστηκε προς απάντησης σχετικής ερώτησης του ...ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ενημερώνει ωστόσο ότι «τον Σεπτέμβριο του 2010 διακινήθηκε ατύπως, μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι, κλειστός φάκελος, άνευ διαβιβαστικού εγγράφου, από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών προς τον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν δύναται να βεβαιώσει το ακριβές περιεχόμενο του φακέλου».

    Σχόλιο : Με την απάντηση του, ο Υπ.Εξωτερικών επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία παράδοσης της λίστας Λαγκάρντ στις ελληνικές αρχές ήταν πράγματι αυτή που περιέγραψε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

    Αποτελεί μάλλον ντροπή για το ελληνικό Κράτος ότι μια λίστα που παραδόθηκε με τέτοια μυστικότητα λόγω της σημασίας της από τις γαλλικές αρχές, κατέληξε να αραχνιάζει στο συρτάρι του κ.Βενιζέλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/5/13 00:21

    Ο πρέσβης Κωνσταντίνος Χαλαστάνης, είναι ο άνθρωπος που παρέλαβε το αρχικό CD με τα ονόματα των καταθετών στην HSBC από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών το Σεπτέμβριο του 2010.
    Στην κατάθεσή του στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο πρώην πρέσβης υποστήριξε ότι προώθησε στην Αθήνα το φάκελο με τα επίμαχα στοιχεία αλλά έχασε τα έγγραφα παράδοσης-παραλαβής.
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/5/13 00:27

    Ξεκόλα πορωμένε παπανδρεικέ που το όνομα σου αρχίζει από Θ. Βαρεθήκαμε να ποστάρεις τις μαλακίες της παραπολιτικής. Άμα τις γουστάρεις κάτσε και διάβαζε τες εκεί, αυτό είναι άλλο μπλογκ και δε γουστάρουμε μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/5/13 00:28

    ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ! ! !
    Και Ανα-λογική !
    ( Γράφαμε…!) Ν.Βράχος

    Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο, αφού απλά σκεπτόμενος καταλαβαίνει την ΑΤΙΜΙΑ! Τι λόγο είχε να διακινδυνεύσει ο Παπακωνσταντίνου, όταν ο ΙΔΙΟΣ ζήτησε τη λίστα; Και φυσικά ΗΞΕΡΕ ! ότι υπάρχει το πρωτότυπο, με το οποίο θα μπορούσαν να τον βρουν και να τον συντρίψουν κυριολεκτικά ΑΝ(;) τολμούσε κάτι να αλλάξει ή να αποκρύψει;
    Είναι δυνατόν να έκανε τέτοιο δώρο στον αχόρταγο και στην υπόλοιπη κλίκα; Έτσι φαίνεται από μακριά ο δράκος της ατιμίας και της εκδίκησης. Ο χοντρός και...
    ο αδίσταχτος συμφώνησαν. Και τους δύο τους βολεύει προσωρινά η.. "θυσία"! Κι όμως ,από την σκευωρία κερδισμένος βγαίνει και ο… Συριζα. Λέτε..?????

    [[Συνέχεια του μυθιστορήματος]].

    *Θα μάθουμε τελικά ποιος έδωσε τη λίστα στο Βαξεβάνη;

    *Ο Βενιζέλος ορκίστηκε στις 17 Ιουνίου του 2011. Λέει τίποτε αυτή ημερομηνία;

    * Μήπως ο Αντωνάκης μπορεί να μας διαβεβαιώσει πως …ΔΕΝ(;) ήξερε για την λίστα τίποτε;
    Πότε το έμαθε; Αν τολμά , ας απαντήσει πότε το έμαθε;

    *Η κα. Μπακογιάννη ήξερε τίποτε; Κι ο κ. Χαλαστάνης τι έκανε;

    *Τελικά το ήξερε η ΕΥΠ, η Πρεσβεία μας στη Γαλλία, ο κ. Χαλαστάνης, και …μόνο ο ..Τράγκας !!! δεν ήξερε πως είναι στη λίστα;

    *Η τράπεζα είχε ενημερώσει ΟΛΟΥΣ τους καταθέτες της( Μπόμπολα και ΣΙΑ!) όταν έγινε η κλοπή των στοιχείων,(Αλήθεια πότε έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ;) και φυσικά αυτοί δεν το είπαν σε κανένα;

    *Και ο κ. Καμμένος από πού ενημερώθηκε αφού δεν έχει χρήματα σε αυτή τη Τράπεζα;
    Μήπως από τον κ. Βουλγαράκη; Διότι αν το ήξερε ο κ. Καμμένος είναι πιθανόν να το ήξεραν και οι φίλοι του στο διαδίκτυο που ..ξέρουν τα’’πάντα’’;

    *Αλλά και ο συνιδρυτής των ΑΝ.ΕΛ κ. Γ. Τράγκας ,που είχε ενημερωθεί από την τράπεζα, το κράτησε ..μυστικό;

    *Πόσοι πολιτικοί είναι μέσα στη λίστα ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;

    *ΤΕΛΙΚΑ: Ποιος ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ(;) ΗΞΕΡΕ;
    Και συκοφάντησαν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου; Τόσο τον φοβούνται οι νταβατζήδες και τα κυκλώματα; Να που από όλη την Ιστορία βγήκε και ένα συμπέρασμα χρήσιμο για το λαό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/5/13 11:53

    Διά να είναι η Φυλή εις το χάλι που είναι, φανερόν οτι οι τωρινοί Έλληνες είσθε οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ Περικλής Γιαννόπουλος 1870-1910

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/5/13 12:16

    Επιβεβαιώνει Παπακωνσταντίνου ο Αβραμόπουλος για τη διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ
    2012-10-29
    Διαβάζω στο Capital.gr:
    «Δεν έχει διακινηθεί από το υπουργείο Εξωτερικών επίσημη αλληλογραφία μεταξύ των γαλλικών και των ελληνικών αρχών», αναφέρει για την υπόθεση της λίστας Ελλήνων καταθετών σε ελβετική τράπεζα, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

    Το έγγραφο το οποίο διαβιβάστηκε προς απάντησης σχετικής ερώτησης του ...ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ενημερώνει ωστόσο ότι «τον Σεπτέμβριο του 2010 διακινήθηκε ατύπως, μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι, κλειστός φάκελος, άνευ διαβιβαστικού εγγράφου, από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών προς τον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν δύναται να βεβαιώσει το ακριβές περιεχόμενο του φακέλου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/5/13 12:17

    Επιβεβαιώνει Παπακωνσταντίνου ο Αβραμόπουλος για τη διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ
    2012-10-29
    Διαβάζω στο Capital.gr:
    «Δεν έχει διακινηθεί από το υπουργείο Εξωτερικών επίσημη αλληλογραφία μεταξύ των γαλλικών και των ελληνικών αρχών», αναφέρει για την υπόθεση της λίστας Ελλήνων καταθετών σε ελβετική τράπεζα, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

    Το έγγραφο το οποίο διαβιβάστηκε προς απάντησης σχετικής ερώτησης του ...ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ενημερώνει ωστόσο ότι «τον Σεπτέμβριο του 2010 διακινήθηκε ατύπως, μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι, κλειστός φάκελος, άνευ διαβιβαστικού εγγράφου, από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών προς τον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν δύναται να βεβαιώσει το ακριβές περιεχόμενο του φακέλου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/5/13 08:40

    ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ! ! !
    Και Ανα-λογική !
    ( Γράφαμε…!) Ν.Βράχος

    Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο, αφού απλά σκεπτόμενος καταλαβαίνει την ΑΤΙΜΙΑ! Τι λόγο είχε να διακινδυνεύσει ο Παπακωνσταντίνου, όταν ο ΙΔΙΟΣ ζήτησε τη λίστα; Και φυσικά ΗΞΕΡΕ ! ότι υπάρχει το πρωτότυπο, με το οποίο θα μπορούσαν να τον βρουν και να τον συντρίψουν κυριολεκτικά ΑΝ(;) τολμούσε κάτι να αλλάξει ή να αποκρύψει;
    Είναι δυνατόν να έκανε τέτοιο δώρο στον αχόρταγο και στην υπόλοιπη κλίκα; Έτσι φαίνεται από μακριά ο δράκος της ατιμίας και της εκδίκησης. Ο χοντρός και...
    ο αδίσταχτος συμφώνησαν. Και τους δύο τους βολεύει προσωρινά η.. "θυσία"! Κι όμως ,από την σκευωρία κερδισμένος βγαίνει και ο… Συριζα. Λέτε..?????

    [[Συνέχεια του μυθιστορήματος]].

    *Θα μάθουμε τελικά ποιος έδωσε τη λίστα στο Βαξεβάνη;

    *Ο Βενιζέλος ορκίστηκε στις 17 Ιουνίου του 2011. Λέει τίποτε αυτή ημερομηνία;

    * Μήπως ο Αντωνάκης μπορεί να μας διαβεβαιώσει πως …ΔΕΝ(;) ήξερε για την λίστα τίποτε;
    Πότε το έμαθε; Αν τολμά , ας απαντήσει πότε το έμαθε;

    *Η κα. Μπακογιάννη ήξερε τίποτε; Κι ο κ. Χαλαστάνης τι έκανε;

    *Τελικά το ήξερε η ΕΥΠ, η Πρεσβεία μας στη Γαλλία, ο κ. Χαλαστάνης, και …μόνο ο ..Τράγκας !!! δεν ήξερε πως είναι στη λίστα;

    *Η τράπεζα είχε ενημερώσει ΟΛΟΥΣ τους καταθέτες της( Μπόμπολα και ΣΙΑ!) όταν έγινε η κλοπή των στοιχείων,(Αλήθεια πότε έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ;) και φυσικά αυτοί δεν το είπαν σε κανένα;

    *Και ο κ. Καμμένος από πού ενημερώθηκε αφού δεν έχει χρήματα σε αυτή τη Τράπεζα;
    Μήπως από τον κ. Βουλγαράκη; Διότι αν το ήξερε ο κ. Καμμένος είναι πιθανόν να το ήξεραν και οι φίλοι του στο διαδίκτυο που ..ξέρουν τα’’πάντα’’;

    *Αλλά και ο συνιδρυτής των ΑΝ.ΕΛ κ. Γ. Τράγκας ,που είχε ενημερωθεί από την τράπεζα, το κράτησε ..μυστικό;

    *Πόσοι πολιτικοί είναι μέσα στη λίστα ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;

    *ΤΕΛΙΚΑ: Ποιος ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ(;) ΗΞΕΡΕ;
    Και συκοφάντησαν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου; Τόσο τον φοβούνται οι νταβατζήδες και τα κυκλώματα; Να που από όλη την Ιστορία βγήκε και ένα συμπέρασμα χρήσιμο για το λαό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *