ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ένας ακόμη γιατρός κατηγορείται για το «κύκλωμα των φαρμάκων»

Ακόμα ένας γιατρός, από τη Ρόδο εντοπίστηκε να γράφει πανάκριβα φάρμακα σε ασθενή εν αγνοία του, έχοντας, μάλιστα, υποκλέψει τον ΑΜΚΑ του...
Ο συγκεκριμένος γιατρός συνταγογραφούσε και άλλα πανάκριβα επίσης φάρμακα της ίδιας φαρμακευτικής εταιρίας, χειρόγραφα με το πρόσχημα ότι το ηλεκτρονικό σύστημα ήταν φορτωμένο. Χαρακτηριστικό είναι ότι συνταγογραφούσε φάρμακα για σακχαρώδη διαβήτη, κάτι από το οποίο δεν έπασχε ο συγκεκριμένος ασθενής.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή», κλιμάκιο των ειδικών ελεγκτών του υπουργείου Υγείας διασταύρωσε στοιχεία και δεδομένα και διαπίστωσε ότι εκτός από το γιατρό εμπλέκεται και ένας φαρμακοποιός.

Στον εισαγγελέα Ρόδου κλήθηκε ήδη και κατέθεσε συγγενής του ασφαλισμένου ενώ ο ίδιος ο ασφαλισμένος όπως δήλωσαν χθες στη Ροδιακή συγγενείς του, έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του και την ερχόμενη Δευτέρα θα κατατεθούν αγωγές αποζημίωσης σε βάρος του γιατρού και του φαρμακοποιού, οι οποίοι σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη μαζί με τους υπόλοιπους που εντοπίστηκαν τους προηγούμενους μήνες.
newpost.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *