ροή ειδήσεων

«ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - Νέοι διοικητές στα νοσοκομεία

Η λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων διοικητών είναι υπό επεξεργασία στα χέρια της ειδικής επιτροπής που έκανε την αξιολόγηση. Ο κατάλογος των ονομάτων θα δοθεί... στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο στο τέλος Μαΐου και αναμένεται να ανακοινωθεί περί τις αρχές Ιουνίου.

Συνολικά 497 στελέχη έχουν υποβάλει αίτηση για τα νοσοκομεία της Αθήνας. Μεταξύ αυτών είναι πολλοί νυν διοικητές που επιθυμούν να ανανεώσουν τη θητεία τους, αλλά και πολλά στελέχη της Υγείας. Διακρίνεται το όνομα του πρώην προέδρου του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμου Βουδούρη, του πρώην προέδρου του ΕΚΑΒ Γιάννη Ροτζιόκου, του πρώην προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Γιάννη Πιερρουτσάκου αλλά και του πρώην επικεφαλής της ΗΔΙΚΑ Βλάση Σφυρόερα.

Από τα 497 ονόματα θα επιλεγούν 14 για θέση διοικητή σε νοσοκομείο αλλά και 22 αναπληρωτές διοικητές.

Σε όλη τη χώρα αναμένεται να διορισθούν 87 διοικητές και 93 αναπληρωτές. Οσοι διοριστούν θα υπογράψουν μνημόνιο με το υπουργείο Υγείας το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού και των δαπανών. Θα αξιολογούνται κάθε 6 μήνες ενώ η σύμβασή τους μπορεί να διακοπεί εάν κριθεί ότι δεν είναι αποδοτικοί.

Φαίνεται πάντως πως στη μάχη της επιλογής έχουν μπει και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης καθώς επιθυμούν να διορίσουν τα δικά τους στελέχη στο ΕΣΥ…………


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *