ροή ειδήσεων

"Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" [ΦΩΤΟ]

Ένταση δημιουργήθηκε έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου όταν αστυνομική δύναμη απέτρεψε τα μέλη της κίνησης ''Λαϊκή Στάση Πληρωμών'' να μπουν στη δικαστική αίθουσα, προκειμένου να αποτρέψουν πλειστηριασμούς....
Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της κίνησης υποστηρίζουν ότι η παρέμβασή τους ''αμαυρώθηκε από βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα, καθώς μια διμοιρία ΜΑΤ είχε αποκλείσει από πολύ νωρίς την είσοδο, επιτρέποντας να περάσουν μέσα στη δικαστική αίθουσα μόνο συμβολαιογράφοι, δικηγόροι και τραπεζίτες''.


Στην ίδια ανακοίνωση προσθέτουν ότι στην ''προσπάθειά μας να μπούμε κι εμείς μέσα, μας απώθησαν και όταν επιμείναμε άρχισαν να βιαιοπραγούν εις βάρος μας με αποτέλεσμα να τραυματισθούν, ευτυχώς ελαφρά, τρία άτομα''.

Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από το Ειρηνοδικείο φωνάζοντας συνθήματα κατά των αστυνομικών των τραπεζών και της κυβέρνησης.

Επίσης, σε συνέλευσή τους που έγινε κατά την παραμονή τους έξω από το Πρωτοδικείο αποφάσισαν να αποκλείσουν τα απογευματινά ταμεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, την Παρασκευή 7/6, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία, να συνεχιστεί η παρέμβασή τους στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου και την επόμενη Τετάρτη και τέλος να γίνει ενημέρωση προς τους επαγγελματίες του Ηρακλείου, από ομάδα που συγκροτήθηκε από εθελοντές, για την ύπαρξη της ομάδας της ''Λαϊκής Στάσης Πληρωμών'' και να τους ζητηθεί να πάψουν πλέον να πληρώνουν όλα όσα έχει επιβάλει παράνομα, όπως υποστηρίζουν, η κυβέρνηση.
Πηγή: ΑΜΠΕ, prismanews.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *