ροή ειδήσεων

Βιντεο: Ψέματα οι μπουνιές του Γερμενή στον Καμίνη. Φανταστικό το κοριτσάκι!

Αν υπήρχε κοριτσάκι που θα έτρωγε μπουνιά από Χρυσαυγίτη δεν θα το περιέφεραν σαν λάφυρο νίκης για 24ωρα όλα τα «κοράκια» των Μ.Μ.Ε;

Γράφει ο ..(( Λ ))...

Μετά και από την εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Σπίνου πραγματικά μας λύθηκε μια τεράστια απορία. Αν υπήρχε όντως κοριτσάκι που γρονθοκοπήθηκε, όπως ούρλιαζαν τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε , αυτά τα «κοράκια» θα τριγυρνούσαν με μια φωτογραφία του «χτυπημένου κοριτσιού» στα χέρια για 24ωρα. Θα περιέφεραν ως λάφυρο νίκης της «Δημοκρατίας» ενάντια στο «Φασισμό» οποιοδήποτε στοιχείο έδειχνε ξεκάθαρα χτυπημένο κοριτσάκι, από μπουνιά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Μέχρι στιγμής λοιπόν δεν έχουμε δει τίποτα.Και σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται και η μαρτυρία του έγκριτου δημοσιογράφου του EXTRA 3 Άρη Σπίνου.

Σύμφωνα λοιπόν με ακόμα μια μαρτυρία, αυτή του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου ο οποίος βρίσκονταν στο σημείο μαζί με έναν ακόμα συνεργάτη του όπως είπε για να καλύψει το γεγονός, κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του (2/5/13), δεν υπήρξε καμιά γρονθοκόπηση από τον βουλευτή της Χ.Α κ. Γερμενή προς τον λαθροδήμαρχο κ. Καμίνη. Επίσης ΔΕΝ υπήρξε ποτέ χτύπημα προς κανένα κοριτσάκι. Ο βουλευτής του κόμματος, σύμφωνα με την μαρτυρία, δεν πρόλαβε καν να απευθύνει τον λόγο στον κ. Καμίνη και οι δύο προσωπικοί αστυνομικοί του τελευταίου τον «βούτηξαν» όπως όλοι είδαμε στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Το παρασκήνιο του γεγονότος όμως παρουσιάζει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τον κ. Σπίνο, ενώ η διαδικασία της διανομής τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή είχε ήδη ξεκινήσει στα γραφεία του κόμματος, ξαφνικά 100 μέτρα μακριά από τα γραφεία του κόμματος, στοφρουραρχείο δηλαδή, εμφανίστηκαν μηχανές αναρχικών και 4 διμοιρίες ΜΑΤ. Ρωτώντας λοιπόν ο δημοσιογράφος για να μάθει τι είχε συμβεί, η απάντηση της αστυνομίας ήταν ότι θα πραγματοποιούνταν ξαφνική απροειδοποίητη επίσκεψη του κ. Καμίνη στο Φρουραρχείο...! Κρατήστε το αυτό το «ξαφνική και απροειδοποίητη».

Ο λαθροδήμαρχος δηλαδή, για όσους δεν κατάλαβαν, βλέποντας πως η Χρυσή Αυγή παρά τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ αποκλεισμό της από την πλατεία Συντάγματος βρήκε τρόπο να μοιράσει τα τρόφιμα ΜΟΝΟ σε Έλληνες, αποφάσισε να μεταβεί στο κοντινότερο σημείο, το Παλαιό Φρουραρχείο και να μοιράσει 5-10 λαμπάδες σε όσους πρόλαβε να ειδοποιήσει η δημοτική Αρχή...! Φυσικά το επείγον του θέματος εξηγεί και το πως στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου υπήρχε τελικώς μόνο μία κάμερα...από όσα συνεργεία προσκάλεσαν « άρον – άρον», η οποία κάμερα ήταν και αυτή που τελικά κατέγραψε και τα γεγονότα της επίσκεψης του κ. Γερμενή...!

Κλείνοντας, χωρίς να σχολιάσουμε τίποτα άλλο εμείς, απλά πρέπει να πούμε πως ο κ. Καμίνης και όλοι οι υπόλοιποι υπόδουλοι και υποτακτικοί του Συστήματος που μετέφεραν τα γεγονότα κατά το δοκούν, είναι αξιολύπητοι.



Πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/13 08:45

    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/13 09:30

    Υπάρχει ακόμη αυτό το λαμόγιο; Είναι δυνατόν οι χρυσαλήτες να τον φέρνουν σαν..ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ???????

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΝ ΣΠΙΝΟ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/13 09:31

    ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ;

    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/13 11:00

    αφού το λεει ο λαγός έτσι θα είναι. κ.διαχειριστά, προσοχή στους τίτλους, εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/13 14:15

    Καλα και πολυ γλοιωδης ο Καμινης! Η μασκα του εχει πεσει, και ο κοσμος τον εχει παρει χαμπαρι εδω και καιρο. Μεχρι και εγω τον ειχα δει με καλο ματι προεκλογικα οπως τα ελεγε, αλλα γρηγορα τα ξεχασε και αυτος οπως ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ξυπνάμε σιγά-σιγά!
    -->> http://www.stoxos.gr/2013/05/12_5122.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/5/13 22:03

    Το όπλο μέσα από το μαύρο μπλουζάκι πως το ειδαν ? σιθρου φορατε ο Καιάδας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *