ροή ειδήσεων

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ

Μία προσπάθεια από 5 παιδιά της Ρόδου
Πολλοί είναι ο νέοι που προσανατολίζονται στο διαδίκτυο που έχει κατακλύσει την καθημερινότητα μας, δημιουργώντας καινοτόμες ιδέες...
που αφορούν είτε την κοινωνική δικτύωση , είτε την εξυπηρέτηση , είτε την επαγγελματική αποκατάσταση, την ενημέρωση κα. Η συγκεκριμένη ιδέα ξεκίνησε ως αστείο ανάμεσα σε πέντε φίλους και ήδη βρίσκεται στα σκαριά καθώς σχεδιάζεται και υλοποιείται από επενδυτές στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν ιστότοπο που στόχο έχει να αναδείξει ταλέντα από τον χώρο της μουσικής, της φωτογραφίας, του χορού αλλά και του μόντελινγκ. Δίνει τη δυνατότητα στον καθένα που πιστεύει ότι ξεχωρίζει ή έχει ταλέντο σε κάποιον από τους παραπάνω τομείς να το αναδείξει και στη συνέχεια να αναδεχθεί ο ίδιος σε διάφορα επίπεδα. Τα προγνωστικά είναι πολύ θετικά, καθώς τόσο η δομή της ιστοσελίδας , όσο και ο τρόπος ανάδειξης των πιθανών ταλέντων , δείχνουν επαγγελματισμό και καινοτομία που ταιριάζουν σε παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδες.

Τέτοια παραδείγματα αποδεικνύουν ότι αν υπάρχει θέληση είναι όλα εφικτά παρά τον ανασταλτικό παράγοντα της οικονομικής κρίσης .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την εν λόγω ιστοσελίδα στο www.famelevels.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *