ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ !

Τουρκική ναυτική άσκηση μεγάλης κλίμακας {επίσκεψη φιλίας} διεξάγεται έξω από την πόλη της Ρόδου και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων .!!! ...








Από το πρωί σήμερα 27-5-2013 ... περισσότερα »
eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/5/13 20:18

    ΡΕ ΔΕΙΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ????ΤΑ ΓΑΛΩΝΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ???? ΤΙ ΣΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ,,,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΥΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ,,,,ΠΑΡΕΤΕΙΘΗΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,,,ΦΤΟΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/13 20:20

    Μάλιστα !!!!!!!!!!!! που εισαι ρε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/13 20:50

      ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/5/13 20:25

    ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/13 20:29

      θα χεσω και θα σε βαλω να τα φας βλαχαδερο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/13 01:24

      Βαλε και λιγο σως βλαχαδερο σκετο σκατο δε τρωω!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/5/13 20:44

    ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΑ ,,ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΟΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΙΝΟΥΝ??? ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,,,,ΚΡΕΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΛΕΕΕΕΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/5/13 21:17

    Λαικισμός σε όλο του το μεγαλείο! Μην τρομοκρατείτε τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/5/13 21:26

    Καλά ρε παιδιά... Αυτός ο Ελεύσης Διαγοριδών για χαζούς μας έχει...??? Πόσα χρόνια έχει τις φώτο και τις ανεβάζει όποτε έχουν άσκηση οι Τούρκοι? Ειδικά η τελευταία που φαίνεται το blue star 2, αφού σήμερα είχαμε στο λιμάνι το Διαγόρας και το Blue Horizon... Που βρέθηκε το blue star 2... Επίσης η ΚΝ του ΠΝ σήμερα ήταν έξω... Το απόγευμα μπήκε μέσα στο λιμάνι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/13 21:58

      ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ??? ΤΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙΠΑΡΑΡΙΕΣ ΡΕ ?? ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ???? ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ,,,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ??? ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ,,,Η ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ,,,,,,?? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ,,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ,,ΞΕΧΑΣΑ!!!!! ΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΣΑΣ ,,,ΞΕΧΑΣΑ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/5/13 21:39

    Βυθισατε το Χωρα
    Ποιος ειναι ο προδοτης;;;
    Δειτε τους επομενους:
    Σημιτης Παγκαλος βραδυά Ιμιων την ΣΗΜΑΙΑ την πηρε ο αερας
    Καραμαν αλής κουμπαριες με Ερντογαν
    Jefry ξεπουλιμα
    Σαμαρας μπειτε Σκυλοι αλεστε
    Mister Alexis το Αιγαιο ανηκει στα ψαρια του
    Μετα απ ολα αυτα οτι κ να λεει ο κοσμος τα ιστορικα γεγονοτα αποδεικνυουν οτι τον Ανδρεα φοβοντουσαν. Τουρκο κανεις φιλο κρατα κ ενα ξυλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/5/13 22:28

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΑΦΗ 8 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ -ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΒΟΔΙ (Οπως τα βοδια που δεν τα βλεπουν)ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!
    ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΕΠΙ ΩΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ!
    ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΔΟΥΛΟΙ!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!!
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ??ΕΠΙΟΡΚΟΙ-ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ-ΑΚΑΠΝΟΙ-ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ??
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΥΡΙΟ??ΟΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΑΛΩΝΙΖΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ???ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΡΕ!!!ΟΥΣΤ ΠΕΤΑΞΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΙΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΝΓΚΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ Ε ΑΔΕΡΦΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/13 00:22

      ο λιγότερο είσαι βλάκας και το περισσότερο άσχετος.
      Έδωσε ποτέ κανείς απο τους προδότες που ψηφίζετε την διαταγή και ο στρατός την αγνόησε?
      Τι υπονοείτε αλήτες? Θέλετε πραξικόπημα? Ο στρατός είναι έτοιμος. Δώστε τις διαταγές.
      Αντε καληνύχτα. Τράβα να δείς σουλειμάν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/13 00:30

      http://www.onalert.gr/stories/kleidomenoi-apo-mirage-oi-tourkoi-to-letpo-tou-tromou

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/5/13 22:42

    Μια ερωτηση που θα πεισει και τον πιο ασχετο.Ποτε ειδατε τελευταια φορα μεγαλη μοναδα επιφανειας του ναυτικου μας (φρεγατα ας πουμε) στη Ροδο???? Μηπως απο το 2008???Μηπως σημαινει κατι αυτο??γιατι τα νησια μας περιτριγυριζονται τοσο συχνα απο τουρκικα πολεμικα ανενοχλητα????Μηπως η διοικηση του ναυτικου γνωριζει κατι που ο Δωδεκανησσιακος λαος δεν γνωριζει???Μιληστε ρε σοβαρα με επειχειρηματα αν εχετε??Σας προκαλουμε προδοτες του Εθνους επιορκοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/13 00:06

      Έχετε αποδείξει επανελλημένα ότι τα πολεμικά δεν τα θέλετε στο λιμάνι τι σκατά να έρθουν να κάνουν?

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος28/5/13 03:22

    γατακια του διαδυκτιου ολα ειναι υπο στενη παρακολουθηση τιποτα δεν ειναι στην τυχη τους και και οι τουρκοι το γνωριζουν πολυ καλα και πιστεψτε με αυτοι φοβουντε περισσοτερο η φωτογραφια ειναι εγκυρη οντως βρισκοντουσαν ανατολικα καποια κμτ αλλα παντα υπο παρακολουθηση μην πανικολαβαλεστε επειδη τα μογγολια γαβγιζουν λιγο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/5/13 06:34

    Ανώνυμος28/5/13 - 3:22 π.μ.@ σίγουρα έχεις κάνει ραντάρ στο ΠΝ...... κμτ... καιρό είχα να το δω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/5/13 08:29

    Mηπως εσεις οι φωστηρες του ρανταρ με το κμτ μπορειτε να μας δωσετε την ορολογια για την παρουσια 8 και πλεον πλοιων του εχθρου στα χωρικα μας υδατα επι ωρες χωρις την παραμικρη ενοχληση???? Να σου πω εγω πως λεγεται ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/13 21:43

      Με το μάτι μέτρησες την απόσταση; Γιατί χωρικά ύδατα δεν είναι μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι σου.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος28/5/13 08:47

    Ανώνυμο γατάκι αυτό ονομάζεται άσκηση. Τα τελευταία χρόνια είχαμε την τάση να παρενοχλούμε τις ασκήσεις των Τούρκων. Αυτή την φορά δεν έγινε και τόσο. Όσο για τα 8 και πλέον πλοία θα σου πω ότι ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ποια ήταν, πότε, που και για πόσο ήταν εκεί. Μήπως θες να ξεκινήσουμε και πόλεμο για μια άσκηση; Μην ξεχνάς ότι εκτελούμε εντολές που τις δίνουν από πάνω. Πάντως Εθνική προδοσία δεν είναι. Όλα τα υπόλοιπα που σημβαίνουν σε αυτό το κράτος είναι εθνική προδοσία. Ίσως να σημβείκάποια στιγμή και αυτό αλλά δεν ηταν Χθες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/5/13 09:34

    στα πόσα μίλια έξω ήταν ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/5/13 14:12

    Ανωνυμο βλημμα μας φωτισες !Το οτι ηταν ασκηση το ειδαμε αλλα εδω το θεμα ειναι οτι κατα την ασκηση παραβιασθηκε πολλακις και επι μακρων ο θαλασσιος χωρος και εσυ χαιρεσαι γιατι ξερατε ποσα και ποια πλοια ηταν!Αλλα αφου σου φαινεται αρκετο το να καταγραφεις ποιοι και ποσοι παραβιαζουν τον Εθνικο μας χωρο αυτο λεει πολλα για το πατριωτικο σου φρονημα!!Σε καθε αξιοπρεπη χωρα το αυτονοητο θα ηταν οι παραβιασεις να απαντηθουν αμεσα με απωθηση και αυτο ακριβως θελει να δειξει η αναρτηση !Οτι οι εντολες που σας δινουν οι ανθελληνες προδοτες προισταμενοι σας εναρμονιζονται με την εκχωρηση της Εθνικης κυριαρχιας μας στο Αιγαιο.Και εν τελει για πες μας πως παρακολουθουσατε τουλαχιστο 4 φρεγατες 2 κορβετες 1 υποστιρηξεως και 1 ακτοφυλακης ????Με την μια κανονιοφορο(η πυραυλακατο καποιες φορες) που εχουμε γιατι αλλο Ελληνικο πλοιο δεν εχουμε δει εδω και χρονια και αν λεω εαν αυτη η ομολογουμενως μεγαλη ναυτικη δυναμη προεβαινε σε καποια ενεργεια ποια η ετοιμοτητα αντιδρασης μας!!Καμμια!!Ασε λοιπον τα μεγαλα λογια και κοιταξε απο την θεση που εισαι να κανεις οτι μπορεις γιαυτο το αισχος!!!Εκτος κι αν εχουμε καποιο λεηζερ υπεροπλο και δεν το ξερουμε ολοι εμεις οι κοινοι θνητοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/13 19:35

      πρωτα δεν ηταν στα δικα μας υδατα ηταν πανω απο 6 νμ δευτερον για να βγει πλοιο πρεπει να ειναι στα δικα μας υδατα και δεν μπορουμε να βγαζουμε πλοιο οποτε μας καυλωνει γιατι δεν εχουμε καυσιμα και τριτο αντε και γαμησου εσυ και το φρονιμα μα σου λαχαναδες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/13 21:46

      Οι τελευταίες τρεις γραμμές σου, δείχνουν ότι όσα ξέρεις τόσα λες. Μην λες άλλα γίνεσαι ρόμπα.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος28/5/13 16:40

    gouetemala i ellada egine skata na fane i politiki mpast........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/5/13 18:00

    Τι θα πουν οι τουρίστες ?????!!!!!! Μαναααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/5/13 20:23

    Ξεφτίλες αξιωματικοί .,, χτυπάτε εντολές εσείς!!!! Το χρήμα μόνο σας ενδιαφέρει!!! Φτου σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/5/13 21:34

    Στα διεθνή παίζανε. Απλώς οι άσχετοι που γκαρίζουν πιο πάνω ξέχασαν ότι οι προδότες που ψηφίζουν τόσα χρόνια μας έχουν κρατήσει στα 6 νμ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι σπέρνουν τον πανικό. Και η γιαγιά μου θα έβλεπε σήμερα τα πλοία με την ορατότητα που υπήρχε. Ναι, ήταν πολλά τα πλοία αλλά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα και ειδικά τον κόπο ορισμένων που ξενυχτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/13 21:41

      Στα διεθνη παιζανε ρε οι πυραυλακατοι που κοβανε βολτες στα 3 μιλια μπροστα απο το λιμανι η τα τηλεμετρα σας ειναι σε εξωγηινη κλιμακα??Αστε ρε τα σαπια και μη πατε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα !!!Και κανενας δεν ειπε για αυτους που ξενυχτουν αλλα για τους προσκυνημενους που διοικουν και μας εχουν αφησει ξεβρακωτους εδω κατω !!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος28/5/13 21:35

    Aνωνυμo βλημμα 7:35 κατ αρχη γαμιεσαι εσυ ασυστολα και καθημερινα προσκυνημενη κοτα παλιοκαριολλα που μετρας τα τουρκικα και τα καταγραφεις να δουμε τι γραφεας θα εισαι καρκινωμα του στρατευματος!Αμα θες βρισιδια αντι για επειχειρηματα ξερω και γω σκατομαλακα που καθεσαι σκυμμενος με τη βαζελινη ανα χειρας και σε γαμουν οι τουρκοι παλινδρομικα οπως μπαινουν και βγαινουν οι φρεγατες τους στα νερα μας ετσι μπαινοβγαινει το τουρκικο καβλι στο κωλο σου παλιοξεφτιλα που θα μας πεις και λαχαναδες κωλοβλαχαδερο του κερατα!Αει στο διαγαμο παπαρι γαμημενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/5/13 21:51

    ΡΟΜΠΕΣ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ?ΣΙΩΠΗ ΡΕ!ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΔΕ ΦΑΙΝΕΣΤΕ!ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/5/13 22:00

    9:41, είμαι από αυτούς που ξενυχτούν και μακάρι να μπορούσα να σε πείσω ότι όλοι αυτοί βρίσκονταν στα διεθνή. Και πίστεψέ με δεν πάω να δικαιολογήσω κανέναν από αυτούς που έχουν διασκορπίσει το οικογενειακό μου εισόδημα. Το κακό σήμερα είναι ότι δεν υπήρξε Ελληνική παρουσία (πλοίο) εκτός από 2 ώρες. Αλλά κι αυτό σημάδι τον καιρών είναι (βλέπε οικονομικά προβλήματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/13 22:09

      Αυτο ακριβως προσπαθουμε να πουμε απο την αρχη οτι δεν υπαρχει Ελληνικη παρουσια και οχι μονο σημερα και χθες αλλα εδω και πολυ καιρο που γινεται επειδειξη σημαιας απο τον τουρκο στην περιοχη μας!Που ειναι ενα δικο μας πλοιο εστω και για τα ματια του κοσμου σε τετοιες ωρες και γιατι να τους δινεται το δικαιωμα να το παιζουν κυριαρχοι των θαλασσων μας εκμεταλευομενοι την απουσια μας?

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος29/5/13 00:50

    tora to bradi eidame 5 ston aritho polemika ploia kai ektoksesane dio fores malista kati kokkina ston aera pou aporisame kai emeis tora ti itane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος29/5/13 13:27

    ΡΕ ΆΞΕΣΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΕΊΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *