ροή ειδήσεων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ

Όσοι τολμούν σήμερα να εκτεθούν και να ασχοληθούν με τα κοινά, προαποφασίζουν την αποδοχή της άσκησης κριτικής των ενεργειών τους . Οι προσωπικοί και μειωτικοί χαρακτηρισμοί όμως... σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν άσκηση κριτικής. Απευθύνομαι λοιπόν στους «πολυπληθείς καταστηματάρχες», και αναφέρω τα εξής :

Θέλω, λοιπόν, να τους ενημερώσω για όλα αυτά τα θέματα που τους απασχολούν ξεκινώντας με μια μικρή ιστορική αναδρομή για τον τόπο μας, αλλά και για την απόφαση των ρυθμίσεων .

Ο οικισμός Κολυμπίων συστάθηκε από τους Ιταλούς , ως ένας πρότυπος αγροτικός οικισμός, ο οποίος περιλάμβανε ένα άρτιο αρδευτικό σύστημα, ωραίες αγροικίες (όχι πολλές στον αριθμό), όπου περιβάλλονταν από αχανείς καλλιεργήσιμες εκτάσεις και σίγουρα όχι με τόσους δρόμους όσους σήμερα.

Έπειτα , το Ελληνικό κράτος εφάρμοσε έναν αναδασμό κατά τις αρχές της δεκαετίας του 60, διαιρώντας τη περιοχή σε μικρότερες εκτάσεις και εφαρμόζοντας ένα Ιπποδάμιο ρυμοτομικό σχέδιο, το οποίο διατηρούσε το χαρακτήρα του αγροτικού οικισμού .

Στην δεκαετία του 80, η τότε κοινότητα ,μετατρέπει την περιοχή με το Π.Δ. 16.8/7.10.88 Καθορισμός ζώνης οικιστικού ελέγχου (ΖΟΕ), σε τουριστική, βασισμένη όμως πάνω στην ίδια ρυμοτομία, που έτσι όπως είναι διαμορφωμένη εξυπηρετεί αγροκτήματα με δρόμους πλάτους επί το πλείστων πέντε και έξι μετρά ( Λονδίνου – Βερολίνου, Όσλο - Αθηνών ) και μόνο δυο οδούς Ενωμένης Ευρώπης και Ευκαλύπτων με ρυμοτομική γραμμή 10 μέτρων στην Ευκαλύπτων, συγκεκριμένα αφαιρώντας πεζοδρόμια και δεντροστοιχία, το οδόστρωμα είναι μετά βίας είναι 5,5 έως 6,00μ.

Και ερχόμαστε σήμερα όπου αναλαμβάνει ένα τοπικό συμβούλιο και μια νέα δημοτική αρχή το 2011 έχοντας να αντεπεξέλθει μετά από μια θεομηνία που πολύ ξεχνάμε. Την αναφέρω γιατί έπαιξε ανασταλτικό ρόλο όσον αφορά την αναπτυξιακή της πολιτική , σε έργα υποδομής, προβολής και εικόνας των τουριστικών περιοχών, όπως τα Κολύμπια. Παρά ταύτα , βλέποντας και γνωρίζοντας την μεγάλη ανάπτυξη της περιοχής σε μονάδες ξενοδοχειακές που δεν είναι υποχρεωμένες να δημιουργούν στον ακάλυπτο χώρο τους (βάσει νομού) θέσεις στάθμευσης για εργαζόμενους και επισκέπτες φροντίσαμε με την αρ.7/20.5.2011 ομόφωνη απόφαση της δημοτικής κοινότητας , έχοντας ως απόλυτο γνώμονα την ασφάλεια των οχημάτων, των πεζών -επισκεπτών και ντόπιων-, την ανεύρεση χώρων στάθμευσης σε εύλογη απόσταση από την εργασία του καθενός και τον τόπο διαμονής των επισκεπτών και όχι όπως προτείνουν κάποιοι να δημιουργήσουμε παρκινγκ χιλιόμετρα μακριά.

Ξεκινήσαμε, λοιπόν, μια διαδικασία θέσπισης κανονιστικής διάταξης στη περιοχή όπου επικρατούσε η απολυτή αναρχία και ανομία ( αυτοκίνητα να παρκάρουν όπου βρουν , πεζοί να διασχίζουν δρόμους χωρίς ασφάλεια κ.τ.λ.) . έχοντας υπόψη, την άποψη του Άγιου – φιλοσόφου Αυγουστίνου περί υπάρξεως του κάκου, (το κακό δεν υφίσταται από μόνο του αλλά από την έλλειψη του καλού), έτσι και η ανομία από την έλλειψη νόμων. Τη συγκεκριμένη κανονιστική διάταξη θέσαμε σε διαβούλευση με τους τότε εμπλεκόμενους φορείς, ( ένωση ξενοδόχων, σύλλογο καταστηματαρχών Αφάντου, σύλλογο ταξί και ΚΤΕΛ, ΡΟΔΑ και τροχαία ) και ενώ προσκλήθηκαν όλοι συμμετείχαν μόνο οι δύο πρώτοι, οι οποίοι συμφώνησαν με το μέτρο αυτό, με την επισήμανση πως οι Ευκάλυπτοι θα πρέπει να είναι είσοδος (το οποίο τηρήθηκε). Έπειτα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και ακολούθως στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο με την υπ’ αριθμ. απόφαση 773/28-11-2011 ενέκρινε κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος της παρατάξεως του κ. Δ. Γάκη και του κ. Τάκη Πότσου ο οποίος ψήφισε παρών, στις αρχές του έτους 2012 , έρχεται η επικύρωση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου. Οι ρυθμίσεις δεν εφαρμόστηκαν το 2012 την καλοκαιρινή περίοδο για πολλούς και διαφόρους λόγους (κύριος λόγος η διεξαγωγή των εθνικών εκλογών), και επιπρόσθετα οι διαγωνισμοί για τα υλικά είτε αυτά είναι σήματα ή η μπογιά διαγράμμισης δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν, καθώς και το γεγονός ότι προσλήψεις επιπλέον προσωπικού δεν έγιναν μέχρι τον περσινό Αύγουστο και είχαμε προτείνει να γίνουν οι ρυθμίσεις στο τέλος της σεζόν του 2012 για να δοκιμαστούν. Κυρίως, οι καταστηματάρχες πρότειναν να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία στη μέση της τουριστικής περιόδου αλλά από την νέα, πράγμα το οποίο κάνουμε φέτος.

Όσο αφορά το σύλλογο καταστηματαρχών Κολυμπίων, ( ο οποίος ιδρύθηκε στα τέλη της τουριστικής περιόδου του 2012 με μόνο και αποκλειστικό σκοπό την εναντίωση του στα μέτρα), επικαλούνται ότι δεν έχουν ενημερωθεί, πράγμα που δεν συνέβη, γιατί αν και νεοσύστατο σωματείο, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, είτε με δίκη μας παραίνεση , είτε με δική τους -κατά την διάρκεια του 2012 και πριν την έναρξη της σεζόν-, συζητώντας προβλήματα της περιοχής με την τελευταία να γίνεται τον Απρίλιο, οπότε τους γνωρίσαμε ότι το πρώτο 10 ήμερο του Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ρυθμίσεις , πράγμα το οποίο αποδέχτηκαν. Να επισημάνω ότι στις συναντήσεις συμμετείχαν οι ξενοδόχοι με εκπρόσωπο τους.

Ειδικότερα θα ήθελα να σταθώ και να απαντήσω στην επιστολή του συλλόγου καταστημαρχών Κολυμπίων που δημοσιεύτηκε στις 18 Μαίου 2013:

Πρώτα από όλα να επισημάνω πως η προσπάθεια είναι συλλογική . Ότι γίνεται στη δημοτική κοινότητα είναι αποτέλεσμα συλλογικότητας και συνεργασίας και όχι δική μου και μόνον απόφαση. Να ευχαριστήσω , λοιπόν, τον πρόεδρο του συλλόγου και τον γραμματέα ( και όσους άλλους κρύβονται πίσω από αυτήν την επιστολή που δεν έχουν το θάρρος νε εκφράσουν επώνυμα και ενυπόγραφα τη γνώμη τους) που το αποδίδει όλο αυτό σε έμενα χαρακτηρίζοντας με, Μίνωα.

Δεύτερον, όπως φαίνεται και από τα προαναφερόμενα τελικά τη ρυμοτομία των Κολυμπίων δεν την έκαναν οι Ιταλοί και αυτή που υπάρχει για τη σημερινή χρήση δεν είναι και η καλύτερη. Καλό θα ήταν, αυτοί που νοιάζονται και αγαπούν την περιοχή (όπως αυτοαποκαλούνται στην επιστολή τους) να μάθουν πρώτα από όλα την ιστορία του τόπου μας , να μην είναι τόσο δουλοπρεπείς και να κρίνουν τα μέτρα αφού εφαρμοστούν πλήρως. Λίγη υπομονή, κύριοι.

Τρίτον, σας πληροφορώ ότι ποτέ δεν υπήρχαν πληροφοριακές πινακίδες στην περιοχή. Τόσα χρόνια άραγε πως έβρισκαν οι επισκέπτες την έξοδο ή την είσοδο από τα Κολύμπια, δεν είναι απορίας άξιο; Μήπως την έβρισκαν με τη δική σας συμβολή, είτε του εργαζομένου του κάθε ξενοδοχείου; Ξαφνικά δεν μπορεί κανείς να δώσει πληροφορίες στους τουρίστες μας; Ή μήπως θέλετε να μας πείτε πως οι τουρίστες χάνονται βλέποντας τα σήματα (που πριν δεν υπήρχαν), δεν υπήρχε μπέρδεμα; Οι πληροφοριακές πινακίδες θα τοποθετηθούν στα σημεία που είναι απαραίτητο.

Τέταρτον οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όπως προαναφέραμε ήταν ενημερωμένες από την αρχή. Όταν αντιληφτήκαμε ότι δεν ανταποκρίνονται στη διαδικασία, τους επιδώσαμε έγγραφο λέγοντας τους ότι έχουν την υποχρέωση να προσαρμόσουν τους κόμβους τους σύμφωνα με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει ούτε απαντήσει, ούτε συμμορφωθεί .

Πέμπτον, έργα υποδομής στα Κολύμπια (αν και όπως είπαμε, είχαμε να διαπραγματευτούμε το πρώτο καιρό μεγάλες φουρτούνες και καταστροφές) και δεν κρύβω ακόμα και σήμερα υφίστανται προβλήματα από τότε , αλλά πιστεύω μετά την υλοποίηση των τελευταίων έργων, που ήδη ψηφίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, κλείνει οριστικά αυτό το κεφάλαιο, πολύ πριν εμφανιστούν «οι κύριοι καταστηματάρχες» στο προσκήνιο. Ως τοπικό συμβούλιο διασφαλίσαμε την υλοποίηση του έργου, προϋπολογισμού 800.000 € το οποίο είχε ήδη δημοπρατηθεί το Νοέμβριο του έτους 2010 από την προηγούμενη δημοτική αρχή του τότε Δήμου Αφάντου, στο οποίο περιλαμβάνονται ασφαλτοστρώσεις νέων οδών και συντήρηση παλαιών. Επίσης έργο προϋπολογισμού 150.000,00 €, που αφορά την κατασκευή νέων πεζοδρομίων στα Κολύμπια που περιλαμβάνει και την περιοχή από τον ποταμό Λουτάνη προς το νέο ξενοδοχείο Μythos. Το ζητούμενο όμως για να υλοποιηθεί άμεσα αυτή η μελέτη, είναι η ανεύρεση χώρου για την κατασκευή του πεζοδρομίου, που αυτονόητο είναι ότι δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε ένα δρόμο 6 μέτρων διπλής κατεύθυνσης , αλλά σε ένα δρόμο 6 μέτρων μονής κατεύθυνσης. Τα πιο πάνω έργα έχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις (έργα περίπου ενός εκατομμύριου ευρώ) και το πιο σημαντικό η κατασκευή του αγωγού από Αρχάγγελο μέχρι Φαληράκι, όπου εκεί περιλαμβάνονται και τα εσωτερικά δίκτυα του οικισμού αλλά και των αγωγών ομβρίων.

Τέλος , σκοπός μου γενικότερα δεν είναι να είμαι ερειστικός , ούτε να ανταλλάσω φιλοφρονήσεις . Επίσης γνωρίζω και αποδέχομαι ότι όπου υπάρχει δράση θα υπάρξει και αντίδραση και είμαι ανοικτός σε όποιον επιθυμεί να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση για τον τουρισμό και σε θέματα που με αφορούν από τη θέση που κατέχω και ίσως και άλλα που άπτονται ενός ευρύτερου σχεδιασμού. Εμείς είμαστε πάντα εδώ για να ακούμε και να συζητάμε. Καλό θα είναι όμως να κρίνουμε αφού τηρήσουμε τις κυκλοφοριακές αλλαγές και να δούμε μαζί τα τυχόν προβλήματα. Προς το παρόν, θέλω να παρακαλέσω όλους , να συμμορφώνονται με τις όποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κάνουμε, για την αποφυγή κάποιου ατυχήματος.

Με εκτίμηση
Ανδρέας Καλοπήτας


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/5/13 19:18

    ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!
    ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΙΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ!
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΔΟ Η ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΛΑΒΥΡΥΝΘΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ < ΜΙΝΩΑ> ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΟΟΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΦΑΝΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟΥ ΛΙΝΔΟΥ!!!!( ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ -ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ <<<>>> ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΛΟΙΗΘΕΙ. !!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΔΡΟΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ- ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ! ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ? ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ!! ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ!! ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ!! ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/13 19:38

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΛΟΠΗΤΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ,ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/5/13 20:00

    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΛΟΠΙΤΑ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ -ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ - ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20,00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΟΦΟΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΡΩΝΕ! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΦΕΣ! ? ΜΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/5/13 20:17

    ΚΑΛΟΠΥΤΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΠ ΣΤΗΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ???? ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟ 1,60 ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΊΟΥ,,ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ????? ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,,,,ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ,,,ΦΑΓΑΤΕ 400.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,,,, ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ,,,ΟΧΙ ΕΠΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΚΙ,,ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΣ ΝΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΟΣΩ ΛΟΓΟ ΠΩΣ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ,,ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΩΝ,,ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,,, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΣΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ,,ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΙΤΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!ΘΑ ΣΦΑΧΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ,,ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ!!! ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ 400.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΗ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΕΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20.000 ΕΥΡΩ ,,,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ,,,ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ ,,,ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ---ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ -ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ -ΚΑΙ ΕΣΥ ,,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/5/13 20:56

    mazi soy file egw leoforeio odhgw! mas exei zalisei na gyrname gyrw gyrw o akatanomastos!
    ANTI NA DOSOYN TA LEFTA NA MPEI KANENA MEGALO STOP! NA TO VLEPOUN OI TOYRISTES KAI NA MHN PETIONTAI APO DW KAI APO KEI-KAI DE FTAINE AYTOI GIATI APLOUSTATA EINAI ETSI OI DROMOI SE AFTH TH PERIOXH POU NOMIZEIS OTI SYNEXISOYN EYTHEIA! KAI ENA APLO STOPAKI STO 1.70 CM YPSOS POLLOI APLA DEN TO VLEPOUN... TA TRWNE KAI TA DINOYN STIS MONODROMISEIS ! KAI EXOYN TO THRASSOS NA POUYN OTI THA KANOUN KAI ASFALTO. VEVEA TO XEROUME OTI THA FATE KAI ALLA MHN MAS TO LETE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/5/13 20:57

    Κύριε Καλοπίτα, με ευχάριστη έκπληξη είδα ότι κάποιος επιτέλους του Δήμου αποφάσισε να απαντήσει σε δημοσίευμα πολίτη περί τα κακώς κείμενα. Ελπίζω να συνεχίσετε αυτό τον θεσμό. Αλλά πέστε μου παρακαλώ γιατί όταν κατήγγειλα το βόλεμα ημετέρου μουσικού με 13.000 Ευρώ για 6 ώρες απασχόλησης και το περαιτέρω βόλεμά του σαν καλλιτεχνικού διευθυντή με 2.700 μισθό εν καιρώ κρίσης όταν τα απορριμματοφόρα δεν έχουν ανταλλακτικά και πετρέλαιο, επειδή δεν μπορούσατε να τον προσλάβετε λόγω ανεπαρκών σπουδών κατά τον Ελληνικό νόμο δεν βγήκατε να απαντήσετε στις καταγγελίες μου όπως και στις τόσες άλλες με τις παρανομίες του ΠΟΔΡ-ΔΟΠΑΡ?????? Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/13 20:22

      Κ. Ορφανίδη μου, πού το πας, πού το φέρνεις στο ΔΟΠΑΡ και τη Φυλαρμονική το γυρίζεις!!! Καημό που τον έχεις που σε διώξανε και ξεβολεύτηκες!!
      Αν σε κρατάγανε ή αν ήσουν εσύ ο εισπράττων το ποσό των 13000€ και των 2700€ , θα μίλαγες;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/13 20:33

      Και ποιες καταγγελίες σου κ. Ορφανίδη;; Μόνο αν παίξει κάτι σχετικό με ΔΟΠΑΡ βγαίνεις και μιλάς!! Βγάζεις όμως τον καημό σου βρε παιδί μου τότε!!!! Σε πόνεσε που δεν έμεινες "ημέτερος". Δε μας λες πώς έγινε η πρόσληψή σου;; Με διαγωνισμό ΑΣΕΠ και ΜΟΡΙΑ;; Χα-χα-χα!! Και τι μισθό έπαιρνες για τις υποτιθέμενες πρόβες;; Πληρωνόσουν εξτρά για τις περιφορές;; Δεν μας τα λες και μας;; Μόνο θεωρία είσαι και χαρτούρα (βλ. καταγγελίες). Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις ερωτήσεις μην απαντήσεις καθόλου!!! Σε βαρεθήκαμε!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/13 22:51

      Βλέπε στο τέλος για δεις πόσο δίκιο έχει ο 8:22.!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος22/5/13 21:29

    ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/5/13 21:34

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΟΠΗΤΑ.....ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ? ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΖΩΑ Ε? ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ...ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ......ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ Ε??? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΕΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/5/13 21:58

    ΕΝΑ ΙΤΑΛΟΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ- ,,,ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΛΛΑ ΣΟΥ --ΑΝΤΕ ΡΕ ΙΟΥΔΑΙΟ,,, ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ,, ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/5/13 00:17

    re o kseftilas den exei idea ti tou ginete alla oi ekloges plisiazoun....tha parei ton poulooooooo akoussss ton poulooooooi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/5/13 02:29

    re axriste kalopita ftiaxe kamia filaki sti rodo na mpis protos esi mesa ke meta oi ypolipi pasoki toy kerata malakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/5/13 08:23

    ate pre vlaka kalopita ashete poy thelis ke sizitisi les me ise o xerolas ilithie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/5/13 08:47

    Τι την ηθελες την επιστολη ρε καλοπητα ειχες ορεξη να τα ακουσης απο οτι φαινετε παρτα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/5/13 09:00

    ta akouei pou ta akouei sto xorio theli kai apo to net....psonioooo....xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/5/13 09:45

    ANTE RE ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΡΙΤΙΚΟΙ . ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΦΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/5/13 10:24

    Τι λέτε βρε << ανιστόρητοι αγράμματοι δουλοπρεπείς αχάριστοι >>καταστηματάρχες, ξενοδόχοι , ταξιτζήδες, πουλμαντζηδες,
    Κάτοικοι, επισκέπτες , τουρίστες .ΟΛΟΙ εσείς στα Κολυμπια δεν ξέρετε τι σας γίνεται !!!!!! Μόνο Αυτός ο Ενας ,ο Μοναδικός ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ,
    ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ,ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Μ. και προπάντων μετριόφρων άνθρωπος Θα σας αναβαθμίσει τη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/5/13 13:58

    ipoklinome ston megalo enan kai monadiko ton megalitero ton kalitero ton gigantio kirio kalopita ton sotira mas..sagapame megale sotira .... giafto vale ksana ipopsifiotita se parakaloooo den exoume piasi pato akoma...elaaa iparxei parakatoooo mporisss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/5/13 20:35

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΠΙΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ (ΤΟΥ 1960 ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ) ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 2013) ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ!!ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΝΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΩΝ!!!!ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ<<>> ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!! ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!!!ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ!!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LEVANTE ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIKRI POLI ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ (ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ) ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΡΑΓΕ??ΜΗΠΩΣ ΘΕΤΙΚΗ????ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!(ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ Κ.Τ.Λ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/5/13 20:42

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΠΙΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ (ΤΟΥ 1960 ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ) ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 2013) ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ!!ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΝΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΩΝ!!!!ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ<<>> ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!! ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!!!ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ!!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LEVANTE ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIKRI POLI ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ (ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ) ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΡΑΓΕ??ΜΗΠΩΣ ΘΕΤΙΚΗ????ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!(ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ Κ.Τ.Λ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/5/13 21:28

    Α ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ Κ ΕΜΠΛΕΞΕΣ!!!!
    ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
    ΚΑΝΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΓΙΑΤΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
    Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ Ο ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.....
    ΥΓ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΝΔ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/5/13 23:14

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ Ο 1ΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!!! ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΗΚΕ! ΝΑΙ ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ... ΣΑΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ!! ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/5/13 09:40

    Αν δε βγει κάποιος να απαντήσει, βρίζετε. Αν βγει, βρίζετε.
    Αν κάνει διάλογο βρίζετε. Αν δεν κάνει, βρίζετε.
    Τι θέλετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/13 09:57

      Μπλα-μπλα-μπλα-μπλα......λύση έχεις;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/13 10:08

      Μη μας δείρεις κιόλας.....μήπως να μη μιλάμε καθόλου; Βολεψάκια.........

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος24/5/13 10:29

    Ε, εσείς 9:57 και 10:08, και οι υπόλοιποι λογάδες, μήπως έχετε και πρόταση; Να ρίξω πινελίκια είναι το εύκολο! Ποιος από εσάς μπορεί να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση να ικανοποιηθούν όλοι;; Κανείς! Εσείς είστε του μπλα-μπλα. Για πέστε μια λύση. Σας εγγυώμαι ότι και εσείς πινελίκια θα ακούσετε. Για ρίξτε μια πρόταση...και μετά ακούστε τα.....Μπλαμπλάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/5/13 11:30

    EXEI PAEI KANEIS SAS STHN OMONOIA MESHMERI?
    RHGAINETE PROTA KAI MILHSTE META!!

    ATHINAIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/5/13 11:31

    ALLA ETSI EISTE ESEIS OI RODITES.
    TROGESTE ME TA PANTA GIATI EXEI PESEI MPOLIKH KONOMA KAI DEN EXETE TI NA KANETE KAI KATHGOREITE TOYS PANTES KAI THN OYRA APEXW META.

    ATHINAIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος24/5/13 20:27

    Κ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ, δε μου λες, γιατί μπερδεύτηκα: ο μουσικός έπαιρνε 13.000€ το χρόνο με 6ωρο 5/θημερο και μέσα οι παραστάσεις;; και 2700 το χρόνο;;; Δεν είναι τόσο υπερβολικό για να το συζητάμε!!
    ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΔΙΚΑ!!
    Και στο λέω εγώ που είμαι άνεργος.
    "Είμαι άνεργος και ωραίος..."


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος24/5/13 22:53

    10:51:
    Αυτά τα αντέγραψα από άλλο ποστ:
    Ανώνυμος24/5/13 - 12:50 μ.μ.
    Οταν τα απορριμματοφόρα του δήμου ξέμεναν από ανταλλακτικά και πετρέλαιο, ο δήμος βόλεψε ημέτερο μουσικό με 13.000 αμοιβή για 6 ώρες διεύθυνση της Φιλαρμονικής και 2.700 Ευρώ μισθό αργότερα σαν καλλιτεχνικό διευθυντή για να διευθύνει την φιλαρμονική ενώ υπήρχε μαέστρος διορισμένος από τον ίδιο τον ΔΟΠΑΡ τον οποίον "καθαίρεσαν" και συνέχιζαν να πληρώνουν σαν απλό μουσικό για να βολέψουν τον δικό τους. Κατάλαβες τώρα κύριε Μάνεση γιατί είπα "ορνιθος γάλα ζητείς"? Ισως θα πρέπει να ξεπουληθεί σε κάποια εταιρία του εξωτερικού μήπως και μπει κάποια τάξη γιατί έως τώρα μια κυλιώμενη σκάλα που τοποθετήθηκε στην κατασκευή του έκανε 30 ολόκληρα χρόνια να επαναλειτουργήσει. Κυρία Νίτσα τ'ακούς? Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος24/5/13 22:59

    Καταλάβατε ότι έχει δίκιο ο 8:22;;;
    "Πες μας τι πίνεις, εσύ και δε μας δίνεις;'"
    COPY-PASTE τα κάνεις ή έχεις τόσο κολλήσει;;

    Αν μπει ποστ η ηλιακή έκρηξη ο Δοπαρ και ο ημέτερος θα φταίει.
    Αν μπει ποστ ο σεισμός στην Ιαπωνία, ο Δοπάρ θα φταίει.
    Αν πέσει δάκος ο Δοπαρ θα φταίει.
    Αν φας φασόλια και έχεις πρηστεί ο Δοπάρ θα φταίει.

    Παιδία, η Νίτσα ποιά είναι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος25/5/13 11:37

    ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ:

    ΚΟΙΤΑ ΤΟ http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/05/video_4043.html#.UaBx39I3CRo

    (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΠΑΡ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ)

    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;;
    ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ!

    (ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!!)

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΙ, ΜΟΥΣΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΚΛΠ).
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ;;
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΠΟΛΛΟΙΥΧΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΙΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ....

    ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;
    ΜΠΡΑΒΟ!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.....ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ!!!.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.....

    (Άραγε πριν απολυθείς τα ίδια έλεγες; Αν αλλάξει το "καθεστώς" και σε ξαναπάρουν;;)



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος25/5/13 11:38

    ....ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *