ροή ειδήσεων

Ρόδος: Όλο συλλαμβάνεται και όλο… έξω είναι!

Έχουν χάσει πια το λογαριασμό οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου με τις φορές που έχουν συλλάβει τους τελευταίους πέντε μήνες έναν 29χρονο… μετρ των διαρρήξεων. Ωστόσο, κάθε φορά τον βρίσκουν πάλι μπροστά τους, αφού η δικαιοσύνη τον αφήνει ελεύθερο παρά το γεγονός ότι είναι εμφανώς… αμετανόητος!

Έτσι τον τσάκωσαν για ακόμη φορά έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών. Η έρευνα που ακολούθησε αποκάλυψε ότι ο νεαρός κακοποιός είχε αδυναμία στους φορητούς υπολογιστές και είχε κλέψει δυο την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη από ένα εστιατόριο και ένα καφενείο τα οποία διέρρηξε στην περιοχή Κολύμπια και την πόλη της Ρόδου!

Τα δυο laptop βρέθηκαν κρυμμένα στην περιοχή των Αγίων. Αποστόλων, μαζί με μια μοτοσικλέτα που και αυτή την είχε κλέψει την περασμένη Κυριακή. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για οπλοκατοχή και διακεκριμένες κλοπές και διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Πιθανότατα, όμως, θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος!
protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *