ροή ειδήσεων

ΣΔΟΕ: Ένας στους τρεις έφερνε παράνομα κρέατα

Βροχή τα πρόστιμα...
Γεμάτο είναι το «μπλοκάκι» των ελεγκτών του ΣΔΟΕ και κατά τους ελέγχους κατά την περίοδο των διακοπών που έχουν ξεκινήσει από τις 26 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ ένας στους τρεις διαπιστώθηκε ότι διακινούσε...
παράνομα εισηγμένα στη χώρα και μη ελεγμένα αμνοερίφια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, έως σήμερα το Σώμα έχει διεξάγει 597 ελέγχους διακίνησης και 94 ελέγχους σε επιχειρήσεις που έχουν σχέση με την εορταστική αγορά.

Διαπιστώθηκαν 196 παραβάτες και καταλογίσθηκαν 382 παραβάσεις.

Μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι:

- Το ΣΔΟΕ Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, μαζί με το Λιμενικό Σώμα και τις υπηρεσίες Αστυκτηνιατρικής προέβησαν σε καταστροφή φορτίου αμνοεριφίων, γιατί δεν διέθεταν στοιχεία προέλευσης και δεν ήσαν σφραγισμένα από την κτηνιατρική υπηρεσία.

- Φορτίο ζώντων αμνοεριφίων προέλευσης Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη, συνοδεύτηκε μέχρι τα σφαγεία προκειμένου να μην χρησιμοποιηθούν τα παραστατικά έγγραφα μεταφοράς και προελεύσεων για τυχόν «ελληνοποίηση» ομοίων φορτίων από άλλες Βαλκανικές χώρες.

- Στην Πάτρα, από φορτηγό που μετέφερε αμνοερίφια χωρίς παραστατικά αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας και επιβλήθηκε πρόστιμο.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *