ροή ειδήσεων

Δείτε πόσα δίνει σε... γραμματόσημα ο ΕΟΠΥΥ

Μπορεί ακόμη και ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί να επικοινωνούν με email – πρόκειται άλλωστε για μια... ηλεκτρονική διακυβέρνηση- ο ΕΟΠΥΥ όμως φαίνεται... ότι έχει μείνει πίσω.

Εξακολουθεί να επικοινωνεί γραπτώς και από ότι φαίνεται συνεχώς καθώς στον επίσημο προϋπολογισμό του για το 2013, υπάρχει πρόβλεψη για ταχυδρομικά τέλη ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ίσως γι αυτό να χρειάζεται και 2,5 εκατ. ευρώ για “τηλεφωνικά, τηλεγραφικά και τηλετυπικά τέλη εσωτερικού” όπως γράφει το iatropedia. Έτσι προφανώς ερμηνεύεται και το ποσό των 800.000 ευρώ για γραφική ύλη και μικροαντικείμενα γραφείου.

Και δεν είναι μόνο αυτά καθώς τα έξοδα του ΕΟΠΥΥ εκτείνονται και σε άλλα είδη που είναι μάλλον άγνωστο πως χρησιμοποιούνται. Ειδικότερα ο φορέας χρειάζεται 1,5 εκατ. ευρώ για “Προμήθεια φωτογραφικού και φωτοτυπικού υλικού”.

Και να σκεφτεί κανείς ότι την ώρα που ο Οργανισμός διαθέτει κάμποσα εκατομμύρια ευρώ για αυτές τις γραφικές ύλες και τα γραμματόσημα δίνει μόλις 20 εκατ. ευρώ για οδοντιατρική περίθαλψη των 10 εκατ. ασφαλισμένων του.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *