ροή ειδήσεων

Γιατί το ΠΑΜΕ τα έβαλε με την... Τζολί!

Τι σχέση έχει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο με το Χόλιγουντ; Γιατί αναμειγνύονται οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ με τις ιατρικές υποθέσεις της Αντζελίνα Τζολί;

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως... το ΠΑΜΕ, η συνδικαλιστική παράταξη του Κομμουνιστικού Κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση της διπλής μαστεκτομής στην οποία υποβλήθηκε η σταρ του Χόλιγουντ και πρέσβειρα του ΟΗΕ, κάνοντας σκληρή κριτική στον αστικό Τύπο που ασχολείται με την Τζολί και αδιαφορεί για εκατοντάδες εργάτριες αγωνίστριες με μαστεκτομή που δίνουν καθημερινά την μάχη του μεροκάματου.

Όπως ξεκάθαρα προκύπτει από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, το ΠΑΜΕ έχει αντιρρήσεις για την παρουσίαση της Τζολί ως ηρωίδας, αντιπαραβάλλοντας την 38χρονη ηθοποιό και σύντροφο του Μπραντ Πιτ, με τις χιλιάδες ανώνυμες γυναίκες, που είναι «τα αληθινά πρότυπα, άξια θαυμασμού». Και αν οι περισσότεροι θεωρούν ότι η θαρραλέα στάση της Τζολί στο πρόβλημα της υγείας της, θα κινητοποιήσει και άλλες γυναίκες, ώστε να υποβληθούν σε εξέταση για το συγκεκριμένο γονιδίωμα και, ενδεχομένως, να σωθούν, το ΠΑΜΕ ελάχιστα συμφωνεί, κάνοντας μάλιστα λόγο για «αστούς δημοσιογράφους», που προβάλλουν «καρκινοπαθείς αγωνίστριες»...

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ ανακοίνωσε τα εξής:

«Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς.»Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες». Αυτές οι γυναίκες, για τις οποίες όλοι εσείς, αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος, είναι τα αληθινά πρότυπα, άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».

Η δυναμική ανακοίνωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου έρχεται λίγες μέρες μετά την εκλογή του Δημήτρη Κουτσούμπα ως γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ στη θέση της κυρίας Αλέκας Παπαρήγα και προφανώς μπορεί να θεωρηθεί ως ένα δείγμα γραφής του νέου επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Όπως αποκάλυψε η ίδια η Τζολί, με άρθρο της στους New York Times, υποβλήθηκε πρόσφατα σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, όταν διαγνώστηκε ότι έχει ελαττωματικό γονίδιο, που αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στο στήθος και τις ωοθήκες.
Πηγή: protothema.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/5/13 09:16

    Πολυ καλα τα λεει το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/13 14:00

    Σε λιγο τα κουμουνια θα μας λενε και ποσες φορες θα παμε με την γυναίκα μας
    ...ας καταθεσουν πρωτα μια προταση εστω για ενα απλο πράγμα πέρα απο της παπ...ριες που μας τσαμπουνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *