ροή ειδήσεων

Έρχονται μεγάλες και συνταρακτικές αλλαγές στην Ελλάδα

Βάλθηκαν οι πολιτικο-μοδίστρες της διαφθοράς πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και το κακό σκοτεινό συναπάντημα των μιαρών λεσχών και στοών που τους στηρίζει να αναδειχθούν νέοι σωτήρες σε ένα κράτος, το οποίο θέλουν να μην στηρίζεται σε πόδια!...
Στις 29 Μαίου έχουμε την μαύρη επέτειο της άλωσης της Βασιλεύουσας! Η επέτειος αυτή συμβάλει να εξετάσουμε τα τραγικά λάθη που οδήγησαν στην πτώση της Κωνσταντινούπολης μετά 1000 σχεδόν έτη χριστιανικής διακυβέρνησης.
Είναι λοιπόν λογικό στο κατώφλι του νου μας να ανασύρονται ιστορικές μνήμες περί της κερκόπορτας που τότε άνοιξε εξ αιτίας της χαλάρωσης της πίστης στον Ιησού Χριστό! Το τι συνέβη λίγο πολύ όλοι το γνωρίζουμε. Έγιναν τραγικά λάθη που προκάλεσαν τη ρήξη στη σχέση της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών τῆς χριστιανικής αυτοκρατορίας και του Θεού. Οι πολίτες της αυτοκρατορίας είχαν προσηλωθεί στα εφήμερα! Η ζωή τους στρεφόταν μόνο στην απόκτηση αγαθών! Ακόμη και οι αυτοκράτορες επιζητούσαν μανιωδώς μετά την αντίστοιχη οικονομική κρίση τά τελευταία χρόνια την υπογραφή συμφωνιών (αντίστοιχων σημερινών μνημονίων) με την «πολιτισμένη» παπικοκρατούμενη Δύση! Ευελπιστούσαν πως οι συμφωνίες αυτές, (βλ. Σύνοδο Φλωρεντίας κ. ά.) θα συνέβαλαν στη διατήρηση της καλοπέρασης των πολιτών τους, καθώς και στη διατήρηση των κεκτημένων της εποχής…
Η τρυφηλή όμως ζωή των κυβερνώντων αλλά και της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών της χριστιανικής αυτοκρατορίας έδειχνε πως υπολόγιζαν σε μία ανθρώπινη ασφάλεια και μία ζωή μακράν του Θεού! Φλέρταραν ανοικτά με μία ιδιότυπη αθεϊα που θέτει το Θεό σε δεύτερη μοίρα! Μια αθεϊα που Τον τοποθετεί (το Θεό) σε μία ακρούλα, μία γωνίτσα της ζωής μας έτσι ώστε να μην … μας ενοχλεί η παρουσία Του! Μιά αθεϊα που Τον θέλει να εξέρχεται εξ αυτής της γωνίτσας μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης, δηλαδή σε περιπτώσεις ασθενειών, οικονομικών δυσκολιών κ.ο.κ. γιά να δίδει την λύση και μετά και πάλι να τον λησμονούμε. Μιά ιδιότυπη αθεϊα που μετατρέπει τους γεωργούς του Αμπελώνα, δηλαδή της γης σε ιδιοκτήτες και θέτει τον Κύριο του Αμπελώνα, δηλαδή τον Δημιουργό Θεό σε δεύτερη μοίρα.
Ως εκ τούτου η ζωή των υποτιθέμενων χριστιανών πολιτών της αυτοκρατορίας συνέβαλε στη σταδιακή δημιουργία μίας μόνιμης κερκόπορτας προδοσίας. Μιας κερκόπορτας η οποία τελικά αποτέλεσε και την βασική αιτία της πτώσης της χριστιανικής αυτοκρατορίας… από τους απίστους κρυφο-ειδωλολάτρες της Σελήνης μωαμεθανούς! Τους ονομάζω ειδωλολάτρες γιατί λατρεύουν το θεό της Σελήνης, τον οποίο και ονομάζουν Αλλάχ!
Ο Θεός επέστρεψε τότε τη σκλαβιά προκειμένου να εξασφαλίσει το προζύμι, μέσω του οποίου θα αναδεικνυόταν και πάλι η αλήθεια της πίστης, έτσι ώστε η γη των Ελλήνων, η γη του νέου Ισραήλ να απέδιδε στον Αναστάντα Ιησού Χριστό και πάλι τους αναμενόμενους για τον ουρανό καρπούς… Και αυτό έγινε μετά τέσσερις αιώνες όπου μια χούφτα γενναίοι πολεμιστές κίνησαν τον αγώνα για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία… Βασίστηκαν στις διδασκαλίες και τις θυσίες μαρτύρων της Ορθόδοξης πίστεως όπως των Αγίων Κοσμά του Αιτωλού, Γεδεών Καρακαλινού, Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου, Μανουήλ, Νικολάου Καρπενησιώτου και άλλων πολλών που αποτέλεσαν το προζύμι για να ψηθεί ο άρτος της ελευθερίας.
Δεν πέρασαν όμως από τότε ούτε δύο αιώνες και κάποιοι υψηλά ιστάμενοι, άρχοντες του τόπου έπεσαν και πάλι στην ίδια παγίδα. Βάλθηκαν λοιπόν κι αυτοί να ξεριζώσουν από τον ευλογημένο αυτό τόπο την πίστη. Ταυτίστηκαν με τους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας και καλλιέργησαν στο όνομα μιάς νόθου σατανικής ψευτο- Δημοκρατίας νέους κανόνες! Νομιμοποιούν την αμαρτία, ακολουθώντας πολιτικές Σοδόμων και Γομόρων. Θεμελιώνουν τις αποφάσεις τους, έτσι ώστε να εναντιώνονται συνεχώς στον νόμο, τις διδαχές και τις εντολές του Θεού! Καλλιεργούν επίμονα και συστηματικά και με κάθε δυνατό τρόπο, την κλοπή, το ψεύδος, την ασέβεια, την πορνεία, την έκτρωση (φόνος), την μοιχεία, τον εγωισμό, την ανωμαλία!
Βάλθηκαν οι πολιτικο-μοδίστρες της διαφθοράς πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και το κακό σκοτεινό συναπάντημα των μιαρών λεσχών και στοών που τους στηρίζει να αναδειχθούν νέοι σωτήρες σε ένα κράτος, το οποίο θέλουν να μην στηρίζεται σε πόδια! Αυτά λοιπόν τα τιποτένια ανθρωπάκια της φακής ευελπιστούν να λάβουν θέση σωτήρα σε μιά παντελώς διαλυμένη χώρα… Μια χώρα που κυριεύεται από την ανασφάλεια που προκαλεί η απιστία, η αθεϊα, η πορνεία, η μοιχεία, η ανεργία, ο ευτελισμός κάθε ήθους και αξίας…


Αυτοί δυστυχώς οι νεο καλλικάτζαροι της διαφθοράς διαφέρουν από τους αντίστοιχους προδότες της Βυζαντινής περιόδου μόνο στο ότι δεν άνοιξαν απλά μιά νέα κερκόπορτα προδοσίας αλλά άνοιξαν τις κεντρικές πύλες στον μισόκαλο εχθρό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αλωνίζει την Ελλάδα ανεξέλεγκτα… Μάχονται λυσσωδώς σαν τον Ιουλιανό τον Παραβάτη την Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία και τη διδασκαλία Της καταργώντας κάθε τι που θυμίζει το βασιλιά των ουρανών και Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό.
Και πως Τον μάχονται θα με ρωτήσετε; Μα με το να προωθούν καλοί μου χριστιανοί και να ψηφίζουν νόμους μέσω των οποίων τρέφουν την πεποίθηση και πιστεύουν πως θα ανατρέψουν τα όσα μέχρι τώρα γνωρίζαμε περί της λειτουργίας μιάς σωστής κοινωνίας. Νόμους που επιβάλλουν την κάθε μορφή ανωμαλία, (βλ. ομοφυλοφιλία, κτηνοβασία, παιδεραστία) στο όνομα μιας νέας μορφής δήθεν δημοκρατίας πίσω από την οποία κρύβονται φασιστικού τύπου νοοτροπίες που καλλιεργούνται στα εργαστήρια του φασιστικού χιτλερικού νεο-σιωνισμού.
Μιλούν για ελευθερία της έκφρασης ή για ρατσισμό σχεδιάζοντας φασιστικούς νόμους που αποβλέπουν όχι μόνο στην ετσιθελική αποδοχή της ανηθικότητας (βλ. Corpus Christi) αλλά και στην επιβολή μιας διαστρεβλωμένης ιστορίας (βλ. σφαγή της Σμύρνης ως συνωστισμός (Ρεπούση) και ολοκαύτωμα Εβραίων)!
Λησμονούν ὀτι ο Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός δεν ανέχεται να διαστρεβλώνεται η αλήθεια. Και αλήθεια είναι ότι ουδέποτε ο Έλληνας πολίτης υπήρξε ρατσιστής, όπως άφησε να εννοηθεί υψηλά ιστάμενος κοσμικά ρασοφόρος… που ορέγεται αρχιεπισκοπικούς θώκους! Ρασοφόρος της ημιμάθειας που πιστεύει πως αναδεικνύεται με τα όσα κάνει και λέει ενώ αντιθέτως διολισθαίνει πνευματικά σε ένα κατήφορο χωρίς επιστροφή. Κι αυτό γιατί δεν είναι απλά θιασώτης του νοσηρού συστήματος του σκότους αλλά επιμένει να καταστεί στυλοβάτης αυτού!
Για να δείτε όμως καλοί μου άνθρωποι που καταντήσαμε, φθάσαμε στο σημείο Δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης να ηγούνται ως όψιμοι σημαιοφόροι της ανέγερσης μουσουλμανικών τεμένων σε κάθε γειτονιά! Ο ένας εξ αυτών της Αθήνας απαγορεύει να λέγεται το «Χριστός Ανέστη» από τη δημοτική ραδιοφωνική συχνότητα μη τυχόν και νιώσουν άσχημα οι λαθρομετανάστες παράνομοι μωαμεθανοί. Ο έτερος της Θεσσαλονίκης, ο γέρων σκουλαρικάκιας προγραμματίζει την αναστήλωση τζαμιών στη συμπρωτεύουσα για δήθεν λόγους προσέλκυσης τουριστών.
Και οι δύο ταυτόχρονα τίθενται για λόγους εντυπωσιασμού επικεφαλής της ανωμαλίας, διοργανώνοντας για τους δυστυχείς αυτούς ψυχασθενείς και αρρώστους συνανθρώπους μας αντί ημερίδων για την θεραπεία τους παρελάσεις και συναυλίες!!! Περιέργως πάντως αυτοί οι δημοτικοί άρχοντες της συμφοράς δεν αρθρώνουν ούτε μία λέξη, όταν υβρίζεται ο Χριστός και το ευαγγελιό του με τον πιο πλέον χείριστο τρόπο. Αντιθέτως εναντιώνονται αν και παρουσιάζονται ως Χριστιανοί όταν θίγεται το Ισλάμ.
Με την ταχύτητα που διολισθαίνουν στον κατήφορο που έχουν πάρει δεν αποκλείεται επικαλούμενοι τον τουρισμό να δώσουν εντολή στους μπόγιες να μαζέψουν τα αδέσποταζώα για να ανεγείρουν οίκους ανοχής για κτηνοβάτες και να εξυπηρετούν πολλαπλώς …τα λοιπά ζώα μιμούμενοι τους πολιτισμένους Γερμανούς και την κυβέρνηση Μέρκελ, που προωθεί νόμους για τα δικαιώματα των κτηνοβατών!!!
Και ο προβληματισμός μας έγκειται στο ότι τα γεωμετρικώς αυξανόμενα ανιστόρητα τιποτένια φασιστοειδή αυτά ανθρωπάρια καπηλεύονται την δημοκρατία, την ελευθερία και τα χρηστά ήθη του τόπου!
Ειλικρινά καλοί μου χριστιανοί τώρα καταλαβαίνω πόσο απέραντη είναι η αγάπη του τριαδικού και μόνου αληθινού Θεού, ο Οποίος ανέχεται όλη αυτή τη δυσωδία που αναδύεται από την χώρα αυτή. Είναι βέβαιο όμως όπως λέγει σύγχρονος γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους ότι ο Ιησούς Χριστός περιμένει να δει ποιοί και πόσοι θα παραμείνουν πιστοί στη διδασκαλία Του. «Ο γλυκύτατος Ιησούς δεν θα αργήσει να παρέμβει και να δώσει τέλος σ’ αυτήν την πρωτοφανή κατρακύλα. Πρώτα -πρώτα θα διαλύσει το Ισλάμ, δίδοντας τέλος στα απάνθρωπα στυγνά εγκλήματα του. Κατόπιν θα στραφεί κατά της ανωμαλίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ευλογημένη χώρα μας πολύ- πολύ γρήγορα. Τώρα διερχόμαστε μία περίοδο νηνεμίας. Μια περίοδο που προηγείται πάντοτε από μία σφοδρή καταιγίδα… Ο ουρανός δεν θα εγκαταλείψει τα παιδιά του δίδοντας τα, βορά στις ορέψεις του Αντιδίκου! Θαρσείτε Χριστιανοί! Σταθείτε γενναίοι και σταθεροί στις θέσεις σας απέναντι στη λαίλαπα της ανωμαλίας και της ανηθικότητας. Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης Εξόδου. Χριστός Ανέστη!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο γέροντας ασκητής.
Επιβεβλημένο για τον Δήμαρχο Καμίνη το Τζαμί!
Η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα είναι απολύτως επιβεβλημένη. Αφενός γιατί συνιστά ζήτημα συνταγματικής νομιμότητας και συμμόρφωσης της χώρας με τις διεθνείς συμβατικές της υποχρεώσεις. …Άλλωστε με την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα συντάσσεται και η Εκκλησία της Ελλάδας.
Ζητήσαμε εξαρχής από την κυβέρνηση να επισπεύσει τις διαδικασίες για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους καταρχάς στον Ελαιώνα, έργο που θα αναβαθμίσει τον περιβάλλοντα χώρο και θα σέβεται, βεβαίως, την ιστορία της Αθήνας. Επιπλέον, επειδή εκείνο που προέχει για το τον Δήμο είναι η χωρίς υποκρισίες και στείρες προκαταλήψεις αντιμετώπιση του ζητήματος και για να μην δημιουργηθεί μια κατάσταση υδροκεφαλισμού, με χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν σε ένα τέμενος, κρίνουμε ότι πιο λειτουργικό θα ήταν να υπάρχουν επιπλέον ένας ή δύο χώροι άσκησης των θρησκευτικών αυτών καθηκόντων στα επτά κοινοτικά διαμερίσματα, που να πληρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές, βάζοντας έτσι οριστικά τέλος στο καθεστώς παράνομης λειτουργίας ανάλογων χώρων.
Για τον Δήμο της Αθήνας, αλλά και για μένα προσωπικά, η υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας αποτελεί αναπόσπαστη και μη διαπραγματεύσιμη παράμετρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όσοι πρεσβεύουν το αντίθετο, είτε εθελοτυφλούν είτε έχουν κίνητρα επικίνδυνα, μισαλλόδοξα και οπωσδήποτε αντιδημοκρατικά.
Γνήσιος θιασώτης της «ανωμαλίας» ο Μπουτάρης
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, υποστήριξε ότι «Το gay parade αποτελεί τιμή για μία πόλη»!!!
«Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και περιποιεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 gay και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης!!!
Για το αν θα τελούσε «γάμο» για ένα gay ζευγάρι είπε ο γέρων σκουλαρικιάκας δήμαρχος: «Δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αρκεί να υιοθετηθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω. Σαφώς είμαι θετικός και στο να υιοθετούνται παιδιά από ζευγάρια gay».
«Ορθοδοξία»

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/13 18:32

    .... "o Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός δεν ανέχεται να διαστρεβλώνεται η αλήθεια"....αν διάβασες την ιστορία, μια ζωή την νόθευε και την έφερνε στα μέτρα του. Κάποτε ο Λένιν είπε, "δύο πράγματα χωρίζουν τον άνθρωπο, η θρησκεία και το κράτος".... μάλλον επιβεβαιώνεις με τα γραφούμενά σου την ρήση αυτή. Σεβαστή η άποψή σου αλλά μη αποδεκτή όπως βλέπεις από πολλά κράτη που "χτίζουν" τζαμιά και "συναγωγές" ενώ εσύ θέλεις να χτίζονται μόνο εκκλησίες και μάλιστα μόνο "ορθόδοξες". ΑΝ διάβαζες λιγουλάκι την παγκόσμια ιστορία, θα μάθαινες ότι η πιό αιμοσταγής θρησκεία παγκοσμίως στο όνομα της οποίας έχουν γίνει απείποτα εγκλήματα, σφαγές και γενοκτονίες είναι ο χριστιανισμός δυστυχώς. Γενοκτονία Ινδιάνων Αμερικής, νύχτα αγίου Βαρθολομαίου, Σταυροφορίες, Ιερά εξέταση (από σας παραδειγματίστηκαν οι Ναζί να καίνε τους Εβραίους)
    και σου παραθέτω Ιστορικά ντοκουμέντα για την ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ.
    Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012
    ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ- Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Ποιος επωφελείται από την ταύτιση Ελλάδος–Βυζαντίου; Ασφαλώς το αδύναμο πολιτισμικά και ιδεολογικά Βυζάντιο και όχι η Ελλάς.
    Γράφει ο Περικλής Γιαννόπουλος: «Ελληνική φυλή, δεν σε έσωσε ο Χριστιανισμός, αλλά ο Ελληνισμός σου!»
    Αν αρνηθούμε να αποδώσουμε στο Βυζάντιο τον χαρακτήρα του κληρονόμου της Ελλάδος, θα καταρρεύσει το ψευδεπίγραφο κύρος του και μαζί μ’ αυτό το δόγμα «εξ Ανατολών το φως» που τόση σύγχυση επιφέρει στους Έλληνες σήμερα.
    Η ανθρωπότητα ανά τους αιώνες βυθίστηκε πολλές φορές στο σκοτάδι της αμάθειας και της δεισιδαιμονίας από τους δυνάστες που την επιβουλεύτηκαν.
    Στην συνέχεια του κειμένου, θα γίνει αναφορά σε μια καλά κρυμμένη αλήθεια, άγνωστη στους πολλούς, για να γίνει κατανοητός ο τρόπος με τον οποίο οι Έλληνες «αγκάλιασαν» τη θρησκεία της «αγάπης».
    Φυσικά,αυτά δεν διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία, γιατί εκεί η ιστορία σταματάει μέχρι το σημείο που οι κακοί Ρωμαίοι καταδιώκουν τους αγαθούς χριστιανούς. Η ιστορία που αφορά τους κακούς χριστιανούς στον ρόλο αυτή τη φορά του διώκτη των Ελλήνων και γενικά των αλλόθρησκων,αποσιωπάται…
    Όπως αποσιωπάται το αίσχος της Σκυθόπολης.
    Στα μέσα λοιπόν του +4ου αιώνα, στην Σκυθόπολη της Συρίας (σημερινόBeit She’an στο Ισραήλ), παλαιά πρωτεύουσα της ρωμαϊκής Δεκαπόλεως,λειτουργούσαν «στρατόπεδα θανάτου», οργανωμένα δηλαδή κέντρα βασανισμού και θανατώσεως των καταδικασθέντων Εθνικών (κυρίως ελληνόθρησκων)που αρνήθηκαν να ασπασθούν το χριστιανισμό.
    (ΣΥΝΈΧΕΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/13 18:33

    (ΣΥΝΈΧΕΙΑ)
    Εμπνευστής και οργανωτής του σφαγείου αυτού ήταν, σύμφωνα με τη μαρτυρία του Αμμιανού Μαρκελλίνου (Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος ήταν ο ιστορικός του Ρωμαίου Χριστιανού αυτοκράτορα Κωνστάντιου του Β΄, κατά την εποχή του οποίου άρχισαν οι πιο αποτρόπαιοι διωγμοί εναντίων των Ελλήνων), ο επίσκοπος Αλεξανδρείας Γεώργιος, το οποίο υλοποίησε ο Κωνστάντιος ο Β, δευτερότοκος γιός του "Μεγάλου" Κωνσταντίνου.
    Στο 11οκεφάλαιο του 17ου τόμου του έργου του, ο Αμμιανός αναφέρει ότι: «ο Γεώργιος με τη συμμορία του προχωρούσε στους δρόμους των Ελλήνων της Αλεξάνδρειας κομματιάζοντας ανθρώπους και καίγοντας τα πάντα και είχε αναρριχηθεί στη θέση του επισκόπου εξοντώνοντας πολλούς ανθρώπους». Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο ιστορικός: «…και από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της Αυτοκρατορίας σέρνονταν δεμένοι με αλυσίδες αμέτρητοι πολίτες κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικής τάξεως. Και από αυτούς πολλοί πέθαιναν στη διαδρομή ή στις ανά τόπους φυλακές. Και όσοι κατόρθωναν να επιζήσουν, κατέληγαν στη Σκυθόπολη, μία απόκεντρη πόλη της Παλαιστίνης, όπου είχαν στηθεί τα όργανα των βασανιστηρίων και των εκτελέσεων», ενώ στο ίδιο σημείο της συγγραφής του (ΙΘ, 12) τονίζει ότι «αρκούσε να κατηγορηθεί κάποιος από κακόβουλο ρουφιάνο ότι φορούσε αποτρεπτικό φυλακτό ή ότι κάποιος τον είδε να κάθεται κοντά σε αρχαίους τάφους ή ερείπια για να καταδικασθεί σε θάνατο ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντης».
    Στα «στρατόπεδα θανάτου» της Σκυθοπόλεως θ’ «ανδραγαθήσουν» οι ιεροεξεταστές Μόδεστος (αντικαταστάτης του Επάρχου Πραιτωρίου Ερμογένους του Πόντου, ο οποίος είχε κριθεί…«ελαστικός» και…«ανεκτικός») και Παύλος «Ταρταρεύς» (ένας εξαιρετικά αιμοδιψής χριστιανός, πρώην εκπαιδευτής μονομάχων). Σε εκείνους ακριβώς τους τρομερούς καιρούς θα βασανισθούν ή εξορισθούν, ανάμεσα σε άλλους, και οι Σιμπλίκιος Φιλίππου (πρώην Έπαρχος Αιγύπτου και Ύπατος), Παρνάσιος ο Αχαιός(Έλλην εκ Πατρών, πρώην Έπαρχος Αιγύπτου), καθώς και ο υπέργηρος φιλόσοφος Δημήτριος Κύθρας (με την κατηγορία ότι απλώς θυσίαζε στους Θεούς).
    Σύμφωνα με τον χριστιανό χρονογράφο Σωζομενό, τον οποίο φυσικά, δύσκολα μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος ως συκοφαντούντα τους ομοθρήσκους του, μαθαίνουμε ότι «των ελληνιστών μικρού πάντες κατ’εκείνο διεφθάρησαν, και οι μεν πυρί, οι δε ξίφει απολέσθαι προσετάχθησαν.Παραπλησίως δε δια την αυτήν αιτίαν διεφθάρησαν οι ανά πάσαν την αρχομένην λαμπρώς φιλοσοφούντες. Αλλά και εις μη φιλοσόφους, εσθήτι δε τη εκείνων χρωμένους εχώρει ο φόνος -ως μηδέ τους τα- άλλα επιτηδεύοντας κροκωτοίς τριβωνίοις αμφιένυσθαι, δι υπόνοιαν κινδύνου και δέος» (Ερμ. Σωζομενού, «Εκκλ.Ιστορ.», βιβλ. Στ’, κεφ. 35). Αντιλαμβάνεστε τι λέει ο χριστιανός Σωζομενός; Η τρομοκρατία είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα που οι άνθρωποι φοβόντουσαν τι ρούχα θα φορέσουν για να μην τους περάσουν για φιλόσοφους!
    Ο αριθμός των θυμάτων των σφαγών αυτών, που έλαβαν χώρα στη Σκυθόπολη και διήρκεσαν σχεδόν για μια εικοσαετία, είναι ανυπολόγιστος, αλλά μετριέται τουλάχιστον σε εκατοντάδες χιλιάδες. Βέβαια, οι ελληνορθόδοξοι χριστιανοί δεν παραδέχονται τις σφαγές της Σκυθόπολης, ή αυτοί που τις παραδέχονται,επικαλούνται «πολιτικούς λόγους» και «συνωμοσίες εναντίον του αυτοκράτορα», και ότι εν πάση περιπτώσει οι Εθνικοί δεν ήταν ο μοναδικός στόχος και αυτοσκοπός.Ακόμα κι αν είναι έτσι, το μόνο που διδάσκεται
    (ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/13 18:42

    ΣΥΝΈΧΕΙΑ
    κάποιος απ’ αυτή την εκδοχή,είναι ότι το «ου φονεύσεις» μπορεί να έχει και τις εξαιρέσεις του, ή «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Κοντολογής, για τους χριστιανούς φαίνεται ότι όταν ο φόνος διαπράττεται από την πλευρά τους εις βάρος κάθε είδους «αντιφρονούντα», δεν είναι χριστιανικό αμάρτημα… Και επειδή τα «γραπτά μένουν», παρατίθενται μερικά αποσπάσματα από τον Θεοδοσιανό και τον Ιουστινιάνειο Κώδικα ΕΔΩ που αποτυπώνουν γλαφυρά την «καλοπέραση» των Ελλήνων και κατ’ επέκταση των Εθνικών,στα χέρια των χριστιανών-Βυζαντινών ομοεθνών τους και μη, όταν τολμούσαν να «διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού»!
    πάει σε πολύ μάκρος η Ιστορία και θα χρειαζόντουσαν πάνω από 15 σελίδες να σου αναφέρω τα ιστορικά κείμενα, αλλά φαντάζομαι ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ την ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ το πρώτο ΑΟΥΣΒΙΤΣ στην παγκόσμια Ιστορία από το οποίο παραδειγματίστηκαν οι ΝΑΖΙ για να αφανίσουν τους Εβραίους!! Και φυσικά αυτά τα πράγματα "κουκουλώνονται" και δεν διδάσκονται ΠΟΤΕ στα σχολεία. Γιατί άραγε? Γνωρίζεις και μια διατριβή επιφανούς (ουδέτερης θρησκειακά) επιστήμονος για το Θεϊκό ανδρόγυνο της Αγίας Γραφής?

    4/7/2012 Είχε σύζυγο ο Θεός; Ανατρεπτικό ντοκυμαντέρ του BBC

    Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Βρετανία η διαρροή του περιεχοµένου της σειράς εκποµπών «Τα θαµµένα µυστικά της Βίβλου» («The Bible’s Buried Secrets») που θα µεταδίδεται από σήµερα στο BBC2 σε ώρα υψηλής τηλεθέασης – 21.00 ώρα Αγγλίας.
    «Ο Θεός είχε σύζυγο και οι µεσήλικοι γενειοφόροι µελετητές των αρχαίων θρησκευτικών κειµένων συκοφάντησαν άδικα την Εύα για την πτώση του ανθρώπου» υποστηρίζεται, µε βάση στοιχεία, που παραθέτει στις εκποµπές η λέκτωρ Θρησκειολογίας στο Πανεπιστήµιο του Εξιτερ στην Οξφόρδη Φραντσέσκα Σταυρακοπούλου. Αποψη που αναµένεται να σοκάρει τους θρησκευόµενους....

    Ανάµεσα σε άλλα η δρ Σταυρακοπούλου υποστηρίζει ότι δεν ήταν η Εύα η πρώτη γυναίκα στον κόσµο, διότι «η ιστορία του Κήπου της Εδέµ δεν ανήκει στο πρώτο βιβλίο της Παλαιάς ∆ιαθήκης. Μην ξεχνάτε ότι οι βιβλικοί συγγραφείς είναι άνδρες και ο κόσµος µας είναι ανδροκρατούµενος» τονίζει, προσθέτοντας ότι οι γυναίκες ήταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, θεωρούνταν ιδιοκτησία. Οπως σηµειώνει, η ιδέα ότι ο Θεός είχε µια γυναίκα βασίζεται σε βιβλικά κείµενα που αναφέρονται στην Ασερά.
    και αυτό πάει σε πολύ μάκρος..............
    Αυτά προς πληροφόρησή σου.ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *