ροή ειδήσεων

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ ;

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗ..... ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ.... ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ... ΤΩΡΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ Ή ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΝΝΟΙΩΣΑ ΝΤΡΟΠΗ. ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ;;;;;;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/5/13 18:42

    Αφου δεν ξερεις τι ελεγαν μπορει να γελουσαν και με τα χαλια σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/13 18:56

      Ωραία απάντηση.αυτοι είμαστε..θέλουν και τουρισμό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/5/13 19:51

      Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας κε 6:42μ.μ. διότι όλοι μα όλοι ζούμε απο τον τουρισμό και πρέπει να τον προσέξουμε...δηλαδή όποιος δεν έχει τουριστικό μαγαζί θα πεί ότι δεν μας ενδιαφέρει ο τουρίστας; Μα είναι αλυσίδα...με το που έρθει ο τουρίστας πληρώθηκε το αεροπλάνο το προσωπικό εκεί ο ταξιτζής-πουλματζής ο ξενοδόχος το προσωπικό τα εστιατόρεια τα τουριστικά τα super market ενοικιάσεις αυτοκινήτων εισπράτει το κράτος κ.λ.π.....΄.. αλυσίδα φίλε αλυσίδα!!!

      Τον τουρισμό και τα μάτια μας...τώρα αν μας έκατσε ένας Δήμαρχος που μάλλον είναι ο χειρότερος όλων των εποχών είναι άλλη ιστορία!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/13 19:12

    lipo 25 xronia sto exoteriko ke kathe xrono ke xirotera ke meta theloume ke tourismo politelias edo ke paraplla xronia den kanane tipota kanena ergo tis prokopis pare parathigma tin marina 35 xronia ke akoma ke meta leme na pame mrosta emis pame PISO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/5/13 19:51

    Τουρισμό θέλουμε μόνο εμείς που έχουμε τουριστικά μαγαζιά, ξενοδοχεία , καφέ μπαρ κ.τ.λ. οι άλλοι , Δήμαρχος , Αντιδήμαρχοι , Νομάρχης, Αντινομαρχες, και ΌΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι , βουλευταδες στα τέτοια τους εάν έρθει τουρισμός στην Ρόδο , αυτοι καθε μηνα θα πάρουνε το μισθό τους 12 Μηνες τον χρόνο και τους ενδιαφέρει εαν εμείς οι βλάκες δουλέψουμε η οχι ? Για αυτό να προσέχετε στης εκλογές ποιους ψηφίζετε ,και μετά να ΜΗΝ παραπονιέστε για την αδιαφορία τους προς στον τόπος μας και σε εμάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/5/13 00:33

      Ακριβως ετσι, πρεπει να ξυπνησουμε καποια στιγμη οσο αγραμματοι και αν ειμαστε! Προσοχη στις εκλογες, ειναι τοσο απλο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/5/13 23:01

    Ολοι εσεις που θελετε τουρισμο δουλευετε 6 μηνες και μετα καθεστε και τα ξυνεται αφου εχει βγαλει τα αντερα σας να γδερνετε τους τουριστες και μαι εμας μαζι. Αφου θελετε να λαμπει η πολη τους 6 μηνες που καθεστε να κανετ κατι και οχι να γυρνατε απο εδω και απο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/5/13 00:30

      Δηλαδη το προβλημα πιστευεις πως ειναι ο τουρισμος κ οχι η ελλειψη πολιτισμου;Απολιτιστοι ειμαστε κ δε σεβομαστε τπτ ουτε την ιδια μας τη γλωσσα, θα μας φανε λαχανο οι ξενοι, ξυπνηστε!Οι περισσοτεροι εδω μεσα περα απο το οτι δεν σκεφτεστε, δεν ξερετε ουτε να γραφετε τα στοιχειωδη, μηπως θα ηταν καλο να ανοιξετε καμια γραμματικη ή ακομα εχω να σας προτεινω κατι καλυτερο, οσοι εχετε παιδια δημοτικου αρχιστε να διαβαζετε μαζι τους γιατι μαλλον τις κοπανες τις ξεκινησατε απο το δημοτικο, συγκεκριμενα ολες τις κανατε στο μαθημα της γλωσσας!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/5/13 00:37

      Μπαβο 12.30 χτυπησες διανα!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/5/13 12:48

      12:30 ,θυμάσαι τότε που στην Ελλάδα βάζαμε τόνους;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/5/13 02:51

    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.... ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/5/13 04:30

    εμείς ας πάθουμε χολέρα, μακάρι να έρχονται οι τουρίστες και να να τα βλέπουν όλα καθαρά ( όσο κρατά η σεζόν) , και ας μην πληρωνόμαστε εμείς οι εργαζόμενοι, οι μαγαζάτορες και οι ξενοδόχοι ναι είναι καλά και οι αλλοδαποί εργαζομενοί τους, μακάρι να μπαζόσουμε και άλλες παραλίες, να ακριβύνουμε και άλλο τα αγαθα, να βαζουμε σωλήνες να φεύγουν τα σκατά μέσα στην θάλασσα, να καίμε τα δάση, γιατί οι τουρίστες έρχονται εδώ για τις ακριβές τιμές μας, τα αλβανοσλοβενοβουλγαροαγγλικά μας, και τα φοβερά τσιμέντα που φτιάχνουμε τα ξενοδοχεία μας, σιγά μην έρθουν για τις καθαρές και μη μπαζομένες παραλίες μας, για τα όμορφα και καθαρά δάση μας, για τα αρχαία μας, για την φιλοξενία μας!!!
    Υ.Γ το να βγάζεις κέρδος από κάποιον άνθρωπο δεν λέγεται φιλοξενία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *