ροή ειδήσεων

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ

Η λαθρομετανάστευση ως πολεμική επιχείρηση της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος. Βυζαντινή διδαχή:... H υπονόμευση του εσωτερικού του εχθρού είναι ο φθηνότερος δρόμος για την νίκη. Τουρκική διδαχή: Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται μαζικά γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν δουλειά και ίσως εξαναγκαστούν σε μεγαλύτερη εξαθλίωση από αυτήν που βίωναν στην πατρίδα τους. Γιατί εισρέουν λοιπόν και γιατί δεν φεύγουν προς την υπόλοιπη Ευρώπη; Μήπως υπάρχουν άλλα σχέδια για την συνέχιση των αφίξεων και της παραμονής τους. Η απάντηση είναι απλή. Η λαθρομετανάστευση είναι οργανωμένη από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και χρηματοδοτείται από αραβικά κέντρα εξουσίας. Πρόκειται περί ενός αθόρυβου στρατού ισλαμιστών που εισέρχεται μαζικά και σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα. Οι λαθρομετανάστες έχοντας διδαχθεί από πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, στην ανάκριση που τους γίνεται, όταν και εάν συλληφθούν, αναφέρουν χώρες και πόλεις προέλευσης τις οποίες αδυνατούν να αναγνωρίσουν στον χάρτη, ενώ κατά την είσοδό τους είναι εφοδιασμένοι με χρήματα και με φωτοτυπημένο έγγραφο στο οποίο αναγράφονται τα. δικαιώματά τους! Βοήθεια προς τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας προσφέρουν και οι διάφορες ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από ξένα (Σόρρος) και ελληνικά κέντρα (ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ κλπ), που ασχολούνται με τα "ανθρώπινα δικαιώματα" και προλειαίνουν το έδαφος για την υποδοχή τους και για την ανοχή των δραστηριοτήτων τους. Η χρηματοδότησή τους συνεχίζεται και στην Ελλάδα από τα ίδια κέντρα που τους διακίνησαν προς την χώρα μας. Αλλιώς γιατί να εισρέουν χωρίς καμία ορατή μείωση του αριθμού τους μετά την οικονομική κρίση; Τι συμβαίνει και η Ελλάδα έχει γίνει το "μέλι" που τους έλκει; Η πολεμική επιχείρηση της μαζικής λαθρομετανάστευσης που διεξάγει η Τουρκία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με δραματικές συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας μας.
Τι επιδιώκει όμως η Τουρκία και ποια τα κέρδη της από αυτή την επιχείρηση;
Α) Εποικίζει σταθερά με ισλαμιστές την Ελλάδα αλλάζοντας την δημογραφία της. Αλλοιώνεται η σύνθεση του πληθυσμού και γίνεται πολυφυλετική. Χτίζεται μεθοδικά ισλαμική μειονότητα σε όλη την επικράτεια, η οποία θα ξεφεύγει από τα όρια της Θράκης, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα.
Β) Υπονομεύει την εθνική συνοχή και την κοινωνική ζωή απειλώντας τα κεκτημένα επίπεδα ευημερίας και κοινωνικής πρόνοιας του έθνους μας. Σχηματίζονται παράλληλες κοινωνίες (γκέτο) με συνέπεια την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού.
Γ) Απειλεί την δημόσια υγεία με την εισαγωγή νέων ή αγνώστων νοσημάτων και την επανεμφάνιση ασθενειών που θεωρούντο εξαφανισθείσες (φυματίωση,ελονοσία κλπ).
Δ) Δημιουργεί προϋποθέσεις αντάρτικου πόλεων με ισλαμικό μανδύα εξ αφορμής κάποιου ανύπαρκτου γεγονότος ( π.χ. σχίσιμο Κορανίου) ή κάποιας άλλης αφορμής (π.χ. γεγονότα τύπου Μανωλάδας). Ήδη στις συγκεντρώσεις τους παρατάσσονται σε ζυγούς έχοντας ομάδες περιφρούρησης με πράσινα περιβραχιόνια.
Ε) Στρατολογεί τους λαθρομετανάστες ως πράκτορες της ΜΙΤ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας) για την διενέργεια κατασκοπείας σε βάρος του ελληνικού στρατού.
Όσοι είναι τόσο αφελείς, ώστε να θεωρούν τα ανωτέρω φανταστικά παραθέτουμε μερικά στατιστικά στοιχεία από την έκθεση "Έρευνα για το πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα" του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας όπου αναφέρεται ότι ο αριθμός των μεταναστών το 2014 θα είναι 2.142.348 εκ των οποίων οι 1.219.089 μη νόμιμοι! Επίσης, αναφέρεται στην έκθεση ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2015 θα είναι περίπου 14 εκατ, εκ των οποίων ποσοστό άνω του 20% θα είναι αλλοδαποί! Είναι βέβαιο ότι υπό αυτές τις εξελίξεις της μαζικής λαθρομετανάστευσης η Τουρκία στο εγγύς μέλλον θα εμφανιστεί ως "προστάτιδα" των ισλαμιστών στα Βαλκάνια και κυρίως στην Ελλάδα, πατρονάροντας τους κατά το δοκούν. Οι λαθροκυβερνώντες, το ελληνικό κράτος ουδέποτε αντιμετώπισαν το πρόβλημα των λαθροεισβολέων από την σκοπιά της Εθνικής Ασφαλείας. Το ελληνικό κράτος δεν διαθέτει Πολιτική Εθνικής Ασφαλείας. Η Πολιτική Εθνικής Ασφαλείας περιλαμβάνει πέραν της Πολιτικής Εθνικής Άμυνας, η οποία αποβλέπει στην αντιμετώπιση εξωτερικών απειλών, και την Πολιτική Εθνικής Συνοχής. Η τελευταία σκοπεύει στην πρόληψη ενδεχόμενης διαβρώσεως της Εθνικής Ασφαλείας από μεταβολές κοινωνικής, οικονομικής και δημογραφικής φύσεως, επιπτώσεις οι οποίες εκδηλώνονται σε βάθος χρόνου. Το ελληνικό κράτος όμως αντί να ασχολείται με τα σοβαρά προτιμά να διαβουλεύεται για την ανέγερση τεμένους και για τις παρελάσεις των κίναιδων.
skeftomasteellhnika.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *