ροή ειδήσεων

Έξι βήματα για φυσική πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Είναι από τις κυριότερες ασθένειες του γυναικείου πληθυσμού.. έχει πάρα πολλές επικουρικές αιτίες.. γίνονται εκατοντάδες φιλανθρωπίες και εκστρατείες στο όνομα του.. όμως...
γιατί δεν γίνονται αναφορές από επίσημους φορείς σε απλές πρακτικές πρόληψης που μπορούν να απομακρύνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης έως και 80%;;

Εδώ είναι έξι τρόποι για να μείνετε μακριά από τη δημοφιλή βιομηχανία του καρκίνου και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τον καρκίνο του μαστού
(1) Ψέματα της βιομηχανίας καρκίνου για έγκαιρη ανίχνευση

Οι πρόωροι μέθοδοι ανίχνευσης που προωθούνται από αυτές τις «φιλανθρωπικές» ομάδες πραγματικά βοηθούν στην πρόκληση καρκίνου του μαστού. Οι μαστογραφίες εκπέμπουν εξαιρετικά καρκινογόνο ακτινοβολία. Προσθέστε αυτό στις πολλές ψευδείς μαστογραφίες που υποβάλλουν τις γυναίκες σε άσκοπη χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία. Δεν είναι λύση η πρόληψη μέσω μαστογραφίας αν δεν υπάρχει κάποια κλινική ένδειξη. Απολύτως υγιείς γυναίκες λαμβάνουν εξαιρετικά ποσά ραδιενέργειας.

Μέχρι η μαστογραφία να ανιχνεύσει τις μορφές καρκίνου, μεγαλώνουν από 8 έως 14 χρόνια . μέσα σε αυτό το διάστημα η ασθένεια έχει εξαπλωθεί στο υπόλοιπο σώμα και είναι απρόσιτη από χειρουργική επέμβαση ή ακτινοβολία. Υπάρχουν εναλλακτικές, όπως η θερμική απεικόνιση. Προφανώς δεν είναι σύσταση να αποφύγετε τη μαστογραφία, αλλά μιλήστε με τον γιατρό σας και ενημερωθείτε για όλες τις εναλλακτικές. Οι θερμικές εικόνες είναι ασφαλείς και είναι σε θέση να αντιληφθούν τους όγκους κατά τη έναρξή τους. Μετά την ανίχνευση, πιο επικίνδυνες αναλύσεις μπορεί να χρειαστούν για μετρητικούς σκοπούς.
(2) Διατροφικά προληπτικά μέτρα

Το 'βαρύ' κόκκινο κρέας και η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.


Οι περισσότεροι γιατροί δεν προειδοποιούν για την κατανάλωση ζάχαρης, ακόμη και μετά την ανίχνευση του καρκίνου. Αγνοούν το γεγονός ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με τη ζάχαρη. Οι συνθετικές, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες προκαλούν άλλα σοβαρά προβλήματα, επίσης, όμως η Stevia και το μέλι είναι εντάξει.

Καταναλώστε μεγάλες ποσότητες πράσινων και σταυρανθών λαχανικών μαζί με άφθονες ποσότητες πράσινου τσαγιού. Χρησιμοποιείτε μόνο έλαια οργανικής ψυχρής έκθλιψης, όπως το ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, ή τα έλαια καρύδας. Αποφύγετε τα επεξεργασμένα, υδρολύμενα γεμάτα trans-λιπαρά όξινα έλαια και το έλαιο canola.

Κάντε μια προσπάθεια να αποφύγετε τα fast foods και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα περισσότερα από τα οποία περιέχουν Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ). Έχετε δει τους όγκους στα ποντίκια που τρέφονται με ΓΤΟ;
(3) Αποφύγετε τους καρκινογόνους ρύπους


Ο καπνός από το τσιγάρο σας ή από το τσιγάρο άλλων, περιέχει μία από τις χειρότερες καρκινογόνες ουσίες, το κάδμιο. Όπως και πολλές μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σήμερα. Βεβαιωθείτε ότι φυλάσσονται καλά και ότι τις πετάτε στα σωστά απορρίμματα όταν αυτές τελειώσουν.

Το καυσαερίων από τα βενζινοκίνητα οχήματα περιέχει επίσης καρκινογόνες ουσίες. Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση οδηγώντας το αυτοκίνητό σας με κλειστά παράθυρα και ανακυκλώνοντας τον εσωτερικό αέρα, σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Φυσικά φυτοφάρμακα και εντομοκτόνα είναι επίσης διαθέσιμα για να αντικαταστήσουν τα συμβατικά τοξικά.
(4) Αποφύγετε τις τοξίνες
Τα περισσότερα εμπορικά καλλυντικά περιέχουν καρκινογόνες ουσίες όπως parabens και φθαλικούςεστέρες. Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν αλουμίνιο, το οποίο είναι τοξικό και καρκινογόνο. Αγοράστε φυσικά καλλυντικά σε τοπικά καταστήματα υγιεινής διατροφής σας. Κάντε το ίδιο για τα αντηλιακά, τα οποία πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε ακραία ηλιοφάνεια.

Χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά απορρυπαντικά για τα ρούχα σας, και να αναζητείστε καθαριστήρια με εναλλακτική τεχνολογία, χωρίς υπερχλωροαιθυλένιο (non-perc). Όλες οι κανονικές εμπορικές ουσίες είναι καρκινογόνες. Χρησιμοποιήστε μόνο φυσικά εντομοαπωθητικά σπρέι ή έλαια.
(5) Συμπληρώματα διατροφής


Ελέγξτε όλες τις θρεπτικές βιοδιαθεσιμότητες στον οργανισμό σας. 
Το σώμα είναι φτιαγμένο με προδιαγραφές δισεκατομμυρίων ετών. και πιστέψτε μας δε φτιάχτηκε για να δουλεύει με χημικά και πετρελαιοειδή. Διατηρείστε υψηλό το επίπεδο βιταμίνης D3 στο αίμα σας (και όχι της D2) για να αναστείλετε την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Θα πρέπει να εκτίθεστε απευθείας στην ηλιακή ακτινοβολία σε μέτριες ποσότητες, χωρίς γυαλί ανάμεσα σε εσάς και τον ήλιο.

Ανεξάρτητες μελέτες δείχνουν ότι τα επίπεδα βιταμίνης D3 στο αίμα που μετριούνται με το τεστ 25(OH)D θα πρέπει να είναι πάνω από 50 ng/ml. Μερικοί προτείνουν 60 έως 80 ng/ml για την προστασία έναντι του καρκίνου. Οι συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες (RDA) της συμπλήρωση με D3 των 600 έως 800 IU δεν είναι αρκετές. Μπορεί να χρειαστεί από 4.000 έως 10.000 μονάδες ή και περισσότερο από φυσικά συμπληρώματα D3 για να φτάσουν τα επίπεδα στο αίμα σας, εκεί που θα πρέπει να είναι.

Άλλα χρήσιμα συμπληρώματα περιλαμβάνουν τη βιταμίνη C και το συνένζυμο Q10, και άλλα αντιοξειδωτικά. Η συμπλήρωση με ρεσβερατρόλη μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη των παραγόντων που αυξάνουν τα οιστρογόνα, οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε καρκίνο αλλά και προκαλούν ορμονικές ανισορροπίες.
(6) Κρατήστε τις ορμόνες σας ισορροπημένες


Τα αντισυλληπτικά χάπια, η BPA στα πλαστικά δοχεία τροφίμων και σε εσωτερικές επενδύσεις δοχείων, καθώς και οι θεραπείες υποκατάστασης με συνθετικές ορμόνες (HRT) μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πύλες για τον καρκίνο του μαστού ανατρέποντας την ισορροπία των ορμονών σας.
Αποφύγετε τα.
Υπάρχουν δεκάδες πράγματα τα οποία πρέπει να ακολουθούμε και να βάλουμε στη ζωή μας για να εξαλείψουμε τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του στήθους. Ειδικά οι γυναίκες που βρίσκονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου

Δεν είναι τιμωρία το να αποφύγουμε ορισμένες τροφές.. είναι φυσική επιλογή.

Δεν είναι αντικοινωνική η μη χρήση αποσμητικού σε μεγάλες δόσεις.. πρέπει να ιδρώνουμε, είναι τρόπος αποτοξίνωσης.

Δεν είναι συνωμοσιολογία η ακτινοβολία της αξονικής τομογραφίας.. μία αξονική σε ένα κοινό μηχάνημα αντιστοιχεί σε περισσότερες από 600 ακτινογραφίες!!!

Δεν είναι μαγκιά το κάπνισμα.. αν το σώμα μας μετέφραζε τις επιπτώσεις μίας μόνο τζούρας μέσω του πόνου που νιώθει, κανείς δε θα κάπνιζε. Δυστυχώς ο πόνος αυτός καλύπτεται από την . ευχαρίστηση.

Δεν είναι "εναλλακτική" η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής.. το χώμα που μεγαλώνουν οι τροφές μας είναι πλέον άδειο. Ένα πορτοκάλι υποτίθεται ότι δίνει έως και 100mg βιταμίνης C. Όχι πια. Ζήτημα είναι να παίρνουμε 15-20 mg ημερησίως. Και να φανταστείτε ότι ένας άνθρωπος με το σύγχρονο τρόπο ζωής χρειάζεται τουλάχιστον 2.000 mg ημερησίως. Δηλαδή 100 πορτοκάλια.
Είναι όμως εγωιστικό να μην προσέχουμε ένα από τα πλέον πολύτιμα όργανα για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους
nutrilabs.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *