ροή ειδήσεων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΟΠΗΤΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ
ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ

Κύριε Καλοπήτα αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε καταλλήλως στα γραφόμενα... της επιστολής-απάντησης την οποία κοινοποιήσατε σήμερα την 23η Μαίου 2013 σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ.

Δεν πιστεύουμε ότι είναι ποτέ δυνατόν ο κοινοτικός εκπρόσωπος ή ο οποιοσδήποτε αιρετός αντιπρόσωπος του Δήμου Ροδίων στην περιοχή Αφάντου να εκφράζεται και να καταφέρεται εναντίον των δημοτών (οι οποίοι είναι ουσιαστικά αυτοί οι οποίοι τον εξέλεξαν θεωρώντας τον άξιο εκπρόσωπο τους ) με αυτόν τον επιεικώς απαράδεκτο τρόπο. Όπως πολύ σωστά γράψατε εσείς στην επιστολή σας ο εκπρόσωπος του δήμου πρέπει να δέχεται την όποια κριτική του ασκείτε από τον λαό.Χαρακτηρισμοί όπως ανιστόρητοι και δουλοπρεπείς δεν αρμόζουν της θέσεως την οποία κατέχετε και προπάντων δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με αποκλειστικά δική σας υπαιτιότητα. Νομίζετε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι το ποιος ρυμοτόμησε τον οικισμό Κολυμπίων ή ποιος φύτεψε τους ευκαλύπτους και το αναφέρετε ως πρώτο και μείζον θέμα στην επιστολή σας; Αν ναι τότε συγγνώμη αλλά είσαστε βαθιά νυκτωμένος. Η ουσία είναι ότι είναι σωστά ρυμοτομημένη η περιοχή, τώρα αυτό εάν το έκαναν οι Ιταλοί, οι Γερμανοί ή οι Έλληνες λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο τον οποίο εσείς χαρακτηρίσατε ανιστόρητο(σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και τα μέλη του συμβουλίου). Όσο για το χαρακτηρισμό δουλοπρεπείς θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι μόνο αυτό δεν είμαστε και το αποδεικνύουμε καθημερινώς.

Όσον αφορά τώρα τον ειρωνικό σας χαρακτηρισμό ‘’πολυπληθείς καταστηματάρχες’’ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο σύλλογος απαρτίζεται από 52 εκπροσώπους καταστημάτων σε σύνολο 75 ενεργών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Προσθέστε επίσης σε αυτούς και τους συλλόγους ΤΑΞΙ, οδηγών τουριστικών λεωφορείων, ξενοδόχων ,το σύνολο των ξενοδοχουπαλλήλων ,μόνιμων κατοίκων , οδηγών φορτηγών οχημάτων τροφοδοσίας καθώς και όσους δραστηριοποιούνται στη περιοχή και οι οποίοι ασπάζονται πλήρως τις θέσεις του συλλόγου μας με σχετικές τους επιστολές τις οποίες έχετε ήδη λάβει. Οπότε κύριε Καλοπήτα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο χαρακτηρισμός ’’ πολυπληθείς’’ τον οποίο χρησιμοποιήσατε από ειρωνικός μετατρέπεται αυτομάτως σε πραγματικός.

Έχετε επίσης την εντύπωση, πολύ απλά διότι οι φορές που έχετε επισκεφθεί τα Κολύμπια είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ,ότι με τις πινακίδες που τοποθετήσατε η κυκλοφοριακή κατάσταση έχει βελτιωθεί όμως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και πάλι κάνετε λάθος διότι έχετε μετατρέψει την περιοχή σε ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ!!!! Το ότι πριν δεν υπήρχε σήμανση πράγμα απαράδεκτο και το οποίο βαραίνει όλους τους κατά καιρούς αιρετούς άρχοντες του τόπου δεν δημιουργούσε το χάος που δημιουργήσατε εσείς διότι πολύ απλά ο οποιοσδήποτε επισκέπτης ρωτούσε πληροφορίες για το πώς θα βγει από τα Κολύμπια η απάντηση ήτανε παντα μια…..ΤΕΡΜΑ ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ …για οποιονδήποτε προορισμό. Τώρα με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να ενημερώσεις τον επισκέπτη πως θα φύγει από τα Κολύμπια θα πρέπει να απαριθμήσεις 15 διαφορετικές κατευθύνσεις και πινακίδες.

Φτάσατε σε σημείο να καταφερθείτε ακόμα και εναντίον των ξενοδόχων αγνοώντας το μέγεθος της συμβολής τους στην ραγδαία ανάπτυξη της περιοχής μας .

Τέλος για να δικαιολογήσετε την ανικανότητα σας ως εκπρόσωπος του δημοτικού διαμερίσματος Αφάντου για τη μη πραγματοποίηση έστω ενός πραγματικού έργου υποδομής στην περιοχή μας ρίχνετε το φταίξιμο σε φουρτούνες και φυσικές καταστροφές. Περί ανέμων και υδάτων δηλαδή.

Καλούμε τον Δήμαρχο Ροδίων Κο Κουσουρνά να πάρει θέση και να μας ενημερώσει εάν όντως συμφωνει με την γενικότερα εριστική συμπεριφορά του εκπροσώπου του Κου Καλοπήτα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Με εκτίμηση για το
Σωματείο καταστηματαρχών και ελεύθερων επαγγελματιών Κολυμπίων
Το Δ.Σ

Κολύμπια 23 Μαϊου 2013



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/5/13 18:35

    ΤΟΝ ΑΛΟ ΤΟΝ ΒΡΟΜΟΠΑΣΟΚΟ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/13 18:48

    xeste ton ton malaka pou tou apantate kiolas to kathiki....oust re axriste....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/5/13 19:54

    πρωτα απ ολα όποιος θέλει να βρίζει και να σχολιάζει καλύτερα να το κάνει επώνυμα.Νομίζω ότι είναι τελείως ανήθικο να βρίζεις και να κατηγορείς ανώνυμα.Δεύτερο εάν θυμάμαι καλά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις συναποφασίστηκαν με τους εκπροσώπους που τώρα αντιδρούν και εννοώ τυην ένωση ξενοδόχων τους εκπροσώπους ταξί το Κτελ (αυτά είναι καταγεγραμμένα σε πρακτικό της Κοινότητας).Τρίτο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση και εάν υπάρχαν αντιρρήσεις γιατί δεν τέθηκαν τότε αλλά έρχονται τώρα να διαμαρτυρηθούν.Τέταρτο τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν τις αποφάσισε ο κ. Καλοπήτας για τον οποίο καταφέρεστε προσωπικά (ίσως για άλλους λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε) αλλά το Δημοτικό Κοινοτικό Συμβούλιο (πενταμελές) και στην συνέχεια εγκρίθηκε από άλλους φορείς έγινε μελέτη και ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Γιατί λοιπόν τόση λάσπη και οργή εναντίον του κ. Καλοπήτα? αυτός αποφασίζει για όλα? Αυτός είναι ο ιθύνων νους όπως τον αποκαλείτε? Μήπως αποσκοπείτε κάπου αλλού? Μήπως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εσείς συναποφασίσατε είναι η δικαιολογία για να ρίξετε λάσπη σε κάποιον που ίσως δεν ικανοποίησε κάποια άλλα συμφέροντα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/13 20:56

      κοιταξε να δεις αγαπητε.....ανωνυμε!

      εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ουτε αν το συμβουλιο το ηξερε ουτε αν οι ξενοδοχοι το ηξεραν ουτε τιποτα....εγω αυτο που ξερω ειναι οτι για να παω στη δουλεια μου θα πρεπει να κανω 50 ζιγκ ζαγκ και να προσεχω κιολας παρα πολυ μη μου πεταχτει κανεις που παει παρανομα και με σκοτωσει.εδω ο κοσμος χανεται κι εσυ μας λες αν οι αλλοι αποσκοπουν αλλου και ριχνουν λασπη για αλλα θεματα!!ρε ποιος ειναι ο προεδρος εδω στα αφαντου? ειναι ο καλοπητας ειναι ο διακοσταματιου ποιος ειναι και που στο διαλο ειναι ?? που ειναι ρε η δημοτικη αστυνομια να βαλει μια ταξη? εχει τοσες μερες που σας λενε οτι θα σκοτωθουν ανθρωποι κι εσεις δεν φροντισατε να στειλετε εστω ενα αστυνο της δημοτικης...τι να μας πεις τωρα ρε φιλε επιασες κι εγραψες ενα κατεβατο εδω περα για να δικαιολογησεις τι? τα αδικαιολογητα? η επιστολη που εγραψε χθες και δημοσιευσε ο εν λογω κυριος το μονο που εβγαζε ηταν ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!!!!!!!!!!! ατε κανε μας τη χαρη !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/5/13 22:19

      EAN ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ Ο ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2013 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΕΠΕΙΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΘΥΝΩΝΤΑ ΝΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/5/13 17:14

      Εδω κάθε μερα μας περνανε , εξευτελιστικά μετρα και χαρατσια και σεις ασχολειστε με κυκλοφοριακες ρυθμισεις ,
      Αληθεια γνωριζα οτι εκει στα αφαντου εισται πολυταλαντοι , αλλα δεν ηξερα οτι
      οι μεταφορές ειναι το φόρτε σας.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/5/13 20:29

    na ipotheso pos ise o kirios kalopitas; na se rotisp katti...exeis erthi pote sta kolimpia;pou zeis;exeis dei ti kanate;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/13 17:18

      Τι πινεις και δεν μας δινεις , !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/13 19:03

      esi exeis paei pote na deis pos einai?
      stin ellada theloume politikous na min kanoyn tipota ,
      Mporeis kyrie koysoyrna na pareis k alla metra. ?
      malakia soy poy asxolithikes... apo oti fainetai den prepei na asxolisai me afantenous.
      an den ekanes tpt den tha se katigorouse kaneis.
      prwsopika mou tin dinoyn ta koproskila pou epeidi variountai na kanoyn zigk zagk protimane na mas patisoyn.
      Mporeis kyrie dimarxe na steileis na klisoyn epiteloys toys anomous mesa
      h na apefthinthoume stin xrisi aygi.?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/5/13 21:19

    Αν ήμουν ο κ.Καλοπήτας δεν θα είχα πρόβλημα να απαντήσω επώνυμα.Είμαι κάτοικος Αφάντου κάτοικος και όχι ψηφοφοφόρος παρακαλουθώ το θέμα από κοντά γιατί με ενδιαφέρειο ο τόπος που ζω και αγαπώ. Εχω παρακολουθήσει όλη την διαδικασία από την αρχή εώς το τέλος και γνωρίζω τα πάντα εκ του έσω. τώρα αν το γυρνάμε στην δημοτική αστυνομία και στην αναρχία που επικρατεί εκεί ναι συμφωνώ πρέπει να μπει τάξη και να επιληφθούν τα αρμόδια όργανα. Αλλά ακόμη κι αν θέλατε να είσασταν ενημεωμένοι θα μπορούσατε να ζητήσετε την αλληλογραφία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας Δημοτικής και Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου προκειμένου να επιληφθούν επί του θέματος. Βρείτε λοιπόν άλλους τρόπους να κτυπήσετε τον κάθε Καλοπήτα και όχι ρίχνοντας λάσπη έτσι απλά για να λέμε. Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να απαντήσει γιατί δεν υπήρχε λόγος. Αλλά μην ξεχνάτε ότι η γκρίζα διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Στο τέλος οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποδειχθούν σωτήριες για τα Κολύμπια και την δόξα θα την όικειοπειηθεί ο Καλοπήτας και ας μην ήταν αυτός που το σκέφτηκε και το αποφάσισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/5/13 23:25

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ! ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ?
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ? ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ!! ΒΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ? ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΟΠΙΤΑΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/13 00:29

      ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΕ ΤΥΡΟΚΕΦΤΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΔΙ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!!!!!
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΡΟΚΕΦΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ.....

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/5/13 23:55

    Ευγε στο σωματείο καταστηματαρχών και ελεύθερων επαγγελματιών Κολυμπίων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/5/13 08:51

    Τωρα μολισ ειδα το κειμενο των καταστηματαρχων και στην εφημεριδα!
    εε αυριο θα δουμε απαντηση παλι του μεγαλου? Καλοπιτα? αληθεια ο Σαββας ο Διακοσταματιου που είναι? αυτοσ γιατι δε μιλαει? να υποθεσω οτι εχει λιγη τσίπα ακόμα? δυσκολο.... καποιο λακκο εχει η φαβα!
    επισης εγω λεω να σταματησουν οι ανακοινωσεις και να αρχισουν τα εργα! αγαπητοι δουλοπρεπεις και πολυπληθεις καταστηματαρχες και να πατε και μαζινα φτιαξετε τα ρεζιλικια που κανατε εσεις πολιτικαντζες του αφαντου αδολοι και πλουλαριστες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/5/13 09:02

    και γιατι βρε μαλακα επρεπε να γινουν κυκλοφοριακεςρυθμησεις στα κολυμπια πιος παραπονεθηκε ποτε για το κυκλοφοριακο. ο κοσμος τωρα υστερα απο τοσα χρονια ευτυχως εστω και αργα ξυπνησε και ξερει πια οτι γινονται μελετες για ανουσια εργα και μολις εγκριθουν τα κονδυλια εχει ανοιξει ο δρομος να κανουμε νομιμα πια την αρπαχτη μας ετσι γινοταν παντα αλλα απο οτι φαινετε ολοι οι πασοκοι το κατεχετε καλα το αθλημα αν δεν εισαι λοιπον ο καλοπιτας οπως αναφερεις εισαι καποιο μελος της συμμοριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/5/13 09:24

    Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ Ο ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙΔΙΑΛΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΟΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/13 19:06

      MALLON VLEPEIS POLI ANITA , ESI

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/13 19:11

      Κρατήστε επιτέλους ένα επίπεδο στο διάλογο!
      Κι εμένα μου φαίνεται πάντως καλύτερα οι μονοδρομήσεις να ήταν ανάποδα.
      Τελος πάντων ρε παιδια θα δείξει αν εξυπηρετούν τα μέτρα και αν γίνουν ατυχήματα να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι , είτε οχηματα που παν ανάποδα είτε οι αρχές.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24/5/13 13:14

    Κύριοι του Σωματείου των καταστηματαρχών, κατ'αρχήν μπράβο σας για την ευθύτητα των λόγων σας και δεύτερον σε λάθος άνθρωπο απευθύνεστε (κύριον Κουσουρνά) καθότιν όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον αντιδήμαρχό και πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ με την παντρεμένη υφιστάμενή του, ούτε κάν είχε τόσο αυτός όσο και σύσσωμο του δημοτικό συμβούλιο το σθένος να τον "παραιτήσουν" ως όφειλαν για λόγους ηθικούς και μόνο. Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/5/13 07:58

    ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ....ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΚΑΛΟΠΙΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΓΩΠΑΘΕΣ ΑΤΟΜΟ...ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...Κ.ΚΑΛΟΠΙΤΑ....ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ...ΤΑ ΧΟΡΤΑ...ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΙΕΣ ...ΤΙΑΠΑΡΑΛΙΕΣ...ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Κ.ΚΑΛΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ..... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/13 18:39

      καταρχην αφου θελεις φιλε να ρθει η αστυνομια να επιβαλει την ταξη που συμφωνω απολυτα, ας ερθει
      να γκρεμισει και τις παραγκες που κτισατε εσεις οι αθωοι καταστηματαρχες
      . θελετε και ποιοτικο τουρισμο , που στην παραγκα των καραγκιοζηδων.?
      Και αφου εσεις στηριζεται την δημοτικη κοινοτητα και εισται κατα τα αλλα καθως πρεπει γιατι δηλωνεται μαγαζι 30 τετραγονικα και εχετε 100?
      Υπερ του μονοδρομου αλλα οχι προς τα μαγαζακια σας , αναποδα να δουλεψουν και αλλοι μη παραγκουχοι!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/5/13 16:56

      ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ , ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ . ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΥΠΣΡΑΝΩ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος25/5/13 08:01

    .....ΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ... ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ Κ.ΚΑΛΟΠΙΤΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/5/13 00:09

    Ο Δήμαρχος Ρόδου όπως και ο πρόεδρος αφάντου είναι πολιτικοί μηχανικοί , ο κόσμος τους ψήφισε για να λάβουν μέτρα, αφήστε τους λοιπόν να τα εφαρμόσουν , ούτως η άλλως θα κριθούν για τις επιλογές τους. Τώρα εάν αγαπητοί συμπολίτες πιστευέτε ότι είσται ικανότεροι σε θέματα κυκλοφοριακων ρυθμίσεων από 2 πολιτικούς Μηχανικούς και από έναν πρώην πρόεδρο τεχνικού επιμελετηρίου Δωδεκανήσου τι να πώ?
    Μπορειται να καταθέσετε τις μελέτες σας , αλλά και πάλι αμφιβάλλω εάν μπορείται να συνενοηθήται μεταξύ σας , γιατι τα συμφέροντα που εκπροσοπείται είναι καθαρά ατομικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/5/13 09:38

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ??Ο ΚΑΛΟΠΙΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗΚΤΙΚΑ!!ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/5/13 11:24

    ΑΝΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΒΓΑΛΕ? ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΙΔΕΟΥΣ . ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ , ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/5/13 13:04

    ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ Ε ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/5/13 17:48

    ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ....ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ...... ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.....ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.....Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ.....ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/5/13 17:56

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΤΥΧΟΣ !!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 700 euro !!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΤΕ!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *