ροή ειδήσεων

Χωρίς περιπολικά και αστυνομικούς η Ρόδος

Χωρίς περιπολικά έχει μείνει το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου γεγονός που δυσκολεύει το έργο των Αρχών να αντιμετωπίσουν το όποιο πρόβλημα προκύψει....

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», την προηγούμενη εβδομάδα το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου το οποίο επιλαμβάνεται σοβαρά περιστατικά και καταγγελίες, δεν διέθετε ούτε ένα περιπολικό εν κινήσει! Όλα τα οχήματα του τμήματος χρειάζονται είτε επισκευή είτε συντήρηση, η οποία για να γίνει θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες σε κεντρικό επίπεδο καταρχήν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια κατάσταση βρίσκονται σχεδόν όλες οι υπηρεσίες της αστυνομίας της περιοχής, ενώ το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο στα χωριά, όπου όχι μόνο δεν υπάρχουν περιπολικά, αλλά ούτε και αστυνομικοί.

Ερωτηθείς για το θέμα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Ανδρουλάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εκτός από τις διάφορες «επιχειρήσεις» στις οποίες χρησιμοποιούμε τα δικά μας οχήματα, σε λίγο θα μας ζητηθεί να τα βάζουμε και στη βάρδια μας».

Πρόκειται για ένα θέμα ιδιαίτερης σημασίας καθώς αφορά την ασφάλεια των πολιτών, η οποία δεν μπορεί να διασφαλιστεί με τους λιγοστούς αστυνομικούς που υπάρχουν στην περιοχή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός πως μόλις 18 άτομα θα αποσταλούν ως ενίσχυση για το αεροδρόμιο της Ρόδου, 6 για το αεροδρόμιο της Κω, την ώρα που στην Κέρκυρα θα σταλούν 60 αστυνομικοί.

Συνολικά στο νησί της Ρόδου υπηρετούν 270 αστυνομικοί, σε επτά νησιά της περιοχής μας 360, όταν στην Κέρκυρα 380 άτομα στελεχώνουν μόνιμα τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και στη Μυτιλήνη 400!

Αναφερόμενος στην κατάσταση αυτή ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Μανώλης Ανδρουλάκης επεσήμανε για ακόμη μία φορά πως «όλοι οι φορείς του τόπου θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα αυτό προκειμένου από κοινού να αντιμετωπιστεί η δημιουργηθείσα κατάσταση, γιατί το αντίθετο το πληρώνουμε όλοι».
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/5/13 17:11

    vre na fugoume apo tin ellada, na zitisoume aneksartisia na deis pws ola ftoiaxnontai, tha trexoun meta oloi apo pisw mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/13 17:13

    και γιατι δεν μπορει να συνεργαστει ο στρατος με την αστυνομια..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/5/13 17:30

    εισαι καμενος ρε!! ακου εκει να βγει ο στρατος στους δρομους, τι εχουμε χουντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/5/13 17:39

    Ο στρατός??????? χαχαχαχαχαχα για ποιον στρατό μιλάς ρε φιλε τον ανύπαρκτο??? δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι σχεδόν τα περισσότερα τα έχουν κλείσει για να τα κάνουν φοροφυλακες??? και εδώ στην Ρόδο πιστεύεις ότι έχουμε στρατό? όση δύναμη είχαμε πριν από 20 χρονια σε ένα μονο τάγμα, τώρα ο ίδιος αριθμός είναι σε ολόκληρη την Ρόδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/5/13 17:41

    παιδια μια χραπα χρουπα μπερεττα σε καθε σπιτι και ειμαστε μια χαρα.
    αμα η πολιτεια δεν μας προστατευει θα προστατευτουμε μονοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/5/13 17:46

    kai ola afta ta mpatsika pou exi stous dromous ka8e mera ti ine ?
    akoma kai agrotiko mpatsiko exoune ... kai den kanw plaka :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/5/13 19:42

    Εγω προχτες ειδα ενα πολυτελες Nissan Τζιπακι περιπολικο και τρελαθηκα!!!! Ο αλλος που λεει για τον στρατο τι να πουμε??? Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/5/13 23:40

    Μήπως κάποιες "ενώσεις" (ξενοδόχων ας πούμε, ή Λαϊονς) να έπερναν κάποια πρωτοβουλια να επισκευαστούν τα περιπολικά? Μήπως η ένωση μηχανικών αυτοκινήτων να επισκεύαζε δωρεάν τα περιπολικά αυτά? Είναι προς το συμφέρον όλων μας. Φυσικά δεν ομιλώ για την εκκλησία..... αυτή τον χαβά της..... ούτε καν συγκινήθηκε από την αντίδραση της εκκλησίας της Κύπρου να συμβάλει στο πρόβλημά της. Αλοίμονο άλλωστε. Τα ιερά χρήματα (και μαύρα, απάτες με δωρεές, αδήλωτες καταθέσεις ιεραρχών κτλ) ανοίκουν μόνο στην εκκλησία όπως και οι off-shore της (δες μονή Βατοπεδίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/5/13 23:43

    Διά να είναι η Φυλή εις το χάλι που είναι, φανερόν οτι οι τωρινοί Έλληνες είσθε οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ Περικλής Γιαννόπουλος 1870-1910

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *