ροή ειδήσεων

Πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου οι Παγκορασίδες της Τελχινίδας (φώτο)

Αήττητες και μάλιστα χωρίς να χάσουν ούτε σετ οι Παγκορασίδες του ΡΣΦΠ Τελχινίς αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Αν και προπονούνται αποκλειστικά.... όλο το χρόνο στην άμμο οι μικρές αθλήτριες μπιτς βόλεϊ της Τελχινίδας τα κατάφεραν θαυμάσια και στα παρκέ των κλειστών γηπέδων της Ρόδου και της Κω νικώντας όλους τους αντιπάλους τους με 3-0 σετ. Η επίδοσή τους αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς πως εκτός από δύο αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 1998 όλες οι υπόλοιπες μπορούν να αγωνισθούν και την επόμενη χρονιά στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Την Κυριακή (26/5) οι παγκορασίδες της Τελχινίδας ολοκλήρωσαν αήττητες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην κατηγορία κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου.

Στο τελευταίο ματς δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στο Ήλιο Ιαλυσού και νίκησαν με 3-0 σετ.

ΡΣΦΠ Τελχινίς - ΑΣ Ήλιος 3-0 σετ σε 49΄ (25-16 σε 22΄, 25-09 σε 12΄ και 25-10 σε 15΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Νικολέτα Αμορανίτη, Αγγελίνα Κώτη, Βάλια Παρασκευά, Ελεάννα Κωσταντάκη, Λώρεν Γεροσάββα, Μαρία Οικονόμου, Ντιλέκ Χουσεΐν, Φεράχ Ντουμάνογλου, Γεωργία Λεσιώβα, Ανθή Γκίκα, Αγγελική Καραμούζη, Ελβίρα Ζέρβα, Νάταλι Θεοδωροπούλου, Εριέτα Μπατζία και Μαρία Χαραλάμπους.

Ήλιος: (Δημήτρης Δοξάκης) Δέσποινα Μουσάδη, Αναστασία Σφήκα, Ελίζαμπεθ Ράιου, Σοφία Σωρρά, Ιωάννα Σταματιάδη, Αγγελική Κάννινγκχαμ, Κυρ. Χρυσανθακοπούλου και Κατερίνα Ισκα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Σταύρος Γκέκας και η Μαρίνα Μάντζιου.

Απονομές σε Παγκορασίδες και Παμπαίδες

Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς΄ βράβευσε τις αθλήτριες της ομάδας των Παγκορασίδων για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο πρόεδρος του ΔΣ της Τελχινίδας και Γεν. Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής βόλεϊ Στάθης Μαθιουδάκης απένειμε στις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου χρυσά μετάλλια και κύπελλο. Στην ομάδα των παμπαίδων η Κατερίνα Παυλίδη, υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Τελχινίδας, απένειμε τα μετάλλια για την κατάκτηση της 2η θέσης στα Δωδεκάνησα.
liberovolley11

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *