ροή ειδήσεων

Ετοιμάζουν σφαγή στη Συρία.

Οι Ρώσοι έστειλαν τους S-300 ,οι Αμερικάνοι ετοιμάζουν βομβαρδισμούς.
Οι ΗΠΑ εμφανίζονται αποφασισμένες να εμπλακούν άμεσα στο συριακό ζήτημα,σχεδιάζοντας...
στρατιωτική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία, παρότι πλέον υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι οι S-300 βρίσκονται ήδη στην κατοχή του καθεστώτος Άσαντ.

Η ευρεία συμμετοχή της Χεζμπολάχ στις επιχειρήσεις ανακατάληψης εδαφών της συριακής επικράτειας, είναι καταλυτική, και έχει οδηγήσει τους ισλαμιστές σε αδιέξοδο, οπότε χρειάζεται κατεπείγουσα επιχείρηση διάσωσης από το"ιππικό".

Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα έχει ζητήσει από την Πεντάγωνο να εκπονήσει σχέδια για μια στρατιωτική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία, αποκαλύπτουν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή της "Διάσκεψης - Γενεύη 2" για τη συριακή κρίση.

Πιθανότατα αυτή η δήλωση να είναι απλά μια ακόμα κίνηση στο πλαίσιο των ψυχολογικών πιέσεων που ασκουν η ΗΠΑ από τη μια πλευρά, και η Ρωσία από την άλλη.Άλλωστε μια επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνια εμπλοκή, που στην παρούσα συγκυρία, είναι πολύ αμφίβολο, εάν θα μπορούσε να την αντέξει η καταχρεωμένη αμερικανική οικονομία.

Την ίδια ώρα, οι ισλαμιστές αντάρτες κάνουν λόγο για "επέλαση" της Χεζμπολάχ στην Συρία επιβεβαιώνοντας έτσι την βαρύτητα της συμμετοχής της στο πλευρό του Άσαντ. Σε συνέντευξή του στο βρετανικό δίκτυο BBC, o επικεφαλής του "Ελεύθερου Συριακού Στρατου", στρατηγός Σελίμ Ιντρίς, καταγγέλλει τους μαχητές της σιιτικής οργάνωσης για "εισβολή στη χώρα του Μπασάρ Αλ ΑΣαντ προκειμένου να πολεμήσουν στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων προσθέτοντας επίσης πως ο αριθμός τους ξεπερνά τις επτά χιλιάδες στην πόλη Κουσείρ όπου τα τελευταία 24ωρα διεξάγονται σφοδρές μάχες μεταξύ ανταρτών και των κυβερνητικών δυνάμεων".

Από την πλευρά της, η Γαλλία εκτιμά ότι ο αριθμός των μαχητών της Χεζμπολάχ στη συριακή πόλη υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις χιλιάδες.

Και οι δύο εκτιμήσεις επιβεβαιώνουν τον Χασάν Νασράλα, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει το καθεστώς ενάντια στην Αλ Νούσρα - Αλ Κάιντα, "μέχρι τέλους" με όλες τις δυνάμεις της οργάνωσης.

Ήδη, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει ζητήσει από την οργάνωση του Λιβάνου να αποσύρει άμεσα τους μαχητές της από το συριακό έδαφος ενώ ο ΟΗΕ έσπευσε να καταδικάσει την ανάμιξη "ξένων μαχητών" στη Συρία.

Εδώ φυσικά έχουμε το γελοίον του πράγματος. Ο ΟΗΕ καταδικάζει την οργάνωση για ανάμειξη σε μια σύγκρουση που δεν την αφορά, αλλά δεν βγάζει λέξη για τις 29 εθνότητες που έχουν έρθει από όλον τον πλανήτη, πολεμούν στο πλευρό των ισλαμιστών, και σφάζουν αδιακρίτως ελληνορθόδοξους χριστιανούς, και αλεβίτες (Οι οποίοι είναι σιιτική αίρεση με μείγμα χριστιανικών δοξασιών, καιως εκ τούτου φίλα προσκείμενοι στους χριστιανικούς πληθυσμούς. Σημειώνουμε ότι μεγάλη αλεβίτικη μειοψηφία της τάξης των 12 εκατ. υπάρχει και στην Τουρκία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την συριακή κρίση)!

Και το καλύτερο έρχεται λίγα 24ωρα μετά την άρση του ευρωπαϊκού εμπάργκο για παράδοση όπλων στη Συρία, η "ανεξάρτητη" ομάδα ερευνητών του ΟΗΕ κάνει λόγο για όλο και περισσότερες φρικαλεότητες στον εμφύλιο από τις δύο πλευρές αφήνοντας να εννοηθεί πως η επικείμενη έκθεση για την κατάσταση στη χώρα «θα είναι τρομακτική». Μετά τις φρίκες που είδε η δυτική κοινή Γνώμη, στα βίντεο των ισλαμιστών, οι δυτική προπαγάνδα έξυπνα σκέφτηκε, "να τους κάνουμε να φαίνονται όλοι ίδιοι".

Ο επικεφαλής της ομάδας ερευνητών, Πάουλο Πινιέρο, ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχουν καταγραφεί τρομακτικά εγκλήματα και από τις δύο πλευρές, σημειώνοντας πως εκείνα του καθεστωτικού στρατού είναι μεγαλύτερης κλίμακας.Σε καμμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι στην πλευρά Άσαντ βρίσκονται "άγγελοι", αλλά καρδιές δεν τρώνε, μητροπολίτες δεν απαγάγουν,εκκλησίες δεν έκαψαν, και ελληνορθόδοξα χωριά δεν εξαφάνισαν από τον χάρτη.

Έχει μείνει «μία μειονότητα ανταρτών με δημοκρατικό υπόβαθρο που πιστεύουν στο "συριακό μωσαϊκό" και θέλουν ένα κράτος για όλους» ανέφερε, όπως μεταδίδει το Reuters, ο Πινιέρα μιλώντας στο Παρίσι.

Από όλα όσα είπε ο Πινιέρα εδώ βρίσκεται η δήλωση αποκάλυψη.Παραδέχεται ο ΟΗΕ ότι οι μαχητές για την "δημοκρατία", είναι μειονότητα άρα η πλειοψηφία τι είναι; Φανατικοί ισλαμιστές, με δεσμούς στην Αλ Κάιντα, και κανέναν ηθικό ενδοιασμό στο να σκοτώνουν γυναίκες, παιδιά κατά τον χειρότερο τρόπο, αφού έτσι και αλλιώς θα πάνε στον "παράδεισο"

Και όμως σε αυτή την πλεοψηφία θέλουν να παραδώσουν τη χώρα μετατρέποντάς την σε Χαλιφάτο.
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *