ροή ειδήσεων

EKTAKTO: Δεν πάει στην σύσκεψη των αρχηγών ο Βενιζέλος μετά τις δηλώσεις Αθανασίου! Αποσύρει τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση!

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ από τις δηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίου λίγες ώρες πριν την συνάντηση των αρχηγών.
Ο Βενιζέλος δείχνει αποφασισμένος να μην συμμετάχει καν στην συνάντηση και το επόμενο βήμα θα είναι η απόσυρση των υπουργών του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση.
-Η επιλογή μας θα είναι απλά η στήριξη της κυβέρνησης στις ψηφοφορίες της Βουλής για το καλό του τόπου...
Οι δηλώσεις του Αθανασίου ο οποίος προκαταλαμβάνει τους αρχηγούς με την άδεια του πρωθυπουργού δημιουργούν μείζον θέμα για την κυβέρνηση.
Ιδού τι είπε ο Αθανασίου>
Δεν υπάρχει ανάγκη νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, επανέλαβε τη Δευτέρα μέσω της δημόσιας τηλεόρασης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου. «Πιστεύω ότι το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο καλύπτει τις ανάγκες που η απόφαση πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει θέσει για την καταπολέμηση των φυλετικών διακρίσεων» τόνισε προσθέτοντας ότι χρειάζονται «μερικές παρεμβάσεις και συμπληρώσεις», που όμως, όπως είπε, «δεν δικαιολογούν το θόρυβο που υπάρχει».
Οι δηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίου έγιναν λίγες μόλις ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου, στην κορυφή της ατζέντας της οποίας είναι το ζήτημα που έχει προκύψει με το «πάγωμα» του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου του Αντώνη Ρουπακιώτη.
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου ανέφερε ότι τα ζητήματα αυτά «δεν λύνονται επικοινωνιακά» και επεσήμανε ότι τα θέμα της εφαρμογής του νόμου είναι διαφορετικό από τη νομοθεσία. «Δεν λέω ότι το υπουργείο σκέφθηκε επικοινωνιακά αλλά τι περνά στον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά επιχειρώντας προφανώς να μην έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον εισηγητή του νόμου υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.
Ολα όσα είπε ο Αθανασίου έκαναν έξαλλο τον Βενιβέλο-ο Πάστορας έχει τον τρόπο του-με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον ανοιχτά.
Για το ίδιο θέμα γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτηση>

ΗΓΕΤΕΣ Η ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;


Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Με κομμένη την ανάσα οι τηλεθεατές της Μαρίας Σπυράκη περιμένουν το δελτίο των 8. Απόψε 11 εκατομμύρια Ελληνες θα έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να διαπιστώσουν αν οι Βενιζέλος και Κουβέλης είναι αρχηγοί κομμάτων η πεκινουά του Σαμαρά.
Αυτό θα διαφανεί από την αντιμετώπιση που θα έχει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και φυσικά ο εμπνευστής του ο Ρουπακιώτης.
Περιμένουμε να δούμε αν ο Πάστορας και ο Βενιζέλος τσαλακωθούν για μια ακόμη φορά πολιτικά αποδεχόμενοι να συζητηθεί στο απώτερο μέλλον το συγκεκριμένο νομοσχέδιο η να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο που θα ετοιμάσουν από κοινού ο Βορίδης με το Μαξίμου.
11 εκατομμύρια Ελληνες θα περιμένουμε να διαπιστώσουμε εαν υπάρχει πολιτική τσίπα στους Βενιζέλο και Πάστορα οι οποίοι βλέπουν τα κόμματα τους να συνθλίβονται δημοσκοπικά με ποσοστά που μετά βίας φθάνουν στο 5% και 4% αντίστοιχα.
Τους καλούμε δε να αποφύγουν, με διπλωματικές διατυπώσεις, να ωραιοποιήσουν την ταπείνωση τους σε περίπτωση που ο Σαμαράς τους τρίψει στη μούρη το αντιρατσιστικό.
Οσο για τον Πάστορα περιμένουμε να δούμε αν διαθέτει το ανάστημα να υπερασπισθεί τον Ρουπακιώτη.
Σε διαφορετική περίπτωση ας ετοιμασθούμε άπαντες να προσχωρήσουμε στο κόμμα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που ετοιμάζει ο σύμβουλος του Πάστορα Σταμάτης Μαλέλης από κοινού με την Πετρούλα.
Λίγες ώρες έμειναν από την γελοιοποίηση η την ευχάριστη έκπληξη...
kourdistoportocali


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/5/13 16:47

    δεν πειράζει βενιζέλο... πάρε τον κουβέλη, την ρεπούση και τον χρυσόγελο και ανοίξτε ενα σουβλατζίδικο και ονομάστε το: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/13 17:03

    αρε κλεφτεσ φασιστεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *