ροή ειδήσεων

Πλαστογράφησε εγγυητική επιστολή για να πάρε επιχορήγηση - Mετέτρεψε το ποσό των 10 € σε 1.000.000!

Η μία κατόπιν της άλλης ξεφυτρώνουν οι καραμπινάτες περιπτώσεις ανομίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος και κοινοτικών επιδοτήσεων, στις οποίες φαίνεται πως κάποιοι είχαν επιδοθεί με μεγάλο... ζήλο, πετυχαίνοντας πράγματα που ακούγονται απίστευτα.

Έτσι, μετά την έγκριση επιδότησης για την αγορά οχημάτων τύπου τζιπ και την ανέγερση βίλας επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη ΒΙ.ΠΕ. της Πάτρας, με το πρόσχημα της "στέγασης και αναψυχής του προσωπικού" -ανέγερση, ωστόσο, που δεν προχώρησε, αφού ο επιχειρηματίας, διαισθανόμενος, ίσως, το σάλο ή και προειδοποιημένος εκ των έσω, την τελευταία στιγμή έκανε πίσω, ζητώντας να εξαιρεθεί από την επιδότηση το συγκεκριμένο σκέλος-, μια άλλη υπόθεση, ακόμη πιο εξωφρενική, έφτασε στα... αφτιά του attacktv.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αρχική καταγγελία (που χρειάζεται, βέβαια, περαιτέρω διερεύνηση), επιχειρηματίας στην Αχαΐα είχε την έμπνευση να... σκανάρει τραπεζική εγγυητική επιστολή των 10 ευρώ (!) και στη συνέχεια να την πλαστογραφήσει, μεταβάλλοντας το ποσό σε 1.000.000 ευρώ! Ακολούθως, επιδεικνύοντας την πλαστογραφημένη εγγυητική, κατόρθωσε να λάβει την πολυπόθηση επιχορήγηση.

Ένα ακόμη δείγμα του τρελού "πάρτι"

Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα του τρελού "πάρτι" που είχαν στήσει κάποιοι, στις πλάτες της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Και το ερώτημα, φυσικά, είναι: Πώς, άραγε, θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί; Αλλά και κάτι ακόμη πιο επιτακτικό και αγωνιώδες: Πώς θα επουλώσουν όλοι τούτοι οι "κύριοι" τις πληγές που άνοιξαν στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας; Διότι, όπως έχουμε επαναλάβει από την "έπαλξη" του attacktv.gr, το κοινό περί δικαίου αίσθημα δεν αρκείται στη συνήθη πλέον... περατζάδα κάποιων "επώνυμων" με τις χειροπέδες στα χέρια, που ύστερα από ώρες ή ελάχιστες ημέρες επανέρχονται στη θαλπωρή της πολυτελούς κατοικίας τους και στη γνώριμη ροή της καθημερινότητάς τους.

Αντίθετα, αυτό που όλο και περισσότεροι πολίτες απαιτούν είναι να κυριαρχήσει η ουσία επί του θεάματος. Και ουσία είναι να επιστρέψουν και δη εντόκως όσα "έφαγαν" και ήπιαν εις... υγείαν των κορόιδων. Βλέπετε, τα κορόιδα πλέον διατείνονται πως... ξύπνησαν και δεν ανέχονται άλλα φαγοπότια στην... καμπούρα τους.
xespao


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *