ροή ειδήσεων

Λένε στον Παπανδρέου ότι αν κάνει κόμμα θα πάρει 10%

Το άλλο με το Τοτό το ξέρετε;
Θα φτιάξει νέο κόμμα ο Γιώργος Παπανδρέου; Αυτό προοιωνίζεται η δήλωσή του με αφορμή την αποχώρηση της Αριστερής πρωτοβουλίας από το ΠΑΣΟΚ;
Εκείνοι που συνομιλούν...
συχνά μαζί του, αναφέρουν στο iefimerida.gr ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν λειτουργεί ποτέ πρόχειρα και ούτε λαμβάνει αποφάσεις εν θερμώ. Το σίγουρο είναι ότι με δημόσιες τοποθετήσεις του θα παρεμβαίνει, είτε για τα εσωτερικά της χώρας είτε για τις διεθνείς εξελίξεις, κάνοντας σαφές πως δεν είναι διατεθειμένος να σιωπήσει.
Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόφαση που έχει λάβει, έχει κάνει ορισμένα από τα στελέχη του να αισιοδοξούν και να νομίζουν ότι φτιάχνοντας κάποιο καινούργιο κόμμα ο κ. Παπανδρέου, θα έχουν μέσα από αυτό και οι ίδιοι ρόλο.
Ισως και γι' αυτό να συντηρείται στην επικαιρότητα η συζήτηση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα του λένε χαρακτηριστικά: «Πρόεδρε αν κάνεις νέο κόμμα, θα πάρουμε τουλάχιστον 10%, και θα αποτελέσουμε ρυθμιστικό παράγοντα στις πολιτικές εξελίξεις».
Συνομιλητές του κ. Παπανδρέου εκτιμούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός που έχει βιώσει από την πρώτη στιγμή την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχε πάντα σε καίριες πολιτικές θέσεις, σε ηγετική ομάδα, που έγινε πρόεδρος και πρωθυπουργός και ξέρει πολύ καλά ο ίδιος τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά, διευκρινίζει ότι ένα κόμμα δεν γεννιέται πατώντας κάποιος ένα κουμπί. Τα κόμματα πρέπει να έχουν κοινωνική αποδοχή, να απευθύνονται στις ανάγκες της κοινωνίας και να λύνουν προβλήματα πολιτών, όχι απλά να υπάρχουν για να υπάρχουν.
Φυσικά, γνωρίζει επίσης ότι ένα νέο κόμμα για να έχει ελπίδες να προχωρήσει χρειάζεται χρήματα για να οργανωθεί και να κινηθεί, χρειάζεται ένα φιλικό μιντιακό περιβάλλον, που αν όχι θα βοηθάει, τουλάχιστον δεν θα πολεμάει και τέλος, στελέχη ικανά να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.
Παρ' όλα αυτά, το γεγονός είναι ένα, αναφέρουν συνεργάτες του: Ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα δεν έχει μιλήσει για το παραμικρό. Είτε για το αν πρόκειται να κάνει νέο κόμμα είτε για το αντίθετο. Δεν έχει δώσει το στίγμα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Μέχρι τότε όμως καταλήγουν ότι ο κ. Παπανδρέου με την εμπειρία, τη γνώση, τις επαφές που διαθέτει εντός και εκτός της χώρας, όταν του δίνεται δημόσιο βήμα θα μιλάει. Είτε προσκεκλημένος από κάποιο φορέα, είτε από κάποια ξένη οργάνωση είτε σε διεθνή φόρα, θα λέει τη γνώμη του, βοηθώντας πάντα την πατρίδα του, όπως υποστηρίζουν συνεργάτες του, αδιαφορώντας για το όποιο πολιτικό κόστος. Και αυτό το έχει αποδείξει ο ίδιος, σημειώνουν.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/6/13 23:25

    Η αλήθεια δεν κρύβεται πια
    Η αλήθεια όμως δεν κρύβετε για πολύ. Ο κόσμος είναι τόσο μικρός όσο και μερικοί… άνθρωποι. Σήμερα το διαδίκτυο δίνει όλα τα γεγονότα από όλες τις πλευρές. Οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν την αλήθεια.
    Ήδη «κάστρα των διεφθαρμένων» κατά του Γιώργου Παπανδρέου πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Η διαδικτυακή ενημέρωση, υποκαθιστά σε πολλούς τομείς την αδυναμία ή την αδράνεια(;) της δικαιοσύνης.
    Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αφού διέψευσε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ όλα τα πληρωμένα και εμπαθή φερέφωνα , ξαναμπαίνει στα σπίτια μας. Τον καλοδέχονται τα παιδιά μας που ξέρουν και μπορούν να μάθουν τα νέα από όλο τον κόσμο.
    Ο καθηγητής Γιώργος Παπανδρέου, περιζήτητος σε όλο τον κόσμο, αρχίζει σιγά –σιγά να διαβάζει τα χιλιάδες μηνύματα ΟΛΩΝ των Ελλήνων που του ζητούν να σκεφθεί σύντομα την ώρα της επιστροφής.
    Ο συνάνθρωπός μας Γιώργος Παπανδρέου, και αυτήν την ύστατη ώρα, που σχεδόν όλοι τον έβριζαν και τον συκοφαντούσαν, διατήρησε την ευγένειά του, τον αυτοσεβασμόν του, την πληγωμένη περηφάνια του και τον πατροπαράδοτο πολιτικό εγωισμό του. Δεν ‘’κατέβηκε’’ στον κοινόβιο πολιτικό τους βούρκο . Τους άφησε μόνους να τον..χαίρονται και να τον απολαμβάνουν. Τους έδειξε με την συμπεριφορά του το δρόμο που πρέπει να ‘’βαδίζουν όλοι όσοι σκοπεύουν να «μπουν στην πολιτική ΜΟΝΟ !για να προσφέρουν’’
    Όλοι αντιλαμβάνονται, βλέποντας το θλιβερό φαινόμενο του Αντώνη Σαμαρά να υφίσταται όλο αυτόν τον ευτελισμό δημόσια, αδίστακτα και επίπονα από την Μέργκελ των Γερμανών, αντελήφθησαν γιατί ο περήφανος εκφραστής και υπερασπιστής των Ελληνικών συμφερόντων Γεώργιος Παπανδρέου, δεν ήταν αποδεκτός και αρεστός από τους «αιρετούς» φασίστες της Κεντρικής Ευρώπης.
    Δεν ήθελαν τον Γιώργο γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ !
    Έτσι ‘’στράφηκαν’’ στα πολιτικά υπολείμματα που φιλούσαν και τον..πισινό τους ακόμη από την ‘’ευκαμψία της ιδιοτέλειας’’
    Σήμερα ο Αντώνης..Κομανέτσης βρίσκεται υπόδικος και κατάδικος στην κοινή γνώμη όλων των Ελλήνων, ακόμη και των ελαχίστων πολιτικών ’’φίλων του’’! για εσχάτη προδοσία έναντι της πατρίδας και του..φίλου του ! Σε λίγο θα θεωρείται ως ο πλέον αξιολύπητος ..εφιάλτης.
    Σήμερα ο ΒΒ, ζει τον πολιτικό του αργό θάνατο, όπως αυτός εκφράζεται και διαγράφεται, στα πρόσωπα και των ελάχιστων ‘’αυλοκολάκων του’’ !
    Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, σχοινοβατεί πάνω από τα συντρίμμια των πυρκαγιών και των εκρήξεων των τελευταίων τριών χρόνων, της σκηνοθετημένης οργής των ελαχίστων προσωπικών του ψηφοφόρων και των λοιπών θαμώνων ,των μπάρ με την ειδική τιμή της ζάχαρο-σκονης! .
    Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, καταβάλλει υπεράνθρωπες ακόμη προσπάθειες, από τη μία άκρη της γης μέχρι την άλλη, για να πείσει όλο τον κόσμο , πως η Ελλάδα μας, ΑΞΙΖΕΙ μιας καλλίτερης αντιπροσφοράς εκείνων, που απλόχερα έχει ΔΩΡΙΣΕΙ σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, με τη σιωπή του και την συμπεριφορά του, οριοθετεί τη στάση του, συμπαραστεκόμενος σε κάθε θετική προσπάθεια που γίνεται, για το καλό της Ελλάδας, έστω κι αν αυτή προέρχεται από το δικό του πρόγραμμα με την..μεσολάβηση των πιο άσπονδων ..φίλων του.
    Γιώργο , η Ελλάδα σε χρειάζεται !
    Η Ιστορία σε καλεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/13 23:26

    Η αλήθεια δεν κρύβεται πια
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που οι άναρχες ορδές των μαυροκόκκινων αλλά και των εμφύλιων δυνάμεων της εξουσιολαγνείας , αποφάσισαν να γίνουν οι καταληψίες της νομής και οι εφαψίες της δημοκρατίας.…
    Τρία χρόνια γεμάτα ΕΓΧΡΩΜΟ φασισμό !
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ίσως, ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός, που καταπολεμήθηκε και υπονομεύθηκε τόσο σκληρά και τόσο βρόμικα, όταν τόλμησε να "αγγίξει" πραγματικά τη διαφθορά, όταν τόλμησε να πράξει το καθήκον του, τόσο από τους διαπλεκόμενους όσο και από μνηστήρες της πολυθρόνας του.
    Και πράγματι κάνει εντύπωση, που βρέθηκαν όλοι οι..αυθόρμητοι και όλοι οι..αγανακτισμένοι "φτωχοί", μόλις διέταξε να αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών. Μόλις "έπιασε" τους ..κολωνακιώτες "εφαψίες " της εφορείας. Μόλις μάθαμε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που δηλώνουν ...300-500 ευρώ το μήνα όταν για ενοίκιο του γραφείου τους θέλουν τουλάχιστον ..1500 Ευρώ το μήνα, έγινε πολιτικός «σεισμός»;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι οι επαναστάτες του ..καναπέ;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι λάθρα διαβιούντες;
    *Πως "ξαφνικά" έκλεισαν οι τραπεζικοί κρουνοί του διεθνούς δανειοληπτικού κατεστημένου;
    *Πως μέσα σε ένα μήνα άδειασε η Ελλάδα από..Ευρώ; Που ήταν αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα είχαν και γιατί τα "έβγαλαν " στο εξωτερικό; ΄Ηταν μαύρα και φοβήθηκαν; ΄Η ήταν ..άσπρα και έπεσαν οι μάσκες της πατριδοκαπηλίας;
    *Πως ξαφνικά όλοι οι ..Ελληνάρες αγόρασαν σημαίες κομματικής "ευκαιρίας";
    *Πως επετεύχθη το πολιτικό ,,θαύμα του ‘’Λαζάρου’’ Σαμαρά;
    *Πως οι.. Ελληναράδες έγιναν τόσο επιλήσμονες; Τελικά εκείνο που έχει σημασία είναι η κουτάλα και όχι τα πρόσωπα ή η "χώρα" η "το μέρος" , γιατί η λέξη πατρίδα ..απεσύρθη από το λεξιλόγιο των.. ελληναράδων .
    *Είναι δυνατόν όλη η Ευρώπη να γνωρίζει την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;

    *Που ήταν αποθηκευμένο τόσο παράφορο δικαστικό μένος κατά των Παπανδρέου; Πως ο πρώην ανώτατος δικαστικός, διέρρηξε τα ΕΓΧΡΩΜΑ κομματικά του ενδύματα και μετεβλήθη σε νέο ..Ρίζο της Αντιπαπανδρεϊκής σημαίας; Τόσο μνησίκακος ; τόσον ολίγιστος και τόσο .. ‘’ντροπιαστικά’’ άφωνος σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/13 23:28

    Το δένδρο της εκδίκησης

    Γράφει ο Ν Βράχος

    Είναι δυνατόν, σε μια τόσο δύσκολη για την Ελλάδα περίοδο να έχουμε ένα τόσο εμπαθή, ανίκανο και φασίστα για πρωθυπουργό;
    Είναι δυνατόν, σε μία τόσο δύσκολη στιγμή να μην υπάρχει ούτε ένας, εν ενεργεία, πολιτικός που να σου δημιουργεί την αίσθηση ή την πεποίθηση ότι μπορεί να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο;
    Σήμερα ζούμε για μια ακόμη φορά μια μεθοδευμένη προσπάθεια της βαθειάς δεξιάς, να συμπαρασύρει στον όλεθρο που βαδίζει, και κάθε δημοκρατικό και φιλολαϊκό μέτρο που κτίστηκε και αποκτήθηκε στο διάστημα των κυβερνήσεων του Πασόκ, από το 1981 και μετά.
    Όλες αυτές οι κοινωνικές κατακτήσεις, όλη αυτή η μεταφορά χρήματος από τους ολίγους στους πολλούς, κινδυνεύει σήμερα να αντιστραφεί και να μας ζητούν και τόκους. Και το πρόβλημα κάθε γίνεται και πιο οξύ, αφού μοιρολατρικά σχεδόν, δεχόμαστε την γενοκτονία και τον αφελληνισμό μας.

    Γίνεται πλέον ακούσια ο συνειρμός της σύγκρισης και ο παραλληλισμός με την προσφορά και την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου , έτσι ώστε να κινδυνεύουμε να μας πουν, ότι μεροληπτούμε.
    Πόσο σεμνά, πόσο αθόρυβα έκανε το καθήκον , ενώ οι Φαρισαίοι φώναζαν: ‘’Αρον-άρον σταύρωσον αυτόν’’.

    Σήμερα , όλη μαζί η..αφρόκρεμα του νεοφασισμού και του νεοΚΟΔΗΣΟ! κάνουν «επίδειξη’’ αθλιότητας, καταστροφικότητας , παρανομίας και ανθελληνικότητας.

    Πρωταγωνιστές πάντα, οι αδιαφιλονίκητοι σταυρωτές των Ελλήνων, ώστε κάθε γενιά να χαρακτηρίζει και να χαρακτηρίζεται από τις ..ρίζες των αντεθνικών ζιζανίων. Κοτζαμπάσηδες και..Μαυροκορδάτοι….!

    Ο Αντώνης Πιλάτος, νίπτει τα χέρια που βάζουν τα καρφιά στο σώμα των Ελλήνων, ενώ τα μάτια γυαλίζουν περίεργα. Ο χρόνος άφησε τα σημάδια του…
    Ενώ από το βάθος ακούγεται η φωνή του λαού: Αλήτη, προδότη Σαμαρά…
    Λέτε να μην είναι ο αντίλαλος για εκείνο τον εφιάλτη του 1992 αλλά για όσα συμβαίνουν σήμερα;
    Λέτε αυτό που νιώθουμε, αυτό που ζούμε σήμερα, αυτό που ακούμε σήμερα σαν θρόϊσμα φύλλων, να είναι το δένδρο της εκδίκησης , που μάταια περιμένει τον Ιούδα να κρεμαστεί στα κλαριά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/13 23:33

    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/13 00:32

      Τι λες ρε μλκ, το καράβι δεν έπεσε στα βράχια, έπεσε στον Ν. Βράχο. Δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/6/13 00:31

    ΕΤΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΕΜΗΣ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΘΗΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΗΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *