ροή ειδήσεων

11χρονη έπεσε σε κώμα ενώ έβλεπε τηλεόραση

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει να δίνει η 11χρονη Σάρα, που βρίσκεται σε κώμα στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου του Ρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή Σάρα λιποθύμησε ξαφνικά ενώ έβλεπε τηλεόραση....
Ο πατέρας της, έσπευσε να την μεταφέρει στο Καραμανδάνειο, όπου μετά τις πρώτες βοήθειες η μικρή διακομίστηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου. Οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη, έδωσαν μάχη για να μπορέσουν να βοηθήσουν την μικρή Σάρα, που έπεσε σε κώμα.

Μέχρι στη Γερμανία και την Αγγλία έστειλαν τις εξετάσεις της. Ακόμη και στο Αννόβερο στο οποίο λειτουργεί ειδικό κέντρο. Και οι ξένοι επιστήμονες σήκωσαν τα χέρια ψηλά.

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιάδης ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά οι γιατροί ελπίζουν. Στην παρούσα φάση δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να περιμένουν περίπου δύο εβδομάδες για να απορροφηθεί το αίμα και στη συνέχεια να ελεγχθεί η νευρολογική της κατάσταση.

Τελικά αποδείχτηκε πως η 11χρονη είχε μία δυσπλασία στα αγγεία του εγκεφάλου από την στιγμή που γεννήθηκε. Ξαφνικά κάποιο αγγείο έσπασε και υπήρξε μεγάλη αιμορραγία στον εγκέφαλο. Και μάλιστα στο κέντρο του εγκεφάλου. Σύμφωνα με το thebest.gr, συγκλονισμένη είναι η σχολική κοινότητα στην οποία φοιτούσε η μικρή ασθενής. Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκαν ο διευθυντής του σχολείου και ο δάσκαλός της. Όλοι μιλούν για μια άριστη μαθήτρια και για ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί...

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *