ροή ειδήσεων

ΝΤΡΟΠΗ: Κατάσχεσαν το αυτοκίνητο κωφάλαλου και πατέρα 3 κωφαλάλων παιδιών για 2.000 ευρώ!!!!

​Πίσω από την ανάπτυξη, τα εύσημα για τα καλά δημοσιονομικά νούμερα και τις πολυπόθητες επενδύσεις…. κρύβονται καθημερινά δράματα… Ένα από αυτά βλέπει το φως της δημοσιότητας και σοκάρει: Κατάσχεσαν το αυτοκίνητο κωφάλαλου-πατέρα τριών παιδιών επίσης κωφάλαλων- την ώρα που εργαζόταν γιατί αδυνατούσε να εξοφλήσει τις δόσεις του!!

Και όλα αυτά, ενώ ο συμπολίτης είχε μέχρι σήμερα καταβάλει δόσεις συνολικού ύψους 39.000 ευρώ. Τον τελευταίο χρόνο όμως, εξαιτίας των σημαντικών περικοπών στον μισθό του, αδυνατούσε να εξοφλήσει τις δόσεις του, (αποπληρώνει παράλληλα και στεγαστικό δάνειο) με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί χρέος 2.000 ευρώ.

Μόλις όμως ο άνθρωπος έμαθε πως η εταιρεία που είχε χρηματοδοτήσει την αγορά του αυτοκινήτου προχωρά στις διαδικασίες κατάσχεσης, έκανε τα αδύνατα δυνατά να συγκεντρώσει το ποσό, πουλώντας ακόμη και χρυσαφικά! Μάταιος κόπος όμως, αφού από την εταιρεία του διαμήνυσαν ότι μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα, τα οφειλόμενα είχαν φθάσει τις 4.000 ευρώ!!!

Έτσι, ενώ ο κωφάλαλος συμπολίτης βρισκόταν στην εργασία του, δικαστικός επιμελητής τον επισκέφθηκε, του ζήτησε να τον οδηγήσει στο αυτοκίνητο, το άδειασε από τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια χωρίς ίχνος ντροπής του …. το πήρε.

Έτσι τώρα χωρίς αυτοκίνητο, αναγκάζεται να πηγαίνει τα παιδιά του για λογοθεραπεία με μοτοσικλέτα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα για το οποίο είχε καταβάλει χιλιάδες ευρώ... πουλήθηκε εκ νέου!!!
Πηγή: the best


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *