ροή ειδήσεων

Ξεκινά σήμερα η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

ΖΩΝΤΑΝΑ από το XAgr.net!
Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 για μία ώρα σχολιάζουμε τις πολιτικές εξελίξεις και ενημερώνουμε για την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος. Με τον Ηλία Κασιδιάρη και με τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής....

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το μοναδικό ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές. Δεν είναι τυχαίο πως εδώ και έναν ολόκληρο μήνα κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έδωσε τον λόγο ούτε για ένα λεπτό σε στέλεχος του τρίτου κόμματος της χώρας (ή μήπως του δεύτερου...). Προσπαθούν να κόψουν τη φωνή μας και την επικοινωνία μας με τον ελληνικό λαό. Απαντάμε με το τελευταίο μέσο που παραμένει ελεύθερο - το διαδίκτυο - και ξεκινάμε τη δική μας διαδικτυακή τηλεόραση.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 και θα έχει ωριαία διάρκεια.Παρουσιάζει ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με στελέχη και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος. Η θεματολογία ποικίλει: πέρα από την πολιτική επικαιρότητα θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής, θα αναγγέλλουμε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ενώ συχνά θα υπάρχουν ιστορικά και ιδεολογικά αφιερώματα. Το κοινό μπορεί να επικοινωνεί μέσω διαδικτύου με on line μηνύματα που θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής (210-6985121). Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα ζωντανών τηλεφωνικών παρεμβάσεων Ελλήνων τηλεθεατών από όλο τον κόσμο.
xryshaygh.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/6/13 19:00

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : ‘’ΒΟΗΘΕΙΑ ..ΠΑΤΩΝΟΥΜΕ !!!’’
    Φαίνεται ότι τα μηνύματα είναι πολύ άσχημα για να αποφασίσουν ένα τέτοιο απονενοημένο τόλμημα.
    Νιώθουν να χάνονται, να πνίγονται αφού το οξυγόνο τους τελειώνει.
    Αντιγράφουν τον Καρατζαφέρη και προσπαθούν να διορθώσουν την εικόνα του ..δεύτερου(;)..
    Τι έχουν να πουν επιπλέον των όσων έχουν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ;
    Τι λύση μπορεί να προτείνουν αφού μπορούν μέσα ΣΕ’’ ΔΥΟ ΩΏΡΕΣ’’ να παραιτηθούν και να πάμε σε εκλογές; Όμως δεν το κάνουν γιατί ξέρουν ότι πατώνουν κυριολεκτικά. Ξέρουν ότι ‘’πέφτοντας’ ο Αντώνης, του παίρνει ο διάολος και τους σηκώνει
    Πάντως καλό θα είναι να γελάσουμε λίγο με το παιδάκι που νομίζει ότι μεγάλωσε.
    Η Δημοκρατία μπορεί να αντιπαρατεθεί με το φασισμό. Ο κόσμος μπορεί να κάνει συγκρίσεις και ..κρίσεις αφού σε λίγο ΘΑ ΜΑΘΕΙ ότι τα λάθη πληρώνονται. Ο Αντώνης, ο ουσιαστικός αρχηγός της παράταξης , αποτελεί σήμερα ότι το χειρότερο έχουμε να παρουσιάσουμε.
    Είναι η προσωποποίηση της δυστυχίας και της αναντρίας.
    "ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ"...τιμές ευκαιρίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/13 19:02

    Ο Σαμαράς και η Χρυσή Αυγή

    Για τη σκοπιμότητα ψήφισης ενός νέου νόμου κατά του ρατσισμού ακούγονται και γράφονται πολλές απόψεις. Πράγματι το θέμα χρειάζεται προσοχή, ώστε να μη νομοθετηθεί κάτι που θα απειλεί την ελευθερία της έκφρασης. Αυτή, άλλωστε, είναι η βασική ένσταση όσων αντιτίθενται στη θεσμοθέτηση τέτοιων διατάξεων.

    Όμως, το θέμα έχει πάρει σήμερα μεγάλες διαστάσεις για άλλο λόγο. Εξαιτίας της ξαφνικής άρνησης της Ν.Δ. να ψηφίσει το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη. Πρόκειται, αναμφίβολα, για άλλη μια από τις γνωστές κωλοτούμπες του κ. Σαμαρά.
    Ιδού γιατί. Πρώτον, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί είχαν συμφωνήσει να προωθηθεί στη Βουλή ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Το έχουν πει ανοιχτά οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης. Και για όσους δεν το πιστεύουν, υπάρχει και κάτι πιο έγκυρο. Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να φέρει αυτό το νομοσχέδιο, όπως αποκάλυψε η επίτροπος Σεσίλια Μάλστρομ (εδώ). Η επίτροπος είχε έρθει πρόσφατα στην Ελλάδα και είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια. Προφανέστατα κάποιος από τους δυο (ή μήπως και οι δυο;) της είχαν πει για το νομοσχέδιο, το οποίο -ειρήσθω εν παρόδω- οι ευρωπαϊκές αρχές θεωρούν εκ των ων ουκ άνευ για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
    Τι συνέβη μέσα σε μια βδομάδα και ο κ. Σαμαράς έκανε τη μεγάλη στροφή; Όχι, ο κ. Σαμαράς δεν έγινε ξαφνικά ρατσιστής. Ούτε αγάπησε τη Χρυσή Αυγή. Η εξήγηση είναι πιο απλή και πεζή. Το στενό κομματικό κόστος. Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής προέρχονται, σε συντριπτικό ποσοστό, από τον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς. Φυσικά, θα ήταν ανόητο να ισχυριστεί κάποιος ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ναζιστές, όπως ο Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του. Στρέφονται προς τα εκεί για κάποιους λόγους. Αύριο μπορεί κάποιοι από αυτούς να το ξανασκεφθούν και να επανέλθουν στην παλιά κοίτη τους, την «κανονική» Δεξιά.
    Δεν θέλει, λοιπόν, ο κ. Σαμαράς και το επιτελείο του να προκαλέσει αυτήν την κατηγορία των ψηφοφόρων, συντασσόμενος με κόμματα της ευρύτερης Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ) σε ένα θέμα με ιδεολογικό υπόβαθρο. Για να το πούμε αλλιώς. Αν ψηφιστεί ένας τέτοιος νόμος, αυτά τα δυο κόμματα θα έχουν καταγάγει μια ιδεολογική νίκη. Μπορεί να τους αποφέρει και πολιτικά κέρδη, μπορεί και όχι. Όμως, ο κ. Σαμαράς και η Ν.Δ. έχουν μόνο να χάσουν, ερχόμενοι σε σύγκρουση με το εκλογικό σώμα και ακροατήριο της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό και κάνουν πίσω. Κι ας το είχαν υποσχεθεί ακόμη και σε ευρωπαίους αξιωματούχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/13 21:23

    σας τσούζει συριζοπουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/6/13 23:38

    Μπορεί να παρουσιάζει και το Φως στο τούνελ για να αναζητήσει την τιμή που έχασε! Και μιλάω για την αχαρακτήριστη ενέργεια να παραποιηθεί η ελληνική σημαία με τη σβάστιγκα στο κέντρο της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/13 08:21

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *