ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο "ΣΦΑΓΕΑΣ" ΤΗΣ ΕΡΤ;

Μία ΝΔ τρέχει να υπερασπισθεί τους εκλεκτούς του Παπανδρέου.
Μέσα στο κακόγουστο τσίρκο γύρω από τις εξελίξεις με την ΕΡΤ, πέρασε στα ψιλά η παρέμβαση του παμμέγιστου Παπανδρέου, ο οποίος... καταδίκαζε τις κυβερνητικές ενέργειες. Τι και αν αυτές αποτελούσαν υλοποίηση του δικού του σχεδιασμού.
Θα ήταν άλλο ένα παραλήρημα εάν δεν υπήρχε ένα λεπτό σημείο. Η χειρουργική ακρίβεια με την οποία κινήθηκε ο πολιτικός σφαγέας της ΕΡΤ, κύριος Στουρνάρας, που παραπέμπει άμεσα στις αντίστοιχες μεθοδεύσεις Παπακωνσταντίνου - Βενιζέλου.
Τα τρία αυτά ολέθρια για την Ελλάδα πρόσωπα,Παπακωνσταντίνου - Βενιζέλος - Στουρνάρας, ακολούθησαν την ίδια μεθοδολογία σε πλείστες όσες περιπτώσεις γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένας συνεκτικός κρίκος, ένα μαεστρικό χέρι που τους κατευθύνει. Πιο μπορεί να είναι αυτό;
Ο κύριος Αναστάσιος Μπάνος έγινε γνωστός από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα που ο ίδιος διέψευσε, φερόταν να "κρέμασε" τον Παπακωνσταντίνου στην κατάθεση του στους οικονομικούς εισαγγελείς. Δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανε θα πούμε εμείς. Ήταν άλλωστε ο νομικός του σύμβουλος.

(ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ)
Νομικός σύμβουλος λοιπόν του υπουργού οικονομίας, Παπακωνσταντίνου. Που όμως, έμεινε στην θέση του και στην θητεία του Ε. Βενιζέλου. Αυτή την χρυσή θητεία με τα χαράτσια όπου χρειαζόταν λεόντεια νομική υποστήριξη για να περάσουν. Ο κύριος Μπάνος ήταν εκεί. Το όνομα του, υπάρχει σε δημοσιεύματα της εποχής με πολύ σκληρούς τίτλους: "Ποιος είναι ο «δήμιος» των δημοσιογράφων της ΕΡΤ", έγραφε το newpost κατονομαζοντας ευθέως τον κύριο Μπάνο!
Πως θα μπορούσε όμως αυτός ο αφανής πρωταγωνιστής της περιόδου Παπανδρέου να επηρεάζει την κυβέρνηση Σαμαρά;
Μα ο κύριος Μπάνος εξακολουθεί να είναι σύμβουλος του κυρίου .Στουρνάρα! Του πολιτικού δήμιου της ΕΡΤ αλλά και της οικονομίας, που συνεχίζει το θεάρεστο έργο των προκατόχων του. Ίσως αυτό να εξηγεί την όλη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε αλλα κυρίως να επαναφέρει το ερώτημα σε αυτούς που περιφερόμενοι υπερασπίζονται τις μεθοδεύσεις Στουρνάρα: Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;
olympia.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/13 08:36

    «Πουλημένες, ολυμπιακών διαστάσεων πόρνες του διαδικτύου, επιδεικνύουν για μία ακόμη φορά την ιδιοτέλεια , την υποτέλεια ,τη δύναμη του χρήματος και της βρωμιάς που κρύβεται κάτω από ύπουλο και ειδεχθές προσωπείο τους.
    Σπαταλά ο ..μπούλης το χρήμα του μπαμπά και την αναντρία που του ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ και υπόσχεται ‘’αγίους’’ αν(;) !!! κατάφερνε να ισορροπήσει στο τεντωμένο σχοινί πάνω από τους καταρράκτες της προσωπικής του μανίας καταδιώξεως και αθλιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/13 08:37

    "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    ========================================
    Ο Αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης , όταν ήθελε να ξεφύγει από δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο:
    "Εγώ είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής ".
    Τώρα, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη : "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο από τους φονιάδες της Δημοκρατίας.
    Οι τελευταίες δε αφύσικες πολιτικές και παρά φύσει συνουσιακές συνευρέσεις ακροδεξιών και ακροαριστερών, του Πάνου και του Άλεξης, επιβεβαιώνουν απόλυτα, τον μακαρίτη Βούλτεψη, τον άνθρωπο όλων των εποχών και όλων των γραφείων.
    Δύο ‘’ορφανοί’’ βιβλιαρίων εργασίας, μάρτυρες της άδικης ζωής, αγουροξυπνημένοι λάτρεις της απροσπέλαστης αστακοφαγίας , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας σώσουν.
    ‘’ Απ΄το πρωί με στη βροχή και μέσα στο λιοπύρι’’ για να μας σώσουν θέλησαν οι καλογήροι ….!
    Μεγάλωσαν χωρίς..όνειρα, μεγάλωσαν χωρίς άγχος, μεγάλωσαν χωρίς να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί, μεγάλωσαν μασουλώντας τα ..εθνικοπροικώα των ‘’μπαμπάδων σους΄΄.
    Σήμερα , ξεπουλάνε τους… μπακαλιάρους που πούλαγαν, και πουλάνε πολιτικά ‘’μπρόκολα’’!
    Τι άλλο θα δούν τα ματάκια μας.
    Λέτε να δούμε τον πρώτο πολιτικο -ομοφυλοφιλικό δεσμό και συνοικέσιο;
    Ρε ! δε πάτε να … Πακιστανιστείτε λέω εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/13 08:39

    ΑΚΟΥΣΑΝ ΄Η ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΟΓΚΣ!
    Χωρίς ντροπή , και αίσθημα ευθύνης ,αποτελούν σήμερα την προμετωπίδα της εξειδικευμένης ευρωλαγνείας, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα, ανάβουν και κερί στον άγιο που αγνοούν και το ..όνομα του ακόμη ! Το μόνο που τους ενδιαφέρει να μπουν στον ..κήπο της’’ Γεσθημανής’’ κι ας έχουν φιλήσει και του .. κουρή τον κώλο , που τόσο ..άδικα τον είχαν προχαρακτηρίσει ως..βρόμικο ! όταν φιλούσαν άλλους πιο..καθαρούς !
    Αλίμονο στους πολιτικούς μας ..κεφτέδες! που ευτελίζονται τόσο αδιάντροπα δηλώνοντας ότι ..άκουσαν ! η ..διάβασαν από τα μπλόγκς τις πολιτικές μαλακίες που «ταϊζουν» τους αφελείς ψηφοφόρους τους, που περιμένουν μάταια ένα προσωπικό..πολιτικό θαύμα για να «φτιαχτούν» και αυτοί !
    Εμπρός έλληνες σε περιμένουν οι χρυσοέλληνες ! και οι χρυσοβδέλλες!
    ΥΓ.
    Ο Αντωνάκης..βαθμολογεί και κρατά σημειώσεις !
    Και οι ..σκλάβες παρατηρούν και χειροκροτούν τα ..ξόανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *