ροή ειδήσεων

Γιατί φαντάζεστε ότι έβαλαν φύλακα σε κεντρική πλατεία;

Εκτός ελέγχου έχει βγει η κατάσταση με τις ...
ανήλικες εκδιδομενες τσιγγάνες, που έχουν διευρύνει το πεδίο της δραστηριότητάς τους. Σύμφωνα με το thebest.gr, από την πλατεία Όλγας, όπου είναι το ορμητήριο τους, έχουν μετακομίσει και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Πάτρας με αποκορύφωμα την πιάτσα στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης.

Ωστόσο ο Δήμος θέλησε να "καθαρίσει" την πλατεία Γεωργίου από την υπαίθρια πορνεία. Οι υπεύθυνοι δεν ήθελαν να το πετύχουν με αστυνομικού τύπου μέτρα και τοποθέτησαν φύλακες στην πλατεία. Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα "Κόσμος" προσπαθούν να καλύψουν όλες τις ώρες της ημέρας με την παρουσία ενός υπαλλήλου.

Ο ένας μάλιστα έιναι ιδιαίτερα γυμνασμένος και σύμφωνα με το δημοσίευμα από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα πριν 2 εβδομάδες το πρώτο που έκανε ήταν να εντοπίσει τα ύποπτα άτομα που περιφέρονταν στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Άλλος στόχος ήταν να εντοπιστούν αυτοί που προωθούν τις γυναίκες στην πορνεία και όπως αναφέρεται εντοπίστηκε μεσήλικας ομογενής που αποτελεί από τις πιο γνωστές φιγούρες στην πλατεία...


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *