ροή ειδήσεων

Βράβευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για την καθοριστική συμβολή της στο Ελληνικό Πρωινό

Σε πανηγυρική εκδήλωση που οργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, παρουσιάστηκε το Ελληνικό Πρωινό και τιμήθηκε η Ένωση Ξεν/χων Ρόδου... για την καθοριστική συμβολή της στο «Ελληνικό Πρωινό της Ρόδου», παρουσία της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη, του γενικού γραμματέα υπουργείου Τουρισμού κ Αναστάσιου Λιάσκου, του προέδρου του ΞΕΕ κ Γιώργου Τσακίρη, μελών Δ.Σ. Ξ.Ε.Ε., κ.λπ..

Το Πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» είναι πρωτοβουλία του ΞΕΕ με υπεύθυνο το μέλος ΔΣ κ. Γιώργο Πίττα, ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και σύντομα ανέδειξε τους τοπικούς γαστρονομικούς θησαυρούς σε κάθε προορισμό της Ελλάδας. Καθιερώθηκε μέσα από τα σύμφωνα που υπέγραψαν 15 Ενώσεις Ξενοδόχων στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε σε εκθέσεις τουρισμού και προβλήθηκε πανελλήνια μέσα από τη συμμετοχή στη HORECA 2013. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, βραβεύτηκαν τα 100 πρώτα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα.
Από τη Ρόδο βραβεύτηκε ο κ. Γιώργος Τσέλιος, γενικός διευθυντής του ξεν/χείου Sun Beach Resort Complex καθώς επίσης τα ξεν/χεία Elysium resort & spa, Eden Rock.
Για την ΕΞΡ, παρέλαβε την τιμητική διάκριση η αντιπρόεδρος κα Αντα Καραγιάννη. Για το «Ελληνικό Πρωινό της Ρόδου» η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου συνεργάζεται με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων σε κάθε εκδήλωση όπως η πρώτη παρουσία στο Rodos Palace στην εκδήλωση «τα Τοπικά Προϊόντα στο τραπέζι του επισκέπτη»-2012, η Horeca, εκθέσεις, κ.λπ..
Η ΕΞΡ έχει δώσει και επί πλέον κοινωνική διάσταση στο «Ελληνικό Πρωινό της Ρόδου» μέσα από παρουσιάσεις σε σχολεία και προσαρμογή του project στο επίπεδο σπιτιού και οικογένειας. Έτσι προκύπτει όφελος στην τοπική κοινωνία με αλλαγή των προτιμήσεων, των επιλογών, της διατροφής των παιδιών σε ένα βασικό γεύμα που είναι το πρωινό. Επί πλεόν, εστιατόρια έχουν ζητήσει το τοπικό πρωινό για να το προσφέρουν στους πελάτες τους, βελτιώνοντας το τουριστικό προϊόν. Το έργο εντάσσεται επίσης στην Κουζίνα του Αιγαίου με αντίστοιχη εκπαίδευση των επαγγελματικών. Οι εφαρμογές σε οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο δεν τελειώνουν, δίδεται εξωστρέφεια, ετοιμάζονται εγχειρίδια από το ΞΕΕ με τις κατά τόπους τοπικές συνταγές και προϊόντα για το πρωινό δίνει αξία και γίνεται όπλο και εργαλείο ουσιαστικό για το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο τόσο σε επίπεδο ξεν/χείων όσο και σε επίπεδο προϊόντων και παραγωγών. Για την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, έχει ανοίξει ένα κεφάλαιο που δένει την παράδοση με την καινοτομία στις υπηρεσίες, ένα νέο θέμα που εμπνέει δημιουργούς, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και κερδίζει τους επισκέπτες, με πολύ εξωστρέφεια και αποτελέσματα που είναι το ζητούμενο σήμερα.
money-tourism.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/6/13 08:44

    Megali epitihia..........ta ekpliktika stragalia kai ksira trofi pou serviroun ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/6/13 13:28

    η επομενη βραβευση θα ειναι οταν αρχισουν να πληρωνουν στην ωρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *