ροή ειδήσεων

Χρειάζεται αίμα ο μικρός Βασιλάκης από τη Ρόδο

Έκκληση για αίμα απευθύνει η οικογένεια του μικρού Βασίλη, που είναι μόλις 4 ετών και δυστυχώς η μοίρα από τα πρώτα χρόνια της ζωής του τον έβαλε σε περιπέτειες με την υγεία του.... Το παιδί του Μιχάλη και της Παναγιώτας Σαρικά νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών Ελπίδα, αφού διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις που έγιναν στην Αθήνα ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια στο στομάχι και χρειάζεται επειγόντως αρκετές φιάλες αίμα κατά τη νοσηλεία του.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας απευθυνθεί στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ρόδου για να δώσει μια φιάλη αίμα για τον μικρό Βασιλάκη, στο όνομα της οικογένειας Σαρικά.

Η διαδικασία της αιμοδοσίας άλλωστε κρατάει μόλις λίγα λεπτά και είναι μια εύκολη και ανώδυνη διαδικασία. Το μόνο που θα αισθανθείς είναι ένα μικρό τσίμπημα, όπως ακριβώς και όταν κάνεις αιματολογικές εξετάσεις στο μικροβιολογικό εργαστήριο. Είναι απολύτως ασφαλής διαδικασία και ο αιμοδότης δε διατρέχει κανένα κίνδυνο…Και το σημαντικότερο βοηθάς να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *