ροή ειδήσεων

ΥΠΕΣ προς ΟΤΑ: «Σουλουπωθείτε! Έρχονται τουρίστες»

Εγκύκλιος στις αποκεντρωμένες διοικήσεις
Να «διασφαλίσουν άρτιες συνθήκες κυκλοφορίας, καθαριότητας και φωτισμού σε οδούς, πλατείες, παιδικές χαρές, παραλίες και άλλους κοινόχρηστους χώρους, κυριότερα δε σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος», ζητά... με εγκύκλιό του από δήμους και περιφέρειες, ο υπουργός Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδης, ενόψει και του αυξημένου αριθμού τουριστών που αναμένονται φέτος στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, με εγκύκλιο που στάλθηκε στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις ζητά να μεριμνήσουν ώστε ενόψει της τουριστικής περιόδου ώστε οι αρμόδιες τεχνικές, διοικητικές και υπηρεσίες καθαριότητας των οι Ο.Τ.Α. Α΄ & Β΄ βαθμού να προχωρήσουν σε μία σειρά ενεργειών ώστε να βελτιωθεί η εικόνα και η λειτουργία των περιοχών τους.

Μεταξύ άλλων ο υπουργός ζητά

1. Να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τις πινακίδες οδικής σήμανσης, προβαίνοντας σε έλεγχο, καταγραφή, καθαρισμό και αντικατάστασή τους, όπου

2. να φροντίσουν για τη συνεχή συντήρηση του δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε όλους τους χώρους.

3. Να ελέγξουν την κατάσταση των εγκατεστημένων κάδων απορριμμάτων και να διασφαλίσουν την ύπαρξη ικανού αριθμού αυτών σε τουριστικές περιοχές και να φροντίσουν για την τακτική συντήρηση του στόλου των απορριμματοφόρων καθώς και για τον εφοδιασμό με τα απαραίτητα

4. Να ελέγχουν τον καθημερινό προγραμματισμό των συνεργείων καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στα πλαίσια της εκτέλεσης των πιο πάνω εργασιών ώστε να προλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις ή πλημμελείς ενέργειες.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *