ροή ειδήσεων

Με επιτυχία ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου για τον μικρό Βασίλη από τους Αιμοδότες και τους Φύλακες του Ουρανού

Την Παρασκευή 31-5-2013 στο γήπεδο της Κρεμαστής Ρόδου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για τον μικρό Βασίλη. Ο Βασίλης είναι 15 χρονών και πάσχει από λευχαιμία...

Ο αγώνας διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες Αιμοδότες Ρόδου και Φύλακες του Ουρανού.

Οι Φύλακες του Ουρανού είναι μια ομάδα που αποτελείται από στρατιωτικούς. Η ομάδα ιδρύθηκε όταν ένας συνάδελφος τους είχε πρόβλημα υγείας και πραγματοποίησε εκείνη την περίοδο έναν αγώνα ποδοσφαίρου για να συγκεντρωθούν χρήματα και να βοηθήσουν.

Οι Αιμοδότες Ρόδου εκτός από την τεράστια κοινωνική προσφορά τους με το αίμα που χαρίζουν στους συνανθρώπους μας είναι πάντα μπροστάρηδες σε κάθε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Μετά από αρκετές ημέρες με πολύ κόπο, τρέξιμο και επιμονή οι διοργανωτές Φύλακες του Ουρανού κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα τα οποία προορίζονται για ιερό σκοπό, για την ενίσχυση του μικρού Βασίλη στηρίζοντας αυτόν και την οικογένεια του ηθικά και οικονομικά.


Η συγκινητική ανακοίνωση των διοργανωτών :

“Ο μικρός Βασίλης είναι 15 χρονών πάσχει από Λευχαιμία και αυτήν την περίοδο νοσηλεύεται σε μια κλινική της Αθήνας. Επειδή δεν γνωρίζει κάτι για αυτό που έχει η για αυτό που κάνουμε εμείς οι φίλοι του μπαμπά του αποφεύγουμε να βάλουμε το επίθετο η να πούμε κάτι για τον μπαμπά του.

Θα θέλαμε όλοι να στηρίξετε την προσπάθεια μας αυτήν να μαζέψουμε κάποια χρήματα και στηρίξουμε οικονομικά την οικογένεια του και να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας Υγεία και να πάνε καλά όλα στον μικρό Βασίλη.

Επίσης να ανακοινώσουμε τον αριθμό τραπέζης για όλους αυτούς που έχουν σταθεί και επικοινωνούν μαζί μας και επειδή δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν και θέλουν να βοηθήσουν με το δικό του τρόπο.

Γενική Τράπεζα στον αριθμό: 9800123142-1

Εκτός από την είσοδο όπου ο καθένας έδινε ότι μπορούσε υπήρξε και λαχειαγορά με διάφορα δώρα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και φυσικά στον κόσμο που έδειξε την πολύτιμη συμπαράσταση του παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας.
allaksogolies.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *