ροή ειδήσεων

ΒΙΝΤΕΟ: Η «απαγορευμένη» εκπομπή της Χρυσής Αυγής (Ολόκληρη)

Ολόκληρη η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, που κόπηκε από την πρώτη προβολή της.
ΔΕΙΤΕ ....



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/6/13 10:54

    Ποιός οσκοπός αυτής της δημοσίευσης; Σας αρέσει η Χ.Α.;

    Η Ρόδος είναι γεμάτη οικογένειες με παιδιά από μικτούς γάμους. Η ιδεολογία της Χ.Α. στοχέυει στην μην ύπαρξη αυτών των οικογένειακών, στην αφαίρεση δικαίοματων αυτών τών παιδιών και στην δημιουργία ανθρώπών πρώτης και δεύτερης κατιγορίας.

    Πέρσι ο ΟΑΕΔ Ρόδου ανάγκαζε τους μην Έλληνες (Δανοί, Γερμανοί, Ιταλοί,...) να έρθουν μια άλλη μέρα γιά να πάρουν τα λεφτά που δικαιούσαν, γιατί εκείνή η μέρα ήταν μόνο για΄τους Έλληνες...

    Έχει αρχίζει ο ρατσιμός να είναι πραγματικότοτα για εμάς τους ξένους. Ζούμε εδώ πόλλα χρόνια, προσφέρουμε στον τόπο τις γνώσεις, ικανότιτες, την αγάπη και την ενέργια μας. Δεν μας αρέσει η Χ.Α., γιατί ο ρατσισμός και η βία οδιγούν σε φτοχές και ανασφαλές κοινονίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 11:33

      Ε πες τα, γιατί όταν τα λέμε μερικοί εδώ μέσα, έρχονται οι "ελληνόψυχοι" να μας χλευάσουν!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/13 12:19

    και εμενα η μητερα μου ειναι γερμανιδα ποτε δεν ειδα κατι τετοιο σε δημοσια υπηρεσια το αντιθετο μαλιστα!μονο εμας τους ελληνες αντιμετωπιζουν ως καφρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 13:50

      Actually this winter was the first time we lived something like this. It was shocking and humiliating and I hope it will never happen again.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/13 15:27

      Εσύ σύμφωνα με τους Χρυσαγίτες δεν είσαι ´Ελληνας

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/13 12:33

    Μάθε πρώτα από όλα να γράφεις ελληνικά,και αν δεν σου αρέσει να πας στην χώρα της γυναίκας σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 13:45

      Είμαι εγώ η ίδια η ξένη γυναίκα και τα Έλληνικά τα γράφω οπώς μπορώ. Προσπαθώ, μα γιά τους ρατσιστές οτί και αν κάνουμε,δεν σας πάμε καλά. Ας ξέραμε τα Έλληνικά καλήτερα από 'σας, δεν θα σας άρεσε η μήτη μας.

      Και εμένα μου αρέσει η Έλλάδα, την αγαπώ τόσο που διάλεξα να αντιμετοπίζω την κρίση εδώ, αντί να πάω στην χώρα μου οπς κανούν τώρα πολλοί Έλληνες...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/13 14:21

    Εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας ολοι εδω μεσα. Ξερω πως το κανετε σκοπιμα νομιζοντας οτι θα κανετε καποιον να αλλαξει γνωμη για τη Χρυση Αυγη. Τι δουλεια εχουν οι νομιμοι μεταναστες-τριες που ειναι και νομιμα παντρεμενοι στη χωρα μας με τους παρανομους λαθρομεταναστες. Απο αυτο καταλαβενω οτι αυτοι που γραφετε παραπανω βαζετε τον εαυτο σας στην ιδια ποιοτητα με τους λαθραιους.Τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση? Ασε που γραφει ο ιδιος δε ολα και του εχω ξαναγραψει αλλα τιποτα. Απλη προπαγανδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 15:31

      Μην κρύβεται άλλο δήλωσε ξεκάθαρα ότι είσαι ρατσιστής να μην ταλαιπώρησε να πείσεις ότι η μόνη λύση είναι η XA.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/6/13 15:23

    Εσείς που είστε Ξένοι και απαρνηθήκατε την πατρίδα σας για να ζήσετε εδώ και έχετε μάθει και γράφετε Ελληνικά (σαφώς πιο σωστά από τους αμόρφωτους και χαμηλού επιπέδου που γράφουν με greeklish) να ξέρετε ότι δεν είναι οι ´Ελληνες ρατσιστές ούτε χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/6/13 17:25

    Η παραπληροφόρηση καλά κρατεί...γράφουν διάφορα..διάφοροι.. για τις θέσεις της Χ.Α.
    Που διαβάσατε κυρία μου ότι η Χ.Α. στοχεύει "στην μην ύπαρξη αυτών των οικογένειών, στην αφαίρεση δικαιωμάτων αυτών τών παιδιών και στην δημιουργία ανθρώπων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. "??Σας το είπε μήπως κανένας αριστερούλης φίλος σας?Δεν υπάρχει τέτοια πολιτική κυρία μου.Η μόνη αναφορά είναι στην απέλαση ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ.Ανθρώπων που εισέβαλαν στην χώρα παραβιάζοντας την σχετική νομοθεσία και μη σεβόμενοι την χώρα και τον λαό της.
    Όσο για τον ΟΑΕΔ αν υπήρε τέτοιου είδους αντιμετώπηση θα έπρεπε ήδη να είχατε κάνει έγγραφη καταγγελία.
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/13 09:12

      Διάβασα απλά την ιστοσελίδα τους. Έτσι απλά.
      "Οι σημερινοί κάτοικοι της χώρας, οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ και ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αποτελούν την αυθεντική συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων, όπως έχει ήδη αποδείξει σήμερα πλέον εκτός της Ιστορίας, της γλωσσολογίας και της λαογραφίας και η γενετική επιστήμη και η ανθρωπολογία"

      Τα παιδιά μου για αυτούς δεν είναι "γνήσιοι", γιατί το κριτήριο είναι γενετικό.

      Όταν κάποιος δίνει αίμα αποκλειστικά για "Έλληνες", εγώ δεν είμαι μέσα. Είμαι νόμιμη,μα όχι Ελληνίδα. Η Χ.Α.είναι "ένα Κίνημα Εθνικιστικό και Λαϊκό". Οι εθνικιστές χωρίζουν τους συμπολίτες σε Έλληνες και μην-Έλληνες. Στην σελίδα τους δεν αναφέρουν εμάς τους νόμιμους. Γιατί? Γιατί δεν είμαστε Έλληνες, δεν μας θέλουν με τα ίδια δικαιώματα.

      Έχω μιλήσει και με άνθρωπο τους, και των ρώτησα αν τα παιδιά μου για αυτούς είναι Έλληνες. Δεν μου απάντησε...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/6/13 17:34


    http://m.youtube.com/#/watch?v=DIkIfXVQulM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DDIkIfXVQulM οι δικοί σου τα λένε ρατσιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/6/13 18:25

    @27/6/13 - 5:34 μ.μ.
    και εσύ από το βίντεο κατάλαβες ότι θέλει να αφαιρέσει τα δικαιώματα του Σχορτσιανίτη και στην υποβάθμιση του σε δεύτερης κατηγορίας πολίτη??
    Η διαφορετικότητα των φυλών υπάρχει απο την δημιουργία του ανθρώπινου γένους.Διαφορετικότητα δεν σημαίνει ανισότητα και ρατσισμός.
    Προφανώς σε βολεύει να τα εξισώνεις για να βάζεις την ταμπέλα του ρατσιστή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 19:10

      Τζαμπα χανεις τα λογια σου. Αν θελανε να συζητησουν το ρατσιστικο θα ερχοντουσαν απ το γραφειο να τα πουμε, δεν το χουμε κρυφο. Προπαγανδα κανουν απλα μηπως τσιμπιση κανεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/13 09:23

      Όχι από το βίντεο. Από την σελίδα τους. Πόσοι από αυτούς που τους ψηφίζουν έχουν μελετήσει την ιδεολογία τους?

      Με εκτίμηση.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/6/13 18:30

    Αλλά τι σημαίνει ότι όλοι είναι ίσοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 18:42

      Ίσοι και διαφορετικοί...αν θέλεις μπορείς να το καταλάβεις αν όχι no prblm

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/13 09:25

      Άνδρες και γυναίκες είναι διαφορετικοί. Αλλά έχουν ίδια δικαιώματα, είναι ίσοι.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/6/13 18:59

    Φίλε μου δεν επιθυμώ να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη για τη ΧΑ αλλά σε προτρέπω να δεις γενικότερα τη στάση των βουλευτών και του κόμματος γενικά ως προς το κεφάλαιο και την επίδειξη δύναμης σε ασθενέστερες ομάδες ( πχ τα βάζει με τους μετανάστες που εργάζονται με 300€ στα ξενοδοχεία και όχι με τον ξενοδόχο που είναι αυτός δημιούργησε αυτό το καθεστώς για το κέρδος του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 19:10

      Βρές μου ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟμετανάστη που άσκησε βία πάνω του η ΧΑ π.χ. στη Ρόδο που έχει τα ξενοδοχεία με τα €300 ευρώ όπως λές.Καλά είναι αυτά για να τρομάζουν τα γεροντάκια που ακόμα βλέπουν mega αλλά όχι σε εμένα.
      Όσο για τους ξενοδόχους και τους εν γένει επιχειρηματίες που θέλουν και συντηρούν αυτό το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο μόνο με την δύναμη της εξουσίας θα τους πολεμήσουμε.
      Δύναμη στη δύναμη...και έρχεται η ώρα της δικαιοσύνης και της ισονομίας...το καθεστώς της κλεπτοκρατίας μετρά αντίστροφα
      Λυπάμαι αν σε κούρασε κάποιος που μπορεί και απαντά...ίσως να βολεύει μόνο όταν ακούγεται η μία πλευρά
      Πάντα φιλικά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/13 19:19

      Με ολους τα βαζει γιαυτο και την θελουν εκτος βουλης. Εδω προχτες φοβοντουσαν να πανε σε εκλογες, (θα την γλιτωνε και ο Παπακωνσταντινου με παραγραφη) μην τυχον και παρει καμια μοναδα παραπανω η Χρυση Αυγη και βαλει κι αλλους Ελληνες βουλευτες στη βουλη.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/6/13 19:23

    Μ αρέσει ο διάλογος αλλά τους πάγκους στη λαϊκή το κόμμα το οργάνωσε δεν είδα να οργανώσει καμία διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των ξενοδοχουπαλλήλων πχ η το σκλαβοπαζαρό των αγροτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 19:35

      Μάλλον δεν παρακολουθείς τα γεγονότα και τις δράσεις ή τα μέσα πληροφόρησης σου είναι ελλειπή.
      Σου φέρνω σαν παράδειγμα το σωματείο Ξενοδοχοϋπάλληλων Ζακύνθου όπου ο "συνδικαλισμός" καλά κρατεί και απάντησαν στην Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής(που ήθελε να προασπίσει τα δικαιώματα τους)ότι με φασίστες δεν κουβεντιάζουνε.Φυσικά ήταν οι 5-10 συνδικαλιστές και όχι το σύνολο των εργαζομένων.
      Κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τους εργατοπατέρες ότι η λαϊκή βάση,η εργατική βάση στηρίζει πλέον την Χρυσή Αυγή και δικαιολογημένα αφού οι περισσότεροι έχασαν τις δουλείες τους απο τους Λαθρό των 300€

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος27/6/13 22:15

    Οι μόνες δουλειές που χάσανε από του λαθρο όπως λες είναι τα τζάμια στα φανάρια όσο για τις δουλειές των 300€ αυτή είναι η διαφορά μας που δε θες να καταλάβεις το κεφάλαιο την έκανε 300€ και την έδωσε σε όποιον βρήκε πιο πεινασμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/13 00:21

      Εγω δηλαδη ειμαι δικαιος ρατσιστης? Μου φαγανε την πιατσα στα φαναρια κατι μελαχρινοι τυποι που μιλανε μια γλωσα που δεν καταλαβενω και με χτυπησαν! Ειναι κλικα αυτοι! Μακρια!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/6/13 22:33

    Προτιμώ να με λένε "ρατσιστή" προς τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες (λαθρομετανάστες) παρά να είμαι θύμα ρατσισμού στην ίδια μου την χώρα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/6/13 00:45

    τα ιδια και τα ιδια γαμω την φρικι μου πανω,ποτε θα καταλαβετε οτι τα χρυσα αβγα ειναι το δεξι χερι της εξουσιας,εεεεεε ποτε!!!!!!!!!!και για να τελιωνουμε δειτε αυτα εδω.
    http://www.kar.org.gr/?p=21047
    ***********
    http://www.aragma.gr/arthro/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%B5%CE%B6%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%87-video
    ***************
    δειτε εδω πως περνουν αναβολες στης δικες που εκρεμουν
    http://rozkarta.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8184.html?spref=tw
    *************
    http://anatropitora.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6567.html?spref=fb
    **********
    http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21862:1488-oi-akrodeksioi-kodikes-misoys-tis-xrysis-aygis&catid=75:fakeloi&Itemi
    ΕΜΑ ΤΟΙΜΥ ΧΡΟΙΣΕΙ ΑΒΓΟΙ ΟΥΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/13 01:07

      Παλι με παπαριες ασχολησε Βλαχο! Στο ξαναπα και αλλη φορα, ολοι εχουν ιδεολογια, ακομα και οι αριστεροι που λενε οτι η εξουσια ανηκει στο λαο. Μολις ομως παρουν την εξουσια στα χερια τους, η ιδεολογια παει περιπατο! Τι δεν καταλαβενεις?

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος28/6/13 21:12

    Πλεύρης (πατήρ) και Μιχαλολιάκος πληροφοριοδότες της ΚΥΠ το 1982 με μηνιαίο μισθό 200.000 Δρχ και 120.000 Δρχ Αντίστοιχα και κωδικές ονομασίες "Αναστάσιος" και "Αστυάναξ" έγγραφο της ΚΥΠ που αναμεταδιδόταν στην CIA και υπεκλάπη από τον Snowden για λογαριασμό του Wikileaks... Συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/13 18:39

      αυτό είναι κύριοι το επίπεδο των αντιφασιστών. Χιλιοειπωμένα ψέματα τα αναμασούν κακήν κακώς όπως μπορούν και καταντούν πιο τραγικοί... :/

      Υ.Γ. Στη Χρυσή Αυγή δε νοείται διάκριση εις βάρος λευκών αδερφών Ευρωπαίων, εκτός κι εάν πρόσκεινται σε αναρχοαριστερίστικες ιδεολογίες σιωνιστικής έμπνευσης, επικίνδυνες για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Σε αυτό το θέμα μάλιστα, δε γίνονται διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και μη αναρχοπροοδευτικών, οπότε δε θα επρεπε να διαμαρτύρεστε...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος30/6/13 23:12

    2 μέρες σκεφτόσουν να πεις αυτή την παπαριά (ερώτηση οι Τούρκοι είναι Ευρωπαίοι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/7/13 18:20

    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ..ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/7/13 06:59

    ουτε στην ροδο ουτε πουθενα τσακιστε τους φασιστες σε καθε γειτονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *