ροή ειδήσεων

Μόνο μια εβδομάδα κράτησε ο... μήνας του μέλιτος ΝΔ – ΠΑΣΟΚ; Βορίδης: Η καταστροφή της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου

- Ούτε μια εβδομάδα ζωής δεν μετρά η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και βγήκαν τα... μαχαίρια - Επίθεση Βορίδη από το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας σε ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα Παπανδρέου - «Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου» είπε...
- Πυρά και κατά της Αριστεράς: Η ήττα της είναι νίκη της παράταξής μας - Γιατί κατέρρευσε ο Αντώνης Σαμαράς: η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου - Πυρά και από τον Νικήτα Κακλαμάνη που ζήτησε Εξεταστική για το μνημόνιο: κατ΄ανάγκην κυβερνητικός εταίρο το ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούμε να δεχόμαστε κριτική από το κόμμα που οδήγησε τη χώρα στο μνημόνιο!
Μόνο μια εβδομάδα φαίνεται πως κράτησε ο... μήνας του μέλιτος ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, τα δυο κόμματα που συνεργάζονται στην κυβέρνηση μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στον κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ και τον ιδρυτή του.

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» τόνισε ο Μ. Βορίδης και πρόσθεσε πως «πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους».

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε η Αριστερά, με τον Μάκη Βορίδη να κάνει λόγο για μεγάλη σύγκρουση και μεγάλη αναμέτρηση.

«Θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλη, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά» συνέχισε και επισήμανε πως για να πετύχει οριστικά η ανάκαμψη και η ανάπτυξη προϋπόθεση είναι μια μεγάλη ιδεολογική νίκη και μια μεγάλη ιδεολογική ήττα. «Ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξής μας» σημείωσε.
newsit.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/6/13 23:11

    Που εισαι ρε Ν.Βραχο να γραψεις τιποτα! Α ξεχασα η δημοσιες υπηρεσιες σαβατοκυριακο ειναι κλειστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/13 23:12

    ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΑΛΛΑ ..ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΚ/ΝΟΥ;
    Σε μια εποχή που η Ελλάδα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής, και οι Ευρωπαίοι κάθε λίγο και λιγάκι έρχονταν στην Ελλάδα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ αρνούνταν να χορηγήσουν άλλα δάνεια στην κυβέρνηση Καραμανλή, υπήρχαν μερικοί..πατριώτες που σπαταλούσαν-άδειαζαν και το τελευταίο ταμείο εκτάκτου ανάγκης.
    Συγκάλυπταν την ανεργία με κατασπατάληση των τελευταίων … ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς, ιδίως για το δντή του γραφείου του αρμόδιου υπουργού, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εποχής.
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά.
    Εσύ, κύριε Σαμαρά , μια και ήσουν υπουργός και γνώριζες μέχρι τελευταία λεπτομέρεια την οικονομική μας κατάσταση, όχι μόνο δεν ενημέρωσες τους πολίτες ,αλλά προέβης και σε εκατοντάδες προσλήψεις.
    Όλοι μαζί, εσύ ο Καραμανλής, ο Παυλόπουλος, ο Αβραμόπουλος, ο Παναγιωτόπουλος, ο Μεϊμαράκης, ο Καμμένος, ο Στυλιανίδης,οι Κεφαλογιάννηδες, που διαλύσατε την Ελλάδα, υπονομεύσατε τα πάντα, προδώσατε τον λαό και σήμερα ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΑΤΕ!!!
    Εσύ σαν μεγάλος ..οικονομολόγος δεν «είδες» ..τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» ..πρωθυπουργό;
    Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
    Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. ΔΕΝ του έδιναν χρήματα γι αυτό έκανε τις εκλογές . Εκλογές και ανευθυνότητα…και ασυλία;
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
    Το κύμα των διορισμών:
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/13 23:12

      Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ

      Ενδεικτικό είναι πως μόνο μέσα σε ένα έτος, το 2008 πραγματοποίησε 112.716 νέες προσλήψεις, ενώ και στο πρώτο εξάμηνο του 2009 πρόλαβε να εγκρίνει άλλες 65.061 θέσεις. Συγκριτικά μάλιστα με το αντίστοιχο διάστημα του πρώτου εξαμήνου του 2008, παρατηρήθηκε αύξηση 35,2% στον αριθμό των προσλήψεων.
      Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Ο Δντής του γραφείου τύπου του κ. Υπουργού , υπέβαλε την παραίτησή του για ατασθαλίες χρηματικές στις προσλήψεις, ενώ ο υπουργός δήλωσε ότι δεν αντελήφθη τίποτε!
      Δηλαδή εδώ έχουμε μια παράνομη και αντισυνταγματική διασπάθιση δημοσίου χρήματος, απροσδιόριστου μεγέθους αφού οι δαπάνες για πληρωμές μισθών και συντάξεων ξεπέρασαν τα 27 Δις. Ευρώ ,και όλοι σιωπούν.
      Και ΚΑΝΕΙΣ(;) δεν κατηγορείται και κανείς δεν τιμωρείται!!!
      αντίθετα σήμερα, κατηγορούμε τον Παπακωνσταντίνου, γιατί..πιθανόν να μην εισέπραξε το κράτος ..120.000 !!! χιλ. ευρώ από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ, για την ‘’άφιξη’’ της οποίας και τον τρόπο παράδοσής της, ασχολήθηκαν πολλά πρόσωπα των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών και Γαλλοσπουδαγμένοι πολιτικοί, ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα ανάλογο της περιπτώσεως Στρος Καν.
      Αλήθεια, ποιοι είχαν επαφές με τις μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας, ψάχνοντας για Έλληνες τρομοκράτες πολιτικούς; Ποιους τιμούσε η ηγεσία της Γαλλίας;
      Βέβαια εδώ, το κίνητρο ήταν η πλήρης πολιτική ‘’θανάτωση’’ του Πασόκ και του περιβάλλοντος Γιώργου Παπανδρέου.
      Ποια η ‘’σχέση’’ τους με τη λίστα Λαγκαρντ;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/13 23:21

    Η Λερναία δεξιά και η ΜΑΣΑ!!
    Φωνάζουν όλοι σήμερα να φύγει ο Αντώνης και η κυβέρνησή του, θεωρώντας ότι αυτή ..μόνον ευθύνεται για τα όσα μύρια κακά μας έχουν βρεί. Το ερώτημα όμως είναι: Ποιος διατηρεί και συντηρεί τον Αντωνάκη του χθές στην εξουσία; Ποιος ‘’κάνει ‘’ πως δεν καταλαβαίνει; Ποιος σε κάθε δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση την κρατά στην εξουσία; Μα η Λερναία ΔΕΞΙΑ!
    Είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ να φύγει η συγκυβέρνηση σε λίγες ώρες, αρκεί σε ένα ‘’φονικό’’ για το λαό νομοσχέδιο να ψηφίσουν ΟΧΙ!!!
    Όμως δεν το κάνουν, αφού Λερναία Δεξιά συμμετέχει , τρώει και πίνει , όπως έκανε και κάνει μία ολόκληρη ζωή από το 1821, και μετά βγαίνουν στα ..παράθυρα της διαφθοράς και πουλάνε …πατριωτισμό και ..εντιμότητα.
    Είναι ‘’όλοι τους αντιστασιακοί’’ στον ..αστακό και στην σουσιφαγεία!
    Στη Λερναία Δεξιά υπάρχουν σήμερα και απομυζούν το αίμα του λαού, όλοι οι απόγονοι του των ..μονοκαπνισμένων ‘’αγωνιστών΄΄ του 21, του 97.. του 22 του..44…του 52..του61..του 67.. του 2009!
    Η Λερναία δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ, ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, η χρυσή αυλή του Παναγιώταρου και του ‘’άτριχου’’ Κασσιδιάρη , η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

    ΔΕΝ κατάλαβα: Γιατί παραπονιούμαστε; Εμείς δεν ψηφίσαμε τον Αντώνη;
    Ε!! " Όμοιος...ομοίω"".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/6/13 00:30

    Ο Ν. Βράχος σχεδίαζε να είναι υποψήφιος με το νέο κόμμα που θα ιδρύσει ο Γιωργάκης αλλά κόλλησε στα ίδια του τα σάλια (με τόσο γλύψιμο) και έχασε την ευκαιρία του.
    Μεγάλε σφουγκοκωλάριε των ΓΑΠ-Παπακωνσταντίνου-Πάγκαλου, τώρα που σου τελείωσε το σφουγγάρι μη ξεχνάς οτι υπάρχει ακόμα η γλώσσα σου, οπότε οι κωλοτρυπίδες τους δε θα μείνουν σκατωμένες και δε θα κινδυνέψουν να συγκάψουν και όλα αυτά χάρη σ' εσένα.
    Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι εξασφάλισες την (εκτός ΑΣΕΠ) θέση σου στο δημόσιο. Σε βλέπω άνεργο και άφραγκο να προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα ως αγρότης-πτηνοτρόφος πλέον (τώρα που ο δικός σου την κάνει διακριτικά από το κόμμα και συνάπτει συμμαχία με το διάβολο προκειμένου να μη χάσε την έδρα του και τη βουλευτική του αποζημείωση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *