ροή ειδήσεων

Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ, ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΦΡΟΥΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΡΤ

«Ο Γιώργος ο Κατσιφάρας, μ' ένα καμπάρι στο χέρι, στους διαδρόμους της ΕΡΤ το '84, διάλεγε τις κοπέλες που στέλναν οι βουλευτές για δουλειά», αποκάλυψε μέσω Tweeter... ο γνωστός δημοσιογράφος και στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, για την. αξιοκρατία στην ΕΡΤ, τότε που μπήκαν οι στρατιές των αφισοκολλητών της πράσινης (συν) αλλαγής στη «δημόσια» -όπως τους αρέσει να την αποκαλούν- ραδιοφωνία και τηλεόραση.
Αλλά, από το αποκαλυπτικό μήνυμα κάτι. λείπει. Να, με ποιον τρόπο τις «διάλεγε» τις. πρασινοφρουφρούδες ο Κατσιφάρας;
Άραγε, σε τι. δοκιμασία τις έβαζε για να τεστάρει τις. ικανότητές τους;
elatora.wordpress.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/6/13 13:46

    Αλμούνια για κυβερνήση Καραμανλή: Έλεγαν ότι η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή, ήταν ανίκανοι

    O αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Χοακίν Αλμούνια και πρώην Επίτροπος Οικονομικών παραχώρησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στην Καθημερινή της Κυριακής και το Νίκο Χρυσολωρά.

    Τα όσα είπε αποτελούν με διαφορά τις πλέον σκληρές δηλώσεις Ευρωπαίου αξιωματούχου για την πορεία της χώρας προς τη χρεοκοπία, κατά τη...

    ...διάρκεια της διακυβέρνησης Καραμανλή. Παραθέτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

    Το 2009 η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά, αλλά όχι μόνο λόγω της ανακρίβειας των στατιστικών, διότι η κυβέρνηση εκείνη τη χρονιά, που ήταν και χρονιά εκλογών, ας μην ξεχνάμε, ήταν απολύτως παθητική. Μας έδωσαν το φθινόπωρο του 2008 έναν προϋπολογισμό που προέβλεπε έλλειμμα για το 2009, 1,8%. Τον πρώτο κιόλας μήνα είχε ξεπεράσει το 3% του ΑΕΠ και τον Απρίλιο το έλλειμμα ήταν πάνω από 5%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας. Παρουσίασα λοιπόν μία αυστηρότατη εισήγηση στο Eurogroup με προτάσεις για την άμεση δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδας. Το Eurogroup υιοθέτησε τις προτάσεις μου, αλλά η ελληνική κυβέρνηση τους επόμενους μήνες δεν έκανε τίποτα. Μας έλεγαν ότι η κατάσταση δεν είναι και τόσο σοβαρή και σκέφτονταν τις εκλογές που είχαν μπροστά τους.

    Στις αρχές Ιουλίου, παρουσίασα μία έκθεση στο Eurogroup, η οποία αργότερα μου ζητήθηκε το 2010 και την έστειλα στην ελληνική Βουλή. Είπα στον τότε υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας «αν δεν υιοθετήσετε άμεσα τις προτάσεις μας, το έλλειμμά σας θα ξεπεράσει το 10%». Αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Μόνο μετά τις εκλογές, ο νέος υπουργός Οικονομικών, στην πρώτη μας συνάντηση, μου είπε «Χοακίν, το έλλειμμα είναι πάνω από 12%». Αυτή είναι η ιστορία. Δεν ήταν στατιστικό το πρόβλημα.Το πρόβλημα ήταν η καταστροφική διαχείριση των δημοσίων οικονομικών από την ελληνική κυβέρνηση το 2009, λόγω της ανικανότητας αυτής της κυβέρνησης και της ενασχόλησής της με τις εκλογές. Το Eurogroup τα ήξερε όλα αυτά, γιατί εγώ τους τα είπα. Είχα επανειλημμένες συναντήσεις με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών και τον πρωθυπουργό και ήταν απολύτως ενήμεροι για τις ανησυχίες μας, αλλά δεν αντέδρασαν. Το Eurogroup τότε δεν ήταν εξοπλισμένο με τα σημερινά εργαλεία οικονομικής διακυβέρνησης, ώστε να κάνει κάτι και δεν ήταν έτοιμο να πιέσει την ελληνική κυβέρνηση.

    Σχόλιο : Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες εκδοχές για τη χρεοκοπία της χώρας όπως το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατά του ελληνισμού, οι μαζικοί αεροψεκασμοί που οδήγησαν στην αποβλάκωση του ελληνικού λαού, το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009 κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/13 15:31

    Ναι όμως σήμερα ο Σαμαράς έχει ξεπεράσει ακόμα και τους Πασόκους του παλιούς.. Αφού διορίσανε γενικό διευθυντή στην ΕΡΤ τον τηλε-κατινιάρη Αιμίο Λιάτσο - που άλλωτε προσκυνούσε μέθυσος στην σκυλού Άννα Βίσση - τώρα πετάγεται ο δήθεν μη διευθαρμένος Σαμαράς και μιλά για διεφθαρμένη ΕΡΤ.

    Η Υποκρισία το Ψέμα και η Αναξιοπιστία του Σαμαρά έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.. και ρεζίλι η χώρα διεθνώς εξ αιτίας του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *