ροή ειδήσεων

Έχει δίκιο ο Βούτσης. Να αφοπλιστούν οι "μπάτσοι" για να κάνει ληστείες ο γιός του ανενόχλητος

Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις το θέμα της οπλοφορίας των βουλευτών. Την Παρασκευή μια δήλωση του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση που τάχθηκε υπέρ της γενικής απαγόρευσης της οπλοφορίας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ, ενώ ο βουλευτής της αντιπολίτευσης αναγκάστηκε λίγο αργότερε να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση.

Ερωτώμενος για...

το θέμα της οπλοφορίας των βουλευτών στη Βουλή από δημοσιογράφους, ο κ. Βούτσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι θετικός σε συζήτηση για να απαγορευτεί γενικά η οπλοφορία στην κοινωνία, το να λέμε μόνο για τους βουλευτές και να έχει όπλο ο τελευταίος μπάτσος ,μπράβος που κυκλοφορεί μέσα στη χώρα την επικινδυνότητα για τον πολίτη τη μειώνουμε στο ελάχιστο».

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ η οποία σχολίασε τόσο τη χρήση του όρου «μπάτσος» όσο και την ουσία της δήλωσης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να επιθυμεί τη χώρα ξέφραγο αμπέλι και τους πολίτες ανυπεράσπιστους σε κάθε εγκληματικό στοιχείο, όμως οι αστυνομικοί ("μπάτσοι" κατά το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ) ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους για την ασφάλεια του κάθε Ελληνα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Συγγρού.

«Συμφωνεί ο κ. Τσίπρας με τη φρασεολογία και τις θέσεις του κ. Βούτση; Αν όχι, οφείλει να τον "αδειάσει" άμεσα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα, ο κ. Βούτσης προχώρησε σε συμπληρωματική διευκρινιστική δήλωση. «Είναι αδιανόητο να δημιουργείται σύγχυση από τη δήλωσή μου στην οποία με σαφήνεια αναφέρομαι στην ανάγκη γενικότερης απαγόρευσης οπλοφορίας όλων των πολιτών, εκτός των περιπτώσεων που αν κινδυνεύουν θα πρέπει να τυγχάνουν της φύλαξης από την αστυνομία. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι εννοώ τη μη οπλοφορία εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικών, άλλωστε η θέση μας είναι γνωστή για τη μη οπλοφορία στη διάρκεια των διαδηλώσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Κάλυψε την γκάφα των "μπάτσων" με... χειρότερη γκάφα ο Βούτσης


Να τον χαίρεστε κύριε Τσίπρα...

Μετά το χθεσινό φάουλ που έκανε αποκαλώντας τους αστυνομικούς, μπάτσους ο Νίκος Βούτσης προσπάθησε να καλύψει την γκάφα του υπό τον φόβο και των μηνύσεων όπως αποκαλύψαμε χθες. Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε σήμερα να ανασκευάσει λέγοντας...

"Αναφορικά με την χτεσινή δήλωσή μου διευκρινίζω, για μια ακόμα φορά, ότι αφορούσε στην ανάγκη γενικότερης απαγόρευσης της οπλοχρησίας των πολιτών, προφανώς εκτός όσων αστυνομικών βρίσκονται σε ώρα υπηρεσίας, ιδιαίτερα δε, σε όσους, λίγους ενδεχομένως, οπλοφορούν σε υπηρεσίες παντοειδούς “προστασίας”

Με λίγα λόγια υπονοεί οτι υπάρχουν αστυνομικοί οι οποίοι όταν είναι εκτός υπηρεσίας προσφέρουν υπηρεσίες προστασίας οι οποίες μπαίνουν σε εισαγωγικά...

Το περίεργο είναι ακόμα και σήμερα δεν έχει βγει μία επίσημη ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου για το θέμα...



Parapona-Rodou

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *