ροή ειδήσεων

Άμεση παρέμβαση και επίδειξη ευαισθησίας από τον δήμαρχο Ρόδου

- Άμεση η αντίδραση του Στάθη Κουσουρνά
Μετά την δημοσίευσή μας για το ξενοδοχείο που αδειάζει τα λύματα σε ρυάκι πολύ κοντά σε παραλία της νότιας Ρόδου.... ( εδώ ) , ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, διά του εκπροσώπου Τύπου του Δήμου, μας ενημέρωσε ότι προχώρησε άμεσα στις δέουσες ενέργειες για να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι και να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη πρακτική.

Η επιστολή έχει ως εξής:
" Σας ενημερώνουμε ότι ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στ. Κουσουρνάς, ενεργώντας με ταχύτητα όπως πάντα, όταν πρόκειται για θέματα περιβάλλοντος και δημόσιας υγείας, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το θέμα, έδωσε εντολή στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου να προωθήσει την καταγγελία σας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Δωδεκανήσου), ώστε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της να διερευνήσει την υπόθεση. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας, έλεγχοι αυτού του είδους διεξάγονται από ειδικό συνεργείο που συγκροτεί η Περιφέρεια και στο οποίο μετέχει και ένας υπάλληλος του Δήμου. Ο Δήμος Ρόδου, εφ΄ όσον η καταγγελία γίνει σε αυτόν, προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να διερευνηθεί η εγκυρότητά της από την αρμόδια υπηρεσία - είτε δική του είτε άλλου διοικητικού / αυτοδιοικητικού οργάνου - και να γίνει καταλογισμός, αν χρειαστεί.
Με τιμή
Αυγουστίνος Τσιριμώκος
Γραφείο Τύπου Δήμου Ρόδου
τηλ. 2241361254
typos@rhodes.gr"

Μακάρι όλοι οι δημόσιοι φορείς να ενεργούσαν τόσο άμεσα και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε ενημέρωση για το πόρισμα του ελέγχου...
money-tourism.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/13 12:11

    χαχαχαχα...όταν πρόκειται για θέματα περιβάλλοντος και δημόσιας υγείας...!!!!!! και με τα καμμένα πλαστικά από τους τσιγγάνους στο καρακόνερο τι κάνει;;;; καταστρατηγεί εισαγγελικές αποφάσεις για να μη χάσει τα "κουκιά";;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/13 13:11

    ξερουν τι κανουν... απο τους τσιγγανους βγαζουν οι μπατσοι και απο τους φραγκατους οι ...δημοσιοι! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/13 15:07

    Η ευαισθησια αφορα μονο τη Νοτια Ροδο? Στη Σορωνη υπαρχει ρυακι με αποβλητα ελαιοτριβειου και περνα μεσα απο το χωριο. Υπαρχει και περιβαλλοντικος συλλογος με προοδευτικες τασεις και το ρυακι περνα διπλα ακριβως απο σπιτι συμβουλου. Εκει δεν υπαρχει μαλλον προβλημα διοτι πιθανον να ειναι προοδευτικα τα λυμματα. Οπως και η κεραια της Vodafone για οσους εχουν μνημη στη Σορωνη. Για τετοιες ευαισθησιες πραγματικα διακρινονται. Υπααρχουν ομως διανοουμενοι που θα γραψουν περι αυτων. Εκτος και δεν αντεληφθησαν τα ανωτερω. Μαλλον γιατι εχουν πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουν ειναι και οι εργασιακες αναγκες τους. Ας δειξουν τωρα την ευαισθησια που αρμοζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/13 15:45

    "Μακάρι όλοι οι δημόσιοι φορείς να ενεργούσαν τόσο άμεσα..."
    Όλοι οι δημόσιοι φορείς έτσι ενεργούν.
    Προωθούν τις καταγγελίες στους αρμόδιους γι΄αυτό λύνονται όλα τα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/13 20:51

    δημοσιας υγειας??????? ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Να φανταστω οτι τα σκουπιδια δεν θετουν σε κινδυνο την υγεια μας. Κοψτε ομως και κατι... ακου εκει αστραπιαια. σιγα ο Σουπερμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/6/13 23:29

    Δεν είδα "αστραπιαίες" ενέργειες και για το μάζεμα των σκουπιδιών σε όλο το νησί.... αλλά αυτό δεν έχει σχέσει με το περιβάλλον θα μου πείτε....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/13 00:01

      Φυσικά αγαπητέ μου για τους δημοτικούς άρχοντες μας είναι καλλοπιστικά δείγματα διακοσμητικά της ανεπάρκειάς μας.....

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/6/13 23:34

    Η ευαισθησία σου κύριε Δήμαρχε είναι τόσο μεγάλη που επέτρεπες εδώ και πολύ καιρό να μετατραπεί ο βωμός της πατρίδας σε δημόσιο ουρητήριο και ο χώρος του Ιταλικού νεκροταφείου επίσης με απαράδεκτη κατάσταση σκουπιδιών που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες τα βλέπει κανείς στις τηλεοράσεις. Για να μην μιλήσουμε βεβαίως και για την κατάσταση των δημόσιων τουαλετών ανά το νησί!!!!!!!! Εχεις βλέπεις ιδιαίτερες ευαισθησίες και εκεί.... Ορφανίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/6/13 22:33

    Μάλλον εκλογές έρχονται... για να εαυαισθητοποιηθεί τόοοοοοσο πολύ ο Δήμαρχός μας σε θέματα περιβάλλοντος και καθαριότητας. Μάλλον ζει σε άλλη πόλη αφού τόσο αυτός όσο οι υπεύθυνοι καθαριότητας δεν διαβάζουν, δεν ακούνε τις διαμαρτυρίες των πολιτών αλλά και πρόσφατα τον σύλλογο διευθυντών Ρόδου που τους τα ψάλουν.... αλλά δε βαριέσαι, είπαμε, σε άλλη πόλη ζούνε αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *